bende pkoluyum melis :)) bebeıs olmadıgı zamanlar pkolular konusurduk morel olsun diye derdimm..olsun Pkolu olmakta bir ayrıcalıktır :86:
kızlar ben de pkoluyum :)
Bugün 64 gün oldu 1 aydır çok azıcık açık renk lekelenmem oluyor.gecen hafta dr aramıştık kişiden kişiye değişir dedi..arrtarsa koyulaşırsa gelin usg bakayım demiş korkuyom kızlar kötü bişi degıldır demı .
korkma canım normal bence bende de daha yenı bıttı lekeler
bendede ip sallanıyor bı tarafda
ip ne renk canım :)benımkı mavıydı çektirmiştim
teşekkurler kızlarCanım ben kullandım bir müddeti buluyor vucudun alışması..endişe etme,anormal bir durum olursa doktoru ara...
allah iyiliğinizi versin bende başka şeyler düşünmüştüm pko olunca cucuk olmuyomu ki
SLM KIZLAR
ya misafir geliyor eşimin iş arkadaşı bir bayan ve ben anca evi toplayabildim başka bir şey yapamadım ikramlık yani
hazır kek var mozaik onu ikram edeyim diyorum buzlukta börek vardı son anda aklıma geldi onu hemen fırına verdim üzerine çörek otu serpmeyi unutmuşm sonradan ektim ama yapışmadı nasıl olur ii pişer mi bilmem uffffff çocuklu kadınım anlar herhalde bayan...bir şeyler yapacağıma yazıyorum birde pufffffffff
pkolular siziii
benim cok düzenliydi hiç şaşmazdı bakalım şimdi nasıl olacak. bende daha olmadım. 40ım bitince 1hafta regli gibi olmuştum 27kasımda. bakalım bu ayda olursam demek ki regl olucam demektir..
anam bende daha olmadım adet ama sanki belirtileri var gibi ama olmuorum yalnız davranışlarımda değişiklik varmış hep bi sinir halindeyim nedense kociş söledi havalanmışım ben ondanmı acaba :))
benımkı tüpbebek kızlar ama kımse bılmıyor sadece benım ailem bılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?