2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende de var kumaş tiplisi ama durmuyor ki içinde, koyar koymaz ağlamaya başlıyor :) sen hala kullanabiliyor musun onu?

bu arada bizimki de 3 aylık oluyor ama aynen ne uzanmak ne dokunmak istiyor, bazen bakıyor bazen yokmuş gibi davranıyor :)

daha vakit var herhalde :)

ay iyi bari kızlar ya

peki sizinkiler de böyle bi müddet aglamadan kendi kendilerine durmaya basladılar mı? bi muddet dedigim boyle 5 10 dk mesela?

ay iyi bari kızlar ya

peki sizinkiler de böyle bi müddet aglamadan kendi kendilerine durmaya basladılar mı? bi muddet dedigim boyle 5 10 dk mesela?

eğer dikkatini çeken bişe varsa duruyo yoksa ne mümkün 10dk ağlamadan dursun
acaip ağlak bi kızım var öle gıcıklık olsun die yalandan ağlıyo belli yani sesi zor çıkırıyo
vaaaa die çığırıyo duruyo bakıyo ilgilenen yok gene vaaaaa çığırdıktan sora etrafa bakmasına hastayım

ay iyi bari kızlar ya

ana kucagında duruyor canım ama odada yanlızken durmuyor illa yanında ben olucam anakucagında ols abile konuşucam beni gözleri ile takip edicekk.. dün komşu geldii benim oglan yabancı biri alınca kucagına dudak büküyor aynısını görumcemede yapmıştı

ay iyi bari kızlar ya

vala son iki haftadır allaha bin şükür ki kendi kendine takılıyor :) genelde eliyle uğraşarak

bi de ben artık otutturuyorum, dayıyorum bir yere, etrafa bakınarak duruyor

10 dk falan, önceden çatlasam durmazdı böyle

kızlar benım oglumda çok ciddiya gülmüyor hıc bıze çok nadır

canım benim kızım da somurtuktu şimdi daha iyi daha güleryüzlü :) 3 aylık olmaya yakın baya fark etti yani

karnımdayken hep gulerdı fotolarda:)))

evet canım kullanıyorum ama yatırmıyorum gögsüme dayıyorum..yüzü bana bakıyor...belinden sıkıca sarıyorum..

ay iyi bari kızlar ya

evey canım 10 dakikayı geçmez...eliyle falan oynuyor..emiyor...kendi kendine takılıyor işte:)
kızlar benım oglumda çok ciddiya gülmüyor hıc bıze çok nadır
biraz daha bekle bizim ki de öyleydi..şimdi maşallah:)

bızımkı en fazla 5 dk duruyor hemen aglıyor

aynı benim oğlan gözde yaş yok kademeli olarak ses çıkarıyor bakıyor kimse ilgilenmiyor basıyor yaygarayı

pike oturtmak için erken değil mi ben oturtmuyorum bu yüzden

uykusunda çok sıçrıyo sizin kuzulardada varmı sıçrayıncada direk uyanıyo elleri kolları hiç durmuyo 2gecedir kollarını kundağa sarıyorum yoksa dalamıyo uykuya

uykusunda çok sıçrıyo sizin kuzulardada varmı sıçrayıncada direk uyanıyo elleri kolları hiç durmuyo 2gecedir kollarını kundağa sarıyorum yoksa dalamıyo uykuya

Evet benim olanda öyle iki eli havada duruyor genelde çok sıçrıyor yerinden ellerini battanıye altına koyuncada istemiyor sıkılıo .. oysa kucukken kundak gibi sarıyodum paket oluyodu :))

aynı benim oğlan gözde yaş yok kademeli olarak ses çıkarıyor bakıyor kimse ilgilenmiyor basıyor yaygarayı

pike oturtmak için erken değil mi ben oturtmuyorum bu yüzden

erken canım aslında, ben de istemiyorum oturtmayı ama wcye gideceksem, elimi yıkayacaksam falan mecbur dayıyorum ağlamasın diye

doktor sakıncası yok dedi gerçi ama benim de içime sinmiyor pek

tünaydınn kızlarr nasılsını benim koıciş bugün evde izinli bende kuaföre gitcem saçımı kestirmeye duruya babası bakcak ama nasıl bakcak çok merak ediorum ama gitmemde lazım en son 4 aylıkken kestirdim saçımı öle kırıkki tarıyamıorum bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…