nihahahha evet del ettim çocuğu zaten bu karı deli en iyisi ben uyuyim bana ilişmesin dio çcuk :d
aynen benim amcamın kızıda dedi geç kalma ek besine die onunkide yemio. Hiçbişe ve 1 yaşında. Zorla yediriyor. Bende vermeye korkuomda dudağına değdiriom meyve suyudur elmadır. Portakaldır.
eywah eywah gerçi aşı bize bişe yapmadı belki aynı olur belkide daha uslu
kız bizimkide çok erken sankibaşlayın artık canım yavaş yavaş alışsınlar..meyve bizde yedirioz hele mandalina ekşi oldugunda bile yiyo yaa suratı görmelisişniz ama
Kuru siyah üzüm bilem yiyo onu cok sevio
annemı aradım şimdi dedım kAFAYI yemek uzereyım uyıtmıcam dedim dısarı cıkarıcam banyo yaptırıcam gerekırse hava sogukmus dısarı cıkmazmıs cocuk pöfff ben bu cocugu evde hapıs olmak ıcın dogurdum
annemı aradım şimdi dedım kafayı yemek uzereyım uyıtmıcam dedim dısarı cıkarıcam banyo yaptırıcam gerekırse hava sogukmus dısarı cıkmazmıs cocuk pöfff ben bu cocugu evde hapıs olmak ıcın dogurdum
annemı aradım şimdi dedım kAFAYI yemek uzereyım uyıtmıcam dedim dısarı cıkarıcam banyo yaptırıcam gerekırse hava sogukmus dısarı cıkmazmıs cocuk pöfff ben bu cocugu evde hapıs olmak ıcın dogurdum
bizimki daha hiçbişey sürmedi ağzına anne sütünden başka.. başlamak mı lazım gerçekten?? ben 5 ay civarında başlayacağım, yemek yemeyi sever ama anne ve babasına benzerse:))başlayın artık canım yavaş yavaş alışsınlar..meyve bizde yedirioz hele mandalina ekşi oldugunda bile yiyo yaa suratı görmelisişniz ama
Kuru siyah üzüm bilem yiyo onu cok sevio
ecrin abartmıyoz yaa ben kzıımdada öle yaptım acemi değilim korkuosan verme ama hergün öle çok değil 1-2 kaşık ben 1 aylıkken nar suyu bile verdım maaşallh karın agrısı falan olmadı 1 günm dur 1 gün ver istersen sen...doktorlara kaldıysan 6 ay hiç bişey vermed io
selam kizlarr söyle bir gecmise baktim yine uykusuz kalanlar olmis ALLAH KOLAYLIK VERSIN
su 4 ay bir gecse bir nebze rahatlarsiniz.benim ki en gec 22 de giriyor yataga erken girdiginde mutlak ayagimda salliycam.benim yatagimda beraber yatiyoruz.gündüzleri kendi yataginda yatiyor.gaz sancisi hala cok cekiyoruz.emmek icin kalkti saniyorum yok o kivarniyor memeyi almiyor.
esra canim temiz hava iyi gelir burda görsen bebege sapka bile takmazlar her havaya aliscak bende iki güne bir cikiyorum cok iyi geliyor kizim da seviyor hic ses etmiyor masallah disarda.ik isaat dolanip geliyoz.cik güzelce giydikden sonra birsey olmaz.
benim kizim agladiginda bir badi ile kaliyor öyle oynuyoruz rahatliyor.baktim oyundan sikildi.altini degistirip üstünü giydirip emziriyorum uyuyor.fazla aglamasi erkek bebegin iyi degil.
ALLAH KORUSUN FITIK oluyor erkek bebekleri aglamakdan.
her altini actiginda benim komsum lovabaya tutuyordu bebegi yapiyorduama kadin her saat basi bu islemi yapiyordu
kizlar cabuk ögreniyorlar.ama en uygun yas 2,5 hic zorlanmiyorsun.bundan öncesi zor.ama alisabilenlerde var 1,5 yasinda iken falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?