2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay inşllh doktor çok telaş yaptırmış bide herkes normal doğumu kötülemiş ona çok kötü anlatmışlar. ben biraz rahatlattım ilk iyi konuşan kişisin diyo.

benimde 25 e kadar aşağıdaydı hatta ara ara kanamam oluyodu doktor normal olmayabilir dedi..ben hiç takmadım valla...iyi düşündüm..normal sezeryan farketmez dedim...sonra çıktı plesantam yukarı bana da normal yapma şansı doğdu...normal yaptım...ama önemli olan sağlıklı bir şekilde annenin ve bebeğin doğumdan çıkması..sezeryan normal farketmiyor...

bu kadar koyu renkten açık yeşile dönermiki acaba:)
benim yeşilli ela gözlerim, babasının ise açık yeşil, ama oğlumuzun gözleri koyu füme yeşil gibi bir renk, bayağı koyu:) bizden bu renk nasıl çıktı diyoruz hatta:)
bakalım ne olacak, merak ediyor insan

nerdeee biz 3 günlük kakamızı yaptık bugün, ondan o kadar çoktu

evet bircede bi kaç gün yapmayınca ben batırcak die hep tetikte oluyorum çünkü hep bi yerinden çıkıyor :) hatta altını açıp bekliyorum. geçen sabun denedim dakka bile olmadan sıçtıydı onunmu etkisi oldu ne dünde yaptı inşllh bugunde yapar.

yürüyüş falan yapmışmıydın cnm sen. barı son ayda hurma falan yesin hareketlerini kısıtlamış erken doğum olur diye. inşllh onunda plesantası çıkar yukarı normla yapmak istio çünkü. hayırlısı neyse o olsun tabiki bebek içinde anne içinde

ne diyim ki allah sabır versin canım...elbet girecek düzene...sağlıklı olduklarına şükür etmekten başka napcaz?

uyansın kız bekle...hem etrafa bakar yavrucak...

ya uyanık olunca ağlarsa diye telaş yapıom ben. hem emmek istio emmek isteyince bazen emziğide almıyor.

evet canım çok sukur
bende bıraz cıkartım barı dısarı arabasınamı koysam kucaıgmda mı tasısam acaba

ben kucağıma alıyorumçıktığımda...bebek arabası uzun iş geliyor...henüz o kadar ağır değiller ya...sen bilirsin hangisi kolayına geliyosa...
aynen beni de annem aradı belki sağlık ocağına gideriz dedim demez olaydım saydı durud..annecim serni çokkk seviyorum dedim kağppattım...ayy ağzımdan kötü bişey çıkıcak şimdi:))
ya uyanık olunca ağlarsa diye telaş yapıom ben. hem emmek istio emmek isteyince bazen emziğide almıyor.

hımm anladım canım...şimdi çık o zaman...

ben de yarın müdürümle izin işini konuşcam

gidip fetih suresi falan okuyayım bari, görüşürüz kızlar

okuyorum okuyorum herkese yorum yapamıyorum keşke burda da face,deki gibi beğen tuş,u olsa ne güsel olurdu

hoşgeldin lara...
öyle valla mezime..ben bazen okuyamıyorum bile:)))
nyse bende bir banyoya gireyim bebe uyurken...

slm kızlar bizde şükürler olsun aşılarmızı olduk kurtulduk allahın izniyle inşallah ateşimiz çıkmaz.. doktorumuzada gittik rota virusu sordum 3. ayda yaptırıcam allah ızın ederse ne olur ne olmaz ishal salgını var zaten etrafta allah korusun.. kılo boyumuzda ıyı allaha sukur sınır oluyorum su ınsanlara büyümemiş diyenlere kocakafalar işteee drdan ıyı bılıyolar ya

Bizim hiç gaz sorunumuz yoktu ilk 1 ay malesef demir ilacının yan etkılerınden doılayı 1 aydır gaz sorunumuz başladı ve kaka yapamama dr yan etkileri normal oldugunu söyledii.. kızlar öyle kaka yapamayınca hemen fitil vermek yanlış dedi bana sonra bebek alışıyormuş fitile tekrar vericek ve rahat yapıcam diye verılmesını bekkliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…