2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydınnnnn
melisesra ve ironic kızlar geçmişi okudum allh yardımcınız olsun hep böyle sürmez kaygılanmayın 3 aydan sonra yavaş yavaş düzelirler

maşallahhhh sizeee
biiz uyanalı çok oldu valla 7.30da uyandı kucakta şekerleme yaptı şimdi ana kucağında mızıldama başladı oyun istiyor

maşallahhhh sizeee
biiz uyanalı çok oldu valla 7.30da uyandı kucakta şekerleme yaptı şimdi ana kucağında mızıldama başladı oyun istiyor

ben alıştırdım gerçi sürekli değişiyorlar ama ben hamileyken çok uyuyodumya ondan heralde çocukta uyumayı seviyor.

ben alıştırdım gerçi sürekli değişiyorlar ama ben hamileyken çok uyuyodumya ondan heralde çocukta uyumayı seviyor.

günaydın kızlar bende hamileliğimde çok uyudum gerçi 6 ay çalıştım son 3 ayda gez gez uyu son 1 ay tansiyondan dolayı sürekli yattım zati kızımında uykusu iyi çok şükür gece gündüz uyuyor 20 saate yakın uyuyor 1 günde:)

kızlar zate erkeklere göre daha sakin oluyorlar. uyudu bile ana kucağında şimdi. köpek astıydım onlara bakıp konuşup duruodu sızdı hehe

Günaydın kızlar hava bugün baya güzel gibi inşallah oğluşu alıp çıkarım üşenmeyip :))

Gece uyumayanlar Allah yardımcınız olsun kızlar çok zor olmalı.

maşallah iyi uyuyor kuzularınız
ben her gece 22.30 da uyutmaya çalışıyorum inşallah başaracağız koyar koymaz uyumayı

burdada hava güneşli bizde çıkçaz dışarı bebek arabasının içine sıcak su torbasımı koysam üşümesin bebişim :)

Günaydın kızlar hava bugün baya güzel gibi inşallah oğluşu alıp çıkarım üşenmeyip :))

Gece uyumayanlar Allah yardımcınız olsun kızlar çok zor olmalı.

ben de çıkayım dyorum bugün oglumla, gunlerdir temiz hava alamadı minişim:) üşümezler herhalde di mi? istanbul gunesli görünüyor

maşallah iyi uyuyor kuzularınız
ben her gece 22.30 da uyutmaya çalışıyorum inşallah başaracağız koyar koymaz uyumayı

enimki 2 den önce uyumuyor uyutuyorum 11 de illa 2 ye kdr bi uyanıo. 2 de uyuyunca 5 te 6 da kalkıo sonra geri uyuyp 8 de uyanıyor. böle az oynaşıo yorulup geri uyuyor normlade gündüz çok uyuyoruz ama bugun dışarı çıkçaz bkm napçak :)

üşümez canım montu varsa giydir bere eldiven atkı ayağa da patik çıkar ben her gün çıkarıyorum hava günaşli montunu eldiven ve beresini giydiriyorum yaallah dışarı
alışsınlar yoksa bünyeleri zayıf oluyor

radaki hava soğuk mu bukadar ki bence alıştırma battanisiyle koy ona gerek yok ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…