internette yazınca çıkıyo canım...mucizevi isveç diyeti diye...en az 1 hafta en fazla 13 gün yapıyomuşsun valla ben daha önce yapmadım ama yorumları okudum genelde olumlu...
yokmu benden başka kafası kaşınan. nette doğumdan sonra saç dökülür kaşıntı olur falan filan dio. doğumla alakası yokmu yoksam.
rita paylaşım için sağolasınn benim oğlan bazen emzikle uyuyorr emzıkte tehlıke yaratıyormuş.zaten kusmaklı olunca dahada ınsan tedırgın oluyor alıştım artık kusmalarına bazen burnundan gelıo bogulak gibi oluyor allaha emanet olsun bebeklerımız
ne kadar sürücekki bu kusmalar büydügüünde daha kötü komşunun 9 aylık kızı var kusmuş halıya sildim yıkadım ama kokusu cıkmadı dıo sonra yıkamaya vermiş halıyı :)
çemen kokusu nasıl ki :)) yani çay gibimi kokuyordu bebişin boynu...
iyiyimde burda bu ara beni takan hiç yok :2:
mama kullananlar
aptamil conformil aldım ilk verdiğimde 10ml zorla içmişti
az önce gene vereyim dedim hiç almadı
tadına baktım resmen acı iğrenç bişe
banamı kötü geldi bebeğe göre normal bi tad mı
sizler ne kullanıyonuz
Belım fecı agrıyoyaaa napcam ben yataktan kalkamıyom doktora gıtmeden olmıyacak ben doktorlardan kactıkcaaa yakalanıyom ıllakii
emziren anneler diyet yapamazben o diyeti yaptım üniversite zamanın da...şok diyetlerden bitanesi o 2 haftada 4 kilo vermiştim ama emzirme döneminde delirmiş olmalısınız derim...aç geziyosun resmen...bebişlere yazık bence...
benim tam 4 aylik olunca basliyor ama nasil dükülme kel kalcam sandim.ama fazla sürmüyor Allahdan.benim oğlan 3 aylık olduktan sonra bir saçım dökülmeye başlamıştı aman allahım dedim herhalde kel kalıcam...inşallah bunda da öyle olmaz...
herkes kendi derdini yazip cikiyor arada kayniyor yazilar.bende icimi döküp cikiyorum.gören yaziyor cevapoy oy nasılda ağlarmışş
ne ağlıon beeeee benide takan yok
gecmis olsun ne oldu canim belki gecmisde yazdim ama malüm nerdee gecmisi okumak bizde artik.Belım fecı agrıyoyaaa napcam ben yataktan kalkamıyom doktora gıtmeden olmıyacak ben doktorlardan kactıkcaaa yakalanıyom ıllakii
sana da günaydin canimgünaydın kızlar...
geçmiş olsun canım...
Selam kızlar..
Mervam geçmiş olsun epidural denmi oldu acaba..Gerçekten bende sayfa devamlı açık ama arada bakıp çıkıyorum, tam yazmaya başlıyorum oğlum huysuzlanıyor dönüp cevaplara bile bakamıyorum.
bittercim kalçası için zararlı olan kanguru
ben ilk günden beri kullanıyorum
doktorumuz hiç zararlı demedi bize
ayrıca içine girer girmez uyuyor Lara çok rahat hem anne hem bebek için
bebek kışın içinde üşümüyor hem
ama sen sanırım geç kaldın
almadan önce bir dene bebeğin artık kabullenmeyebilir slingi
günaydın kızlar..
markafoni'de bugün güzel kampanyalar var.. chicco bebek minderi oyun minderi 62 liraya düşmüş.. bir de 15-30 liraya iç gıcıklayıcı gecelikler falan var.. üyeliği olmayan varsa davet atabilirim.. özelden mail adresi atın.. ayy umarım reklam gibi olmamıştır..
hemen bakıyorum bende kuzu..günaydın kızlar..
markafoni'de bugün güzel kampanyalar var.. chicco bebek minderi oyun minderi 62 liraya düşmüş.. bir de 15-30 liraya iç gıcıklayıcı gecelikler falan var.. üyeliği olmayan varsa davet atabilirim.. özelden mail adresi atın.. ayy umarım reklam gibi olmamıştır..
ayy canım benim teşekkür ederim...ritacığım sana layık değil ama ancak buradan bi şeyler yapabiliyorum..
iyi ki doğmuşsun canım..
Eki Görüntüle 117243
benim aldığım da kullanışlı pike..hem ucuz hemde rahat...dene istersen...ya canım slingi hangi pozisyonda kullanıyorsun? içine mi yatırıyorsun?
bende 2 çeşit sling var yatıramadım içine ağlıyor sevmiyor hiç, bi 10 dk bile durmadı ki bakayım kullanışlı mıymış
bi de kanguru aldık, onda dışarıya dönük koyarsak duruyo, illa görecek her yeri cadı
kızlar selam
ya benim kuzum oyun halısına yatırdıgımda sallanan oyuncaklara dikkatli dikkatli bakıyor sadece, ne uzanmaya calısıyor ne gulup egleniyor. agu bugu yapıyor ooyle inceliyor sadece, sizinkiler ilgilenmeye basladı mı bizde bi problem mi var bi endişelendim yarın tam 3 aylık oluyoruz cunku :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?