2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Lavinya oyuncaklarınız çok cici :))

Bende bunu aldım oğluma 3 farklı şekilde kullanılıyor, gerçi netten aldık daha gelmedi merakla bekliyorum kuzumun ilgisini

canım sizinkide çok güzel siz ne kadara aldınız
ne guzel bısey bu bayıldım.
bende çok beğendim:)))))))))))
insanı günaha sokuyorlar konuşmucam dıyorum yıne konuşuyorum sinir oluyorum buranın ınsanlarınaa
canım takma bu arada iki sene önce bende rizeye gezmeye gitmiştim ben çok beğendim ama doğasını sadece

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz.
bizde ilk defa annemden sonra arkadsima gittik 40 kovalama sepeti hazirlamis
benim aklimdan cikip gitmisti.sagolsun canim arkadasim süprüz etmis.

ben sevıyorum rızeyı ama bazı ınsanlar bıraz pervasız oluyo ama bı tek burda degıl heryerde var boyle ınsanlar. ben de ıstanbulda dogup buyudum ama oraya gore daha merhametlı gelıyo bana buranın mılletı.

selam kizlar nasilsiniz.
bizde ilk defa annemden sonra arkadsima gittik 40 kovalama sepeti hazirlamis
benim aklimdan cikip gitmisti.sagolsun canim arkadasim süprüz etmis.

selam kizlar benim kocamdan bana sira gelmyior girip iki kelime yazip hemen cikyiorum 40 kovalama sepeti ilk defa duydum

nevyas ve lavinya oyuncaklarınız çok güzel...lavinya köpekten bende almıştım....

feyza sizinde hediyenize bayıldım...güle güle kullanın...

kızla bede oyuncak almak istiyorum kızıma lavinya ve nevyas sizinkiler çok gzlmiş ne tepki veriyo bebekleriniz?
bide nası oyuncaklar kullanıyosunuz bebişlere

bird kızlar kızım bu ara eli sürekli ağzında ve ağzının suyu akıyo önlük kullanmaya başladık
sizce bu diş çıkma belirtisimi??????????????

Sağolun kızlar benim çok hoşuma gitti inşallah oğluşda beğenir.

Epack canım bizimki daha gelmedi netten aldım.Şuanda çıngırak ve dişlikleri bide küçük ayıcığı var adı obur :)) onlarla oynuyor artık ağzına sokmaya başladı yani oynuyor dediğim eline alıp ağzına götürüyor : maşallah kuzuma

ay maah nevyascım ben daha tutamaz diye çıngırak felan almadım ya
alıyım ozman kaşısın ağzını tabiii tutarsa :))

bird kızlar kızım bu ara eli sürekli ağzında ve ağzının suyu akıyo önlük kullanmaya başladık
sizce bu diş çıkma belirtisimi??????????????

Hepimizin bebeği aynı şeyi yapıyor canım bu dönem normalmiş ellerini ağzına götürmesi.Su akmasıda 2. aydan sonra başlarmış..

ay maah nevyascım ben daha tutamaz diye çıngırak felan almadım ya
alıyım ozman kaşısın ağzını tabiii tutarsa :))

Tabi canım seninki bizden 2 hafta büyük daha rahat tutabilir.Seçerken tutacağı yerlerin ince olmasına dikkat edersen kavraması kolay olur.

Bide bunları aldım netten bekliyorum hepsi hafta içi gelecek :)

ayyyyyyyyy çok ciciiler güle güle kullansın affan
bende o patiklerden alcam bi kaçta çıngırak alıyım bakalım tutabilcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…