oh maşallah ya azda yapsa hergün yapsa bende sevincem :)
burdada öyle güneşli. biz çıkıciz dışarı :)
bende sağlık ocağına gidim diyorum totyu kaldırırsam tabi:))
hoşbulduk tatlım....nasıl şimdi uyuyor mu?
bende sağlık ocağına gidim diyorum totyu kaldırırsam tabi:))
hoşbulduk tatlım....nasıl şimdi uyuyor mu?
ay inşllh doktor çok telaş yaptırmış bide herkes normal doğumu kötülemiş ona çok kötü anlatmışlar. ben biraz rahatlattım ilk iyi konuşan kişisin diyo.
yok canim daha bizim de belli degil dedigin gibi gri yesil benimkininde.teyzem 2 aylik dedi ama tam net bir göz rengi oldugunu sanmiyorum.yasini bulcak galiba.oglum dogud kahverengi idi öyle gitti.bunda maviydi.sonrasinda gri yesile döndü.böylede duruyoruz.yesil olur diyorlar ama bekliyoruz bakalim
nerdeee biz 3 günlük kakamızı yaptık bugün, ondan o kadar çoktu
yok canım gece 1 den berı hıc uyumadı
evet benimde totom kalksa kızım uyuyor uyanıncamı çıksam uyuyorkenmi koysam arabasına.
benimde 25 e kadar aşağıdaydı hatta ara ara kanamam oluyodu doktor normal olmayabilir dedi..ben hiç takmadım valla...iyi düşündüm..normal sezeryan farketmez dedim...sonra çıktı plesantam yukarı bana da normal yapma şansı doğdu...normal yaptım...ama önemli olan sağlıklı bir şekilde annenin ve bebeğin doğumdan çıkması..sezeryan normal farketmiyor...
ne diyim ki allah sabır versin canım...elbet girecek düzene...sağlıklı olduklarına şükür etmekten başka napcaz?
uyansın kız bekle...hem etrafa bakar yavrucak...
ne diyim ki allah sabır versin canım...elbet girecek düzene...sağlıklı olduklarına şükür etmekten başka napcaz?
uyansın kız bekle...hem etrafa bakar yavrucak...
evet canım çok sukur
bende bıraz cıkartım barı dısarı arabasınamı koysam kucaıgmda mı tasısam acaba
ya uyanık olunca ağlarsa diye telaş yapıom ben. hem emmek istio emmek isteyince bazen emziğide almıyor.
güle güle...uyandı çıkalım bakalım. görüşürüs kızlar kendinize bebişlere ve kocişlerinize iyi bakın
ben de yarın müdürümle izin işini konuşcam
gidip fetih suresi falan okuyayım bari, görüşürüz kızlar
chicconun hangi modeli artemis?
Salk Hijyen rnleri| Bebek Gvenlik Ateler | Chicco Analog Bebek Telsizi 2010 Yeni rn, | Chicco Telsiz,bebek gvenligi, | 99,95 TL chicco 2010 modeliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?