2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

arkadaşım hamileymiş 23 haftalık doktoru plesanta aşağıda demiş. topiğimizde varmıydı öyle bi durum. sezeryana alcek galiba çok kıpraşma erken doğum riski var demiş. hareket ettirtmiomuş doktoru

LOVELİ EKLE CANIM
BİZ ARTIK YEMEKLERDEN DE 1-2 KAŞIK VERMEYE BAŞLADIK SUYUNDAN OĞLUM AŞURE BİLE YEDİ

LOVELİ EKLE CANIM
BİZ ARTIK YEMEKLERDEN DE 1-2 KAŞIK VERMEYE BAŞLADIK SUYUNDAN OĞLUM AŞURE BİLE YEDİ

ben de veriyorum valla dün komşumla konuşuyorduk yemeklerin suyundan veriyorum arada dedim keşke ben de verseydim dedi oğlu 10aylık 5.5 aylıkken ek gıdaya daha başlamamıştım dr bana geç kalımşsın dedi eğer başlamazsam 6 ayda başlayan bebekler yemek yemeği sevmiyor dedi ben dinlemedim 6 ayda balşadım biley yediremiyorum doğru dürüst saatlerimi alıyor dedi

naber platin
güle güle onurlu

evet damak tatlarını geliştirmemiz lazım sabah kahvaltıda fındık ezmesi bile veriyorum birazcık küçücük peynir

kıyamaaaam...

:)) kızın da deli olacak bu gidişle senin gibi
nihahahha evet del ettim çocuğu zaten bu karı deli en iyisi ben uyuyim bana ilişmesin dio çcuk

aynen benim amcamın kızıda dedi geç kalma ek besine die onunkide yemio. hiçbişe ve 1 yaşında. zorla yediriyor. bende vermeye korkuomda dudağına değdiriom meyve suyudur elmadır. portakaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…