kızlar evet suyu sadece yemeklere baharat atmıyoruz artık çocuk için ecrin ver fark etmez cocuk aluşsın dün mesela kayınvalıde bana süt olsun die bulgur ve yeşil mercimek çorbası yapmış onun suyundan bile verdim 1 kaşık..
Feyza mandalınayı sorduruyorum canım diliyle..kuru üzümüde elimle iyice tutuyorum o yalıyor içini açıyorum tabiki üzümün
ecrin öle insanlar kısaca cahil şekerim
izleme kıss sende ne bakıon öle programlara
chicconun hangi modeli artemis?
teşekkürler kızlar..parazit felan yapıyormu peki? inceliyim netten modelleri ben
Lavinya cok üzüldüm ya allahtanda korkmuyorlar ya sankı keyfe aldın uyuzlar...
Bnm kız 2 gundur sabh 6 da yatıyo bnı delı edıyo gunduz uytmım dıyorum aglmktan gözlerden yas getrıyo offf bgn kıyafet aldım kızıma mını etek aldım çok şeker mont aldım panço aldım bayıldım ya 2 gundr gremıyom nete sokakta gezmkten bnm 4 aylık rapor paramda yandı sıkıntıdan kndımı dısarı atdım sırkeT bıde demezmı bızım sucumuz değil offf
inanmıyorum yaaa nasıl dayanıyor. hiçmi uyumadı cnm.kızlar hala uyumadı benım sıpaa hahaha
mezime aman dikkat et canim cok güclü ceneleri artik korirlar
gögsümü bile daha güclü cekiyor artik.bende uzakdan SIKIYORUM AGZINA:d
zaten bir ik icay kasigi birsey olmaz.yogurt da verdim ben cay kasiginin ucuyla
suyu cok seviyor.icince söyle bir serinlik geliyor belli ediyoraz kaldi 3 ayimiza.
benim arkadasin oglunun disi cok gec cikti yasina girdi disi yeni patladi
ama yavrum herseyi yiyordu.disi olmadigi halde.anne sütü almadi erken basladi oda ek besine.
hic zorlanmadi.önceden karnini doyuruyorduk biz sonra masaya oturuyorduk.bizimle beraber yine yiyordu.yemek yedirmede insallah zorlanmayiz
ben hic tv bakmiyorumevet ya baharat atmıyım verim bende.
showu izliom adam çok ayıp edio ayrılmışınız ne canlı yayında karını kötülüon. acıyorum hasta falan filan ne yapmaya çalışıo gıcık oluom böyle tiplere
inanmıyorum yaaa nasıl dayanıyor. hiçmi uyumadı cnm.
:) ne güzel
canım hiç parazit falan olmuyo benimkinde.
canım şimdi senin kesin yandı mı hakkın ya? tersliğe bak..
gececilere de üzüldüm ama 3 ayı geçtikten sonra rahatlarsınız inşallah, bizimkinde değişiklikler olumlu yönde oldu hep çok şükür.
biz de sabahtan beri 3 posta dolu dolu kaka yaptık, ikisinde kıyafetleri battı, iki kere çocuğu sokup yıkamak zorunda kaldım, o da ben de bittik :) neyse şimdi uyudu da ben de kahvaltı edicem.
kızlar bu çocuklarla bu kadar uğraşıyoruz ya :) biz tam cennetlik olmalıyız hee
selam kızlar:)))
hava ne güzel bugün Ankara'da....
yok canim daha bizim de belli degil dedigin gibi gri yesil benimkininde.teyzem 2 aylik dedi ama tam net bir göz rengi oldugunu sanmiyorum.yasini bulcak galiba.oglum dogud kahverengi idi öyle gitti.bunda maviydi.sonrasinda gri yesile döndü.böylede duruyoruz.yesil olur diyorlar ama bekliyoruz bakalimkızlar, bebeğimn göz rengi hala belli olmadı .. 4 ayda mı belli olur, koyu bir yeşil ve gri gibi bir renk.. anlayamadık bir türlü
sizinkiler belli oldu mu?
arkadaşım hamileymiş 23 haftalık doktoru plesanta aşağıda demiş. topiğimizde varmıydı öyle bi durum. sezeryana alcek galiba çok kıpraşma erken doğum riski var demiş. hareket ettirtmiomuş doktoru
ben hic tv bakmiyorum
banada annem anlatir su söyle olmus bu böyle
dün bir tane adam cikmis sanirim evlenme programi.adamin karisi kendinden cok yasliymis.
adam suratini görmemek icin yüzüne poset gecirip öyle cinsel iliskiye giriyormus.bunuda cikmis orda anlatiyor.ne igenc insanlar var.zorlami evlendin kimse zorlukla birsey yaptiramaz insana evlenmeseydin.
beyimin arkadasida 16 yasinda evlendirmisler kuzeninin karisi ile
kuzeni ölünce ele gitmesin gelin diye buna vermisler.buda almis.üstüne bir cocuk yapmis.adam diyor zorla evlendirdiler kadini bosamis sonra.ee pislik yatak odana da mi girip zorla sey yaptiriyorlar.insan elini bile sürmez madem zorla evlendirdiler.bak nasil bir cocuk edip bosamayi bildin.evlendin elini sürme yine bosarsin.erkek milleti ya.gönülleri doymak bilmiyor.o su mana
oh maşallah ya azda yapsa hergün yapsa bende sevincem :)
burdada öyle güneşli. biz çıkıciz dışarı :)
hoşgeldın banucum
ece benim de öyleydi...sonra çıkıyor yukarı telaş etmesin...
esracım allah sabır versin canım...az kaldı 3 aydan sonra düzelicek merak etme...
ece benim de öyleydi...sonra çıkıyor yukarı telaş etmesin...
esracım allah sabır versin canım...az kaldı 3 aydan sonra düzelicek merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?