biberonla verince memeyi de eskisi kadar güçlü cekmiyo ama,ben ilaç veryodum biberonla,öyle olunca bıraktım kaşıkla veriyorum ilacı da
ama bir cay kasıgı yeter mi ki ya?sadece anasonsa fazlası zararlıanason cok uyutur rezene olansa gunde 100 ml verebılırsın
iyiymiş..bizimki hemen biberonun rahatlıgına alıştı hemen bıraktımbızımkı alıstı bıberona ben arada mamada verıyorum memede emıyor
ama bir cay kasıgı yeter mi ki ya?
ben brows un bıberonunu kullanıyorumondan damla damla akıyor gaz onleyıcıiyiymiş..bizimki hemen biberonun rahatlıgına alıştı hemen bıraktım
tamam cnm saol..bu cayların emzirmeden önce ya da sonrasında verilmesi farkediyo mu?canım 2 3 kaşık ver bakalım bı dene uyıcakmı
tamam cnm saol..bu cayların emzirmeden önce ya da sonrasında verilmesi farkediyo mu?
ben de gaz surubunu biberondan veriyodum,kaşıkla akıtıyo heryere almıyo diee ama kaşıga geri döndüm..ne kullanıyosun gaz için?ben brows un bıberonunu kullanıyorumondan damla damla akıyor gaz onleyıcı
ama bir cay kasıgı yeter mi ki ya?
ben de gaz surubunu biberondan veriyodum,kaşıkla akıtıyo heryere almıyo diee ama kaşıga geri döndüm..ne kullanıyosun gaz için?
ben de uyumadıgı zamanlarda veririm ama her gün vermem gerek o zaman ...bu sefer de alısıp caysız uyumazsa?bn kardesımden bılyom cok huysuzdu hep aglardı 1 cay kasıgı en fazla 2 cay kasıgı anason verırdık annemle hmn uyurdu gazınıda cıkarırdı rahat ama anason sureklı verılmemelı
evet benimki işe gelince yok ama cenesi calışıyo habireamma hızlısınız hee
ben gece ağlayınca az bekliyorum bazen ağlayıp geri uyuyor. ağlaması uzun sürerse kalkıyorum önce piş piş diom. eğer yakın emdiyse kaldırıom emziğini veriom geri dalıyor. :)
ironik senin adam bi alem zate. kız benimki bebeği değil beni pişpişlio. sabah söylüyorum hatırlamıyorum diyo. uykusunda çok konuşurda kendileri
tamam cnm saol,memede zati şuan eger müsaade ederse cay demlerim birazdanemzır ıstersen bıraz sonra ver
kollarını baglıyım dedim ee dıye bagırıyor hahaha
ben de om-x kullandım işe yaramadı suan nurse harveys kullanıyorum işe yarıyo gibi..ee gazını nasıl cıkarıyo vermiyosan?nurse harveys kullandım 1 şişe
sab kullandım bıttı yenı 2 3 gundur vermıyoerum bırsey
iyi uykular cnm saolsenin oğlan çok alem zate. fotoları falan süper tam yimelik.
ben yatayım kızım uyuyorken haydın görüşürük. iyi nöbetler.
ay hemen vercem demek o kadar etkilibende uyumazmısım bebekken annem benı hep anasonla uyuturmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?