2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

internette yazınca çıkıyo canım...mucizevi isveç diyeti diye...en az 1 hafta en fazla 13 gün yapıyomuşsun valla ben daha önce yapmadım ama yorumları okudum genelde olumlu...

ben o diyeti yaptım üniversite zamanın da...şok diyetlerden bitanesi o 2 haftada 4 kilo vermiştim ama emzirme döneminde delirmiş olmalısınız derim...aç geziyosun resmen...bebişlere yazık bence...

yokmu benden başka kafası kaşınan. nette doğumdan sonra saç dökülür kaşıntı olur falan filan dio. doğumla alakası yokmu yoksam.

benim oğlan 3 aylık olduktan sonra bir saçım dökülmeye başlamıştı aman allahım dedim herhalde kel kalıcam...inşallah bunda da öyle olmaz...

kız humana stıl tea içinde çemen otu var onun kokusu..çay gibi koksa yine iiiiii

canım ılk aldıklarında zorlanıyorlar ben iş,e ilk başladığımda oğlum aksama kadar aç gezmiş almamış mamayı aptamıl almıstım ben sevmedi yani sma gold kullanıyorum severek yiyor şimdi

Belım fecı agrıyoyaaa napcam ben yataktan kalkamıyom doktora gıtmeden olmıyacak ben doktorlardan kactıkcaaa yakalanıyom ıllakii

ben o diyeti yaptım üniversite zamanın da...şok diyetlerden bitanesi o 2 haftada 4 kilo vermiştim ama emzirme döneminde delirmiş olmalısınız derim...aç geziyosun resmen...bebişlere yazık bence...
emziren anneler diyet yapamaz
ama düzenli beslenir yürüyüs yapar bolda suyunu icer.
sok diyet de neymis?
doktorum beni SIKI TEMBIH ETTI.diyet yaptigimizda eriyen yaglar süte karisiyor ve bebegi zehirliyormus bile.sözüm sana degil crazy peri canim.ön sayfayi okumadim
senin alintinda görünce yazdim.arkadslar valla olmuyor tombul tombul geziyoruz
ama canim neuvesim hakli sabir bir 6 ay olsun bebeklerimiz.bende con bunaldim ama yavruma süt veremedim tik gitti o anda.insallah hersey cok güzel olcak.sabrin sonunda.

benim oğlan 3 aylık olduktan sonra bir saçım dökülmeye başlamıştı aman allahım dedim herhalde kel kalıcam...inşallah bunda da öyle olmaz...
benim tam 4 aylik olunca basliyor ama nasil dükülme kel kalcam sandim.ama fazla sürmüyor Allahdan.

oy oy nasılda ağlarmışş
ne ağlıon beeeee benide takan yok
herkes kendi derdini yazip cikiyor arada kayniyor yazilar.bende icimi döküp cikiyorum.gören yaziyor cevap

Belım fecı agrıyoyaaa napcam ben yataktan kalkamıyom doktora gıtmeden olmıyacak ben doktorlardan kactıkcaaa yakalanıyom ıllakii
gecmis olsun ne oldu canim belki gecmisde yazdim ama malüm nerdee gecmisi okumak bizde artik.
bazen oluyor wc ye girmeyi bile unutuyorum yaaaa

günaydın kızlar...
geçmiş olsun canım...
sana da günaydin canim

Selam kızlar..

Mervam geçmiş olsun epidural denmi oldu acaba..Gerçekten bende sayfa devamlı açık ama arada bakıp çıkıyorum, tam yazmaya başlıyorum oğlum huysuzlanıyor dönüp cevaplara bile bakamıyorum.

günaydın kızlar..

markafoni'de bugün güzel kampanyalar var.. chicco bebek minderi oyun minderi 62 liraya düşmüş.. bir de 15-30 liraya iç gıcıklayıcı gecelikler falan var.. üyeliği olmayan varsa davet atabilirim.. özelden mail adresi atın.. ayy umarım reklam gibi olmamıştır..

ya canım slingi hangi pozisyonda kullanıyorsun? içine mi yatırıyorsun?

bende 2 çeşit sling var yatıramadım içine ağlıyor sevmiyor hiç, bi 10 dk bile durmadı ki bakayım kullanışlı mıymış

bi de kanguru aldık, onda dışarıya dönük koyarsak duruyo, illa görecek her yeri cadı

heee ben de bakayım hemen, daha bakmamıştım bugün

hemen bakıyorum bende kuzu..
ritacığım sana layık değil ama ancak buradan bi şeyler yapabiliyorum..

iyi ki doğmuşsun canım..

Eki Görüntüle 117243
ayy canım benim teşekkür ederim...
benim aldığım da kullanışlı pike..hem ucuz hemde rahat...dene istersen...

kızlar selam

ya benim kuzum oyun halısına yatırdıgımda sallanan oyuncaklara dikkatli dikkatli bakıyor sadece, ne uzanmaya calısıyor ne gulup egleniyor. agu bugu yapıyor ooyle inceliyor sadece, sizinkiler ilgilenmeye basladı mı bizde bi problem mi var bi endişelendim yarın tam 3 aylık oluyoruz cunku :44:

Son düzenleme:

aynen canım bizde öyleyiz...uzanmıyor ellemek veya uzanmak istemiyor sadece dikkatli dikkatli bakıyor...müzikli bir oyuncak aldım onunla da bazen ilgileniyor bazen hiç yokmuş gibi davranıyor...bu ekim bebekleri tembel şekerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…