2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

başlayın artık canım yavaş yavaş alışsınlar..meyve bizde yedirioz hele mandalina ekşi oldugunda bile yiyo yaa suratı görmelisişniz ama
Kuru siyah üzüm bilem yiyo onu cok sevio

eywah eywah gerçi aşı bize bişe yapmadı belki aynı olur belkide daha uslu

annemı aradım şimdi dedım kAFAYI yemek uzereyım uyıtmıcam dedim dısarı cıkarıcam banyo yaptırıcam gerekırse hava sogukmus dısarı cıkmazmıs cocuk pöfff ben bu cocugu evde hapıs olmak ıcın dogurdum

başlayın artık canım yavaş yavaş alışsınlar..meyve bizde yedirioz hele mandalina ekşi oldugunda bile yiyo yaa suratı görmelisişniz ama
kız bizimkide çok erken sanki

çık canım ya ama dışarı çıkınca daha çok uyuyorlar benim kız bebek arabasında full uyuyor. sen onu uyusa bile uyandır alt açma bezini ser altına altı açık olsun uyumuyor öyle benimki çok hoşuna gidiyor oynaşıyor. yada akşam yap oynarken yorulsun uykusu gelsn üstüne bide yıkarsın küveti vardır doldur ağzına kdr içinde ileri geri yap zıplat su çok yoruo. dün sızdı kendi kendine buda işe yaramazsa senin oğlana napsak bilmiom

canım annen haklı havalar soğuk dıkkat etmek lazım ben hergün götürdüğüm halde kaç kere sarıyor sarmalıyorum cocgu bir üşütürsem yandım dıyorum ..bronşıt olursa biz çekeriz onlar sımdı her turlu hastalığa müsaitler

sıkı sıkı giydir çıkar canım bence hava alsın çocuk sende rahatla temiz hava iyi gelir

yılbaşına kadar annemdeyim...biraz dışarı çıkarım hiç değilse iki üç insan görürüm...gerçi bu evden çık annemin eviine git...yine dört duvarr...bizim içn gezme kavramı bu kadar oldu sanırm....

eşim dün bebişe çikolata yedirdi beğendi bizim oğlan börülceden verdim suratını ekşitti

bizimki daha hiçbişey sürmedi ağzına anne sütünden başka.. başlamak mı lazım gerçekten?? ben 5 ay civarında başlayacağım, yemek yemeyi sever ama anne ve babasına benzerse:))

bende sadece anneme gidiom ama ben arayıp sormazsam annem hiç aramıyor. ne kaynanam ne annem çocuğu merak etmiyorlar elimde olsa annemede gitmicem.

birceyi yüzüstü yatırdım konuşuo kendi kendine. kafasını sağa sola çevirio. :) ayaklarını kaldırıo. dün yıkarken yüzüstü çevirdiydim sırtını yıkamak için suratı suya girmiş nasıl ağladı nasıl ağladı haha bende soyunmuştum hemen emzirdim sustu sonra oyunumuza devam ettik. suya geri girmez diye çok korktum ama oynadı gülücükler saçtı :)

ecrin abartmıyoz yaa ben kzıımdada öle yaptım acemi değilim korkuosan verme ama hergün öle çok değil 1-2 kaşık ben 1 aylıkken nar suyu bile verdım maaşallh karın agrısı falan olmadı 1 günm dur 1 gün ver istersen sen...doktorlara kaldıysan 6 ay hiç bişey vermed io

selam kizlarr söyle bir gecmise baktim yine uykusuz kalanlar olmis ALLAH KOLAYLIK VERSIN
su 4 ay bir gecse bir nebze rahatlarsiniz.benim ki en gec 22 de giriyor yataga erken girdiginde mutlak ayagimda salliycam.benim yatagimda beraber yatiyoruz.gündüzleri kendi yataginda yatiyor.gaz sancisi hala cok cekiyoruz.emmek icin kalkti saniyorum yok o kivarniyor memeyi almiyor.

esra canim temiz hava iyi gelir burda görsen bebege sapka bile takmazlar her havaya aliscak bende iki güne bir cikiyorum cok iyi geliyor kizim da seviyor hic ses etmiyor masallah disarda.ik isaat dolanip geliyoz.cik güzelce giydikden sonra birsey olmaz.
benim kizim agladiginda bir badi ile kaliyor öyle oynuyoruz rahatliyor.baktim oyundan sikildi.altini degistirip üstünü giydirip emziriyorum uyuyor.fazla aglamasi erkek bebegin iyi degil.
ALLAH KORUSUN FITIK oluyor erkek bebekleri aglamakdan.

yok cnm 6 ayda beklemem 4 ayda kaşıkla veririm diodum sen veriosan bende verim yavaş yavaş tatlara alışsın. yemeyen bebeğe bakmak çok zor. hergün bi çay kaşığı değişik bişe versem bişe olmaz dime.

mezime suyunu mu veriyorsun mandalinanin
bende aksam söyle agzina SIKTIM.
KURU ÜZÜMÜ NASIL VERDIN??
Ben yemek yerken suyuna ekmek yapip biraz ezip cok kücük parca veriyorum.onu bile zor yutuyor takiliyor ya.

aynen bende öyle yapıom altı açılınca çok mutlu oluyorlar. hastanede bağlamıştılar hasta bez bana hiç rahat bişe değil yavrucuklarımız sürekli bezin içinde. üzülüom ben hava sıcak olsa daha çok açık tutarım. annem leğene tut işesin dio çişinide çabuk öğrenir kıçında bezi istemezde dio. bezle durmaya alışınca geç söylüyormuş çocuklar.

her altini actiginda benim komsum lovabaya tutuyordu bebegi yapiyorduama kadin her saat basi bu islemi yapiyordu
kizlar cabuk ögreniyorlar.ama en uygun yas 2,5 hic zorlanmiyorsun.bundan öncesi zor.ama alisabilenlerde var 1,5 yasinda iken falan.

ay ne güzel yürümeye başlayınca çişinide sölese dime benim ufak kardeşim sevmiodu bezi rahatsız oluodu çiş var diyemiodu ama bezi tutuodu çişi gelince beze yapmamak için biz anlayıp hemen tutuoduk wc ye heheh

kızlar evet suyu sadece yemeklere baharat atmıyoruz artık çocuk için ecrin ver fark etmez cocuk aluşsın dün mesela kayınvalıde bana süt olsun die bulgur ve yeşil mercimek çorbası yapmış onun suyundan bile verdim 1 kaşık..
Feyza mandalınayı sorduruyorum canım diliyle..kuru üzümüde elimle iyice tutuyorum o yalıyor içini açıyorum tabiki üzümün

ekmek erken daha
bende kızımı 10 aylıkken başlamıştım çiş,e tutmaya 1 yaşını gecınce öğrendi annesi disssss diodu yavrum yaa geceleri bağlıodum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…