2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gerı geldık daha dalmamış bıcırık rezene bnde verıyom rahat uyur dıye ironıc esını boşver ver hıc bı zararı yokkı bn gcn sabh kızın damagına peynır bıle srdum :)çok hoşuna gttı

hehe bende dudağına sürüom elma fln nasıl yalanıo. yok başka bu kdr 6. ayı bekle diom. benim adamda yapma yazık dio hehe

bızımkı 4 5 ssat uyuyor uyanmdan
ne güzel ona da razıyım ben
evet cnm hamileliğim de lohusalıgım da stresliydi...adam yok kız işte daha gelmedi...anason var ama evde,nasıl ve ne kadar vercem..bakar mı ayol,bu gece cok uykum var uyutursun di mi şunu diyip yatıyo bi de aglayınca cocuk bana kızıyoo

şu 3 ay bı gecsede duzene gırer ısallah

anasondan sadece 1 cay kasıgından fazla verme rezene gıbı haff değil onu hmn uyutur anason daha ıyı sakınlestrıyo

canım 100 ml verebılırsın gunde hıcbırsey olmaz

anason varsa nasıl vercen bilmiom anason baya etkili bildiğim kadarıyla. hee benim adamda yatıo. bide gece ağlaınca uyanıo uyku sersemi bana piş piş dio salak çocuk ağlıo diom hahaha

bn dogalgazı kapadım bgn hava sıck dıye bıde hep ıslak camasır koyuyom petege bnm kızın tıknmıyo burnu çok sukur dısarı cıkarıp gezdrmkte rahatlatıyo gcnde omustu dısarı cıktık geldık gecmıstı burun hırıltısı

anason varsa nasıl vercen bilmiom anason baya etkili bildiğim kadarıyla. hee benim adamda yatıo. bide gece ağlaınca uyanıo uyku sersemi bana piş piş dio salak çocuk ağlıo diom hahaha
en azından pişpişlemek için uyanıyo o bile yeter,bizimki de susturamayınca bana patlıyo sanki uykusuzlugu benim sucummus gibi,sende vicdan yok ben calısıyorum bu ne böle falan dioo..sanki bilerek aglatıyom cocugu

ay ck fenasın benimki çok bilmiş,yok bagırsakları sadece anne sütünü sindirebilirmiş şuan abuk subuk caylar verme diyip duruyoo

hahah çay bu ya yemek yedirmicenki çocuğa. amcamın kızı ek gıdaya 6. aydan sonra başşlamış verdirtmemişler çocuk şimdi yemiyo hiçbişe zorla yediriyor ve bir yaşında düşün. bana 4. ayda az az başla dedi. yoksa bizimki gibi olur dio. bakam doktora sorcem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…