kızlar kızım ara ara öksürüyor... burnuda dolu biraz..çok korkuyorum hasta olcak diye...acanba ev havasız kalıyo yani gece yattığımız oda çok sıcak havamı kuruttu acaba genzi doldu... ayyy hasta olmasın ya kıyamam... burnundanda sesler geliyo öksürüğü kuru ve gıcık varmış gibi
bende korunmuyorum eşim korunuyor zaten pkoyum ben adet duzensızlıgı var
burnu tıkalı oldugu için ses gelıyordur canım korkma ınsalh bişeyi yoktur oluyor benımkındede öyle arada.. burun spreyı sıkıyorum sonra aspiratörle çekmeyı denesen
bende pkoluyum melis :)) bebeıs olmadıgı zamanlar pkolular konusurduk morel olsun diye derdimm..olsun Pkolu olmakta bir ayrıcalıktır :86:
bende pkoluyum melis :)) bebeıs olmadıgı zamanlar pkolular konusurduk morel olsun diye derdimm..olsun Pkolu olmakta bir ayrıcalıktır :86:
günaydınn herkese....
kızlar benım soru dün arada kaynadısipral kulllanan oldumu ben taktıralı 5 gün oldu ağrım sızım geçmedi normalmi? :26::26::26:
canım ben daha adet olmadım leke benım bitti biticek gibi hala bitmedi delı olcam bitmezse haftaya dr gıdıcem..hhehehe
sen adet oldunmu ya benım 40 gunden sonra durmustu 1 2 gun sonra yıne geldı kanama ama leke seklınde daha yenı bıttı adetmıydı acaba 2 3 kere kırmızı damlageldı
bakalım burnu acıldıktan sonra rahat nefesi açılır ..sımdı burun tıkalı olunc aagızdan nefes alıyor ondanda zorlanıyo olabılır olmadı dr söylersınız cnmcnm şimdi babasını aradım... burun spreyi alıp getircek... ama sanki hani genzi dolar da boğazına takılır ya o doluluk çıkarmaya çalışırsın..öle oluyo kendini zorluyo çıkarmak için..oda öksürük yapıyo heralde balgamı var
kızlar ben de pkoluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?