benımkıde gece kuşu gunduzlerı uyandıramıyorum hiç daha gece gunduzu ayırd edemedi sanırım
hamileliğin stresliydi dime cnm senin.
bide bunu dene bkm. nemlendiriciniz varmı belki odanın havası kurudur. onuda sabaha kdr çalıştırıom benö
adam uyumuomu ver şimdi nerden anlıcak. delimi ne o zmn o baksın.
gerı geldık daha dalmamış bıcırık rezene bnde verıyom rahat uyur dıye ironıc esını boşver ver hıc bı zararı yokkı bn gcn sabh kızın damagına peynır bıle srdum :)çok hoşuna gttı
hehe sende uyu bari gündüzleri benimki ayırt edio gece daha uzun uyuyor. gündüz kısa uyuyo.
ne güzel ona da razıyım benbızımkı 4 5 ssat uyuyor uyanmdan
evet cnm hamileliğim de lohusalıgım da stresliydi...adam yok kız işte daha gelmedi...anason var ama evde,nasıl ve ne kadar vercem..bakar mı ayol,bu gece cok uykum var uyutursun di mi şunu diyip yatıyo bi de aglayınca cocuk bana kızıyoohamileliğin stresliydi dime cnm senin.
bide bunu dene bkm. nemlendiriciniz varmı belki odanın havası kurudur. onuda sabaha kdr çalıştırıom benö
adam uyumuomu ver şimdi nerden anlıcak. delimi ne o zmn o baksın.
ben 2 saat aralıksız gezdiriyorum,konusuyorum onla,oynatıyorum sallıyorum emziriyorum neler yapmıyorum yaa yok yani...pilim bitti artık dayancak gücüm kalmadı..gece de memede uyuyo hep yanımda,zırt pırt aranıyo,tabi ben agzına meme tıkmaktan uyuyamıyorum,bi de yamuk yatmaktan sırt ve bel agrısı bunun yanında sürekli emzirmekten sızlayan göğüs uçları da cabası(
ne güzel ona da razıyım ben
evet cnm hamileliğim de lohusalıgım da stresliydi...adam yok kız işte daha gelmedi...anason var ama evde,nasıl ve ne kadar vercem..bakar mı ayol,bu gece cok uykum var uyutursun di mi şunu diyip yatıyo bi de aglayınca cocuk bana kızıyoo
evet cnm hamileliğim de lohusalıgım da stresliydi...adam yok kız işte daha gelmedi...anason var ama evde,nasıl ve ne kadar vercem..bakar mı ayol,bu gece cok uykum var uyutursun di mi şunu diyip yatıyo bi de aglayınca cocuk bana kızıyoo
ay ck fenasın benimki çok bilmiş,yok bagırsakları sadece anne sütünü sindirebilirmiş şuan abuk subuk caylar verme diyip duruyoohehe bende dudağına sürüom elma fln nasıl yalanıo. yok başka bu kdr 6. ayı bekle diom. benim adamda yapma yazık dio hehe
1 cay kasıgı mıı? etki eder mi ki?anasondan sadece 1 cay kasıgından fazla verme rezene gıbı haff değil onu hmn uyutur anason daha ıyı sakınlestrıyo
1 defada diil di mi?biberonla mı verilcek?canım 100 ml verebılırsın gunde hıcbırsey olmaz
1 cay kasıgı mıı? etki eder mi ki?
1 defada diil di mi?biberonla mı verilcek?
en azından pişpişlemek için uyanıyo o bile yeter,bizimki de susturamayınca bana patlıyo sanki uykusuzlugu benim sucummus gibi,sende vicdan yok ben calısıyorum bu ne böle falan dioo..sanki bilerek aglatıyom cocuguanason varsa nasıl vercen bilmiom anason baya etkili bildiğim kadarıyla. hee benim adamda yatıo. bide gece ağlaınca uyanıo uyku sersemi bana piş piş dio salak çocuk ağlıo diom hahaha
biberonla verince memeyi de eskisi kadar güçlü cekmiyo ama,ben ilaç veryodum biberonla,öyle olunca bıraktım kaşıkla veriyorum ilacı daben rezene verıyorum bıberonda
ben de yataga koyuyorum aglıyo ama uyumuyo aglaması gitgide şiddetleniyo,morarıyo,nefesi kesiliyo katılıyo mecbur alıyorum tekraryataga koydum ağladı ağladı uyudu şimdi inşallah uyanmaz
ay ck fenasın benimki çok bilmiş,yok bagırsakları sadece anne sütünü sindirebilirmiş şuan abuk subuk caylar verme diyip duruyoo
1 cay kasıgı mıı? etki eder mi ki?
1 defada diil di mi?biberonla mı verilcek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?