2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bn kardesımden bılyom cok huysuzdu hep aglardı 1 cay kasıgı en fazla 2 cay kasıgı anason verırdık annemle hmn uyurdu gazınıda cıkarırdı rahat ama anason sureklı verılmemelı

amma hızlısınız hee

ben gece ağlayınca az bekliyorum bazen ağlayıp geri uyuyor. ağlaması uzun sürerse kalkıyorum önce piş piş diom. eğer yakın emdiyse kaldırıom emziğini veriom geri dalıyor. :)
ironik senin adam bi alem zate. kız benimki bebeği değil beni pişpişlio. sabah söylüyorum hatırlamıyorum diyo. uykusunda çok konuşurda kendileri

bn kardesımden bılyom cok huysuzdu hep aglardı 1 cay kasıgı en fazla 2 cay kasıgı anason verırdık annemle hmn uyurdu gazınıda cıkarırdı rahat ama anason sureklı verılmemelı
ben de uyumadıgı zamanlarda veririm ama her gün vermem gerek o zaman ...bu sefer de alısıp caysız uyumazsa?
evet benimki işe gelince yok ama cenesi calışıyo habire
emzır ıstersen bıraz sonra ver
tamam cnm saol,memede zati şuan eger müsaade ederse cay demlerim birazdan

bnmkı biberon almıyo 1haftadır hergun bıberonla sutumu verıyom dılıyle ıtıyo bnde dr browns unkını alıcam

alışmazda hergun vermezsin 2gunde 1 verırsın duzene gırene kadar bnm doktor hergun cay verme anne sutunu unutabılır demısdı bnde 2 gunde 1 3gunde 1 verıyom suan bnm kız bna boncuk boncuk bakınıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…