oy yaramaza bakın heleee maşallah bu arada oğluna
kolik müziği dinlettin mi benim oğlum kolik değil ama dinletiyorum sakinleşiyor
buziki orhan kolik diye ara bak belki faydası olur
radaki hava soğuk mu bukadar ki bence alıştırma battanisiyle koy ona gerek yok ama sen bilirsin
maşallah kızlar bebeklerınıze
papatya cayını kaç ml verıyorsunuz
kızlar facede oğlumun adına sayfası açıcam kabul eder misiniz
saol canım aminn inşallah duzelır en kısa zamanda yoksa kafayı sıyırıcam hunıyle gezıcem yakındagünaydıııın :))
ahaha, alıştırma battaniyesi ne ki diyecektim tam :))
canım allah sana sabır, kolaylık versin; sabahlamışsınız yine ironicle..
saol canım
ah dınletmezmıyım babası almıstı ama hıc tınlamıyor bıle onu
saol canım aminn inşallah duzelır en kısa zamanda yoksa kafayı sıyırıcam hunıyle gezıcem yakında
son ses müzik aç bastırsın onu hehehbi ara ben öle yapıodum.
LOVELİ EKLE CANIM
BİZ ARTIK YEMEKLERDEN DE 1-2 KAŞIK VERMEYE BAŞLADIK SUYUNDAN OĞLUM AŞURE BİLE YEDİ
kocam izmire gidiyo bende annemee tabi...bavul hazırlıyım
ben de veriyorum valla dün komşumla konuşuyorduk yemeklerin suyundan veriyorum arada dedim keşke ben de verseydim dedi oğlu 10aylık 5.5 aylıkken ek gıdaya daha başlamamıştım dr bana geç kalımşsın dedi eğer başlamazsam 6 ayda başlayan bebekler yemek yemeği sevmiyor dedi ben dinlemedim 6 ayda balşadım biley yediremiyorum doğru dürüst saatlerimi alıyor dedi
naber platin
güle güle onurlu
nihahahha evet del ettim çocuğu zaten bu karı deli en iyisi ben uyuyim bana ilişmesin dio çcukkıyamaaaam...
:)) kızın da deli olacak bu gidişle senin gibi
ben de veriyorum valla dün komşumla konuşuyorduk yemeklerin suyundan veriyorum arada dedim keşke ben de verseydim dedi oğlu 10aylık 5.5 aylıkken ek gıdaya daha başlamamıştım dr bana geç kalımşsın dedi eğer başlamazsam 6 ayda başlayan bebekler yemek yemeği sevmiyor dedi ben dinlemedim 6 ayda balşadım biley yediremiyorum doğru dürüst saatlerimi alıyor dedi
naber platin
güle güle onurlu
yarında aşıları var yandık gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?