senin oğlan çok alem zate. fotoları falan süper tam yimelik.
ben yatayım kızım uyuyorken haydın görüşürük. iyi nöbetler.
ben de om-x kullandım işe yaramadı suan nurse harveys kullanıyorum işe yarıyo gibi..ee gazını nasıl cıkarıyo vermiyosan?
ellerını bagladım uyandı yaaa
bunlar neden uyumuyo bnmkı gulucuk atıyo gunduz hıc atmıyo gece oyun ıstıyo :)allahtan işe gtmıyoruz ya gtsek ayy hıc dusenemıyom :):84:
bızımkıde guzduzlerı hıc sevdırmıyor kendını gece oldumu cosuyor
allahım ölmek istiyorum ben yaaaa,çıldırdı bu cocuk iyicee..bn cıkıyom uyutmaya calısıyım
benimki uyumuyo sadece aglıyo ve kucakta gezmek istiyo cayı da verdim ama...bızımkıde aynen delı olcamyaa 10 dk uyuyor pat uyanıyor hemen aglıyo karnıda tok pöfff
ben kafada hunili bi smile istiyoooomm,onu yapcam:26::18:
hadi gözünaydın rahatla uyur artıkoy kakasını yaptı rahatladı yavrumyaa
off benimki de aynı,çok yorucu oluyo öyle de...ya bu cay ne zaman etki ediyo benimkinde tık yok hala?emzirdim de uyusun die yine yok..napsam yaa?ben bayılcam uykusuzluktan yorgunluktan cocuk benden dinç valla :SSkucak ıstıyor
yarım saat oldu ama hala agu bugu konusuyo yaa :))ayy bayılacam şimdi ...nasıl bebek yahu bunlar,elin bebekleri mışıl mışıl günün yarısından cogunda uyuyoyarım saate etkı eder sanırım bızımkıde cın gıbı nassıl uykusuz kalıyor saşıyorum
aynen tatlım yaa,tek nöbetci de biziz herhalde :)) inşallah büyüdükçe uslanırlar...düzene girer mi acaba birkaç aya kadar?senın oglunda benım oglum gıbı hıcbı sey fayda etmıyor sorma tek yaramaz bızımkıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?