2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar kızım ara ara öksürüyor... burnuda dolu biraz..çok korkuyorum hasta olcak diye...acanba ev havasız kalıyo yani gece yattığımız oda çok sıcak havamı kuruttu acaba genzi doldu... ayyy hasta olmasın ya kıyamam... burnundanda sesler geliyo öksürüğü kuru ve gıcık varmış gibi

oglumda hapsırıyor oksuruyor arada burnu 1 aydır tıkalı ne kullandıysam fayda etmedı
persembede aşılar var bakalım

günaydınn herkese....
kızlar benım soru dün arada kaynadı sipral kulllanan oldumu ben taktıralı 5 gün oldu ağrım sızım geçmedi normalmi? :26::26::26:

günaydınn herkese....
kızlar benım soru dün arada kaynadı sipral kulllanan oldumu ben taktıralı 5 gün oldu ağrım sızım geçmedi normalmi? :26::26::26:

kızlar sağolun valla cevaplar için içimi rahatlattınız seviyorum sizii :)

ismisufi ben taktırmadım ama ilk adetimle gidicem takacak doktorum, öyle söyledi yani. istersen ara sor doktorunu, ağrı yapmaması lazım sanırım ama emin değilim

bazı bünyelere yaramıyormuş spiral, iyi gelmediğin de ağrı yapıyormuş. benim doğuma gittigim gün eltim taktırdıda dr öyle söylemiş ve eltimdede agrı oluyordu bide kanaması 15gün sürmeye başlamış takdırdığından beri. ablama da yaramamıştı, ağrı,sızı bi yana düzenini bile bozmuştu. ben bu nedenle taktırmıcam.. eşim korunuyor.

burnu tıkalı oldugu için ses gelıyordur canım korkma ınsalh bişeyi yoktur oluyor benımkındede öyle arada.. burun spreyı sıkıyorum sonra aspiratörle çekmeyı denesen

Sonunda uyudu sabahtan beri oturtmadı kucakda dolandık durduk, camdan baktık ne emziği tuttu ne beni emdi ciyak ciyak oynatıyorum sandım bi ara.Sonra 3 posta kaka yaptıda rahatlı emip uyudu kuzum..

burnu tıkalı oldugu için ses gelıyordur canım korkma ınsalh bişeyi yoktur oluyor benımkındede öyle arada.. burun spreyı sıkıyorum sonra aspiratörle çekmeyı denesen

cnm şimdi babasını aradım... burun spreyi alıp getircek... ama sanki hani genzi dolar da boğazına takılır ya o doluluk çıkarmaya çalışırsın..öle oluyo kendini zorluyo çıkarmak için..oda öksürük yapıyo heralde balgamı var

bende pkoluyum melis :)) bebeıs olmadıgı zamanlar pkolular konusurduk morel olsun diye derdimm..olsun Pkolu olmakta bir ayrıcalıktır :86:

hhehehe
sen adet oldunmu ya benım 40 gunden sonra durmustu 1 2 gun sonra yıne geldı kanama ama leke seklınde daha yenı bıttı adetmıydı acaba 2 3 kere kırmızı damlageldı

hhehehe
sen adet oldunmu ya benım 40 gunden sonra durmustu 1 2 gun sonra yıne geldı kanama ama leke seklınde daha yenı bıttı adetmıydı acaba 2 3 kere kırmızı damlageldı
canım ben daha adet olmadım leke benım bitti biticek gibi hala bitmedi delı olcam bitmezse haftaya dr gıdıcem.. bilmiyorumki canım adetmiydı acaba senınkı :44:
bakalım burnu acıldıktan sonra rahat nefesi açılır ..sımdı burun tıkalı olunc aagızdan nefes alıyor ondanda zorlanıyo olabılır olmadı dr söylersınız cnm
kızlar ben de pkoluyum :)

aaaa sendemı :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…