aynen canım bizde öyleyiz...uzanmıyor ellemek veya uzanmak istemiyor sadece dikkatli dikkatli bakıyor...müzikli bir oyuncak aldım onunla da bazen ilgileniyor bazen hiç yokmuş gibi davranıyor...bu ekim bebekleri tembel şekerim:))
ay iyi bari kızlar ya
peki sizinkiler de böyle bi müddet aglamadan kendi kendilerine durmaya basladılar mı? bi muddet dedigim boyle 5 10 dk mesela?
ay iyi bari kızlar ya
peki sizinkiler de böyle bi müddet aglamadan kendi kendilerine durmaya basladılar mı? bi muddet dedigim boyle 5 10 dk mesela?
ay iyi bari kızlar ya
kızlar benım oglumda çok ciddiya gülmüyor hıc bıze çok nadır
vala son iki haftadır allaha bin şükür ki kendi kendine takılıyor :) genelde eliyle uğraşarak
bi de ben artık otutturuyorum, dayıyorum bir yere, etrafa bakınarak duruyor
10 dk falan, önceden çatlasam durmazdı böyle
canım benim kızım da somurtuktu şimdi daha iyi daha güleryüzlü :) 3 aylık olmaya yakın baya fark etti yani
kızlar benım oglumda çok ciddiya gülmüyor hıc bıze çok nadır
evet canım kullanıyorum ama yatırmıyorum gögsüme dayıyorum..yüzü bana bakıyor...belinden sıkıca sarıyorum..bende de var kumaş tiplisi ama durmuyor ki içinde, koyar koymaz ağlamaya başlıyor :) sen hala kullanabiliyor musun onu?
bu arada bizimki de 3 aylık oluyor ama aynen ne uzanmak ne dokunmak istiyor, bazen bakıyor bazen yokmuş gibi davranıyor :)
daha vakit var herhalde :)
evey canım 10 dakikayı geçmez...eliyle falan oynuyor..emiyor...kendi kendine takılıyor işte:)ay iyi bari kızlar ya
biraz daha bekle bizim ki de öyleydi..şimdi maşallah:)kızlar benım oglumda çok ciddiya gülmüyor hıc bıze çok nadır
vala son iki haftadır allaha bin şükür ki kendi kendine takılıyor :) genelde eliyle uğraşarak
bi de ben artık otutturuyorum, dayıyorum bir yere, etrafa bakınarak duruyor
10 dk falan, önceden çatlasam durmazdı böyle
canım benim kızım da somurtuktu şimdi daha iyi daha güleryüzlü :) 3 aylık olmaya yakın baya fark etti yani
eğer dikkatini çeken bişe varsa duruyo yoksa ne mümkün 10dk ağlamadan dursun
acaip ağlak bi kızım var öle gıcıklık olsun die yalandan ağlıyo belli yani sesi zor çıkırıyo
vaaaa die çığırıyo duruyo bakıyo ilgilenen yok gene vaaaaa çığırdıktan sora etrafa bakmasına hastayım
uykusunda çok sıçrıyo sizin kuzulardada varmı sıçrayıncada direk uyanıyo elleri kolları hiç durmuyo 2gecedir kollarını kundağa sarıyorum yoksa dalamıyo uykuya
uykusunda çok sıçrıyo sizin kuzulardada varmı sıçrayıncada direk uyanıyo elleri kolları hiç durmuyo 2gecedir kollarını kundağa sarıyorum yoksa dalamıyo uykuya
aynı benim oğlan gözde yaş yok kademeli olarak ses çıkarıyor bakıyor kimse ilgilenmiyor basıyor yaygarayı
pike oturtmak için erken değil mi ben oturtmuyorum bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?