canım sizinkide çok güzel siz ne kadara aldınızLavinya oyuncaklarınız çok cici :))
Bende bunu aldım oğluma 3 farklı şekilde kullanılıyor, gerçi netten aldık daha gelmedi merakla bekliyorum kuzumun ilgisini
bende çok beğendim:)))))))))))ne guzel bısey bu bayıldım.
canım takma bu arada iki sene önce bende rizeye gezmeye gitmiştim ben çok beğendim ama doğasını sadeceinsanı günaha sokuyorlar konuşmucam dıyorum yıne konuşuyorum sinir oluyorum buranın ınsanlarınaa
canım sizinkide çok güzel siz ne kadara aldınız
bende çok beğendim:)))))))))))
canım takma bu arada iki sene önce bende rizeye gezmeye gitmiştim ben çok beğendim ama doğasını sadece
evet canım yeşil ve mavinin bütünüyle doyamıyorum doğaya
şuan uyuyo uynsın hmn yapıyım soldan sağa dgru yapcm dgru anladım dımı kackez yapıcm bırkeremı ?
bird kızlar kızım bu ara eli sürekli ağzında ve ağzının suyu akıyo önlük kullanmaya başladık
sizce bu diş çıkma belirtisimi??????????????
kızla bede oyuncak almak istiyorum kızıma lavinya ve nevyas sizinkiler çok gzlmiş ne tepki veriyo bebekleriniz?
bide nası oyuncaklar kullanıyosunuz bebişlere
Hepimizin bebeği aynı şeyi yapıyor canım bu dönem normalmiş ellerini ağzına götürmesi.Su akmasıda 2. aydan sonra başlarmış..
cnm bende bunu araştırıyordum tam
http://www.kadinlarkulubu.com/cocug...ikkatini-cekecek-oyuncaklar-kullanilmali.html
şunu buldum inceleyeceğim bi. playskool un çıngıraklı patiğini aldım çok sevdi
ay maah nevyascım ben daha tutamaz diye çıngırak felan almadım ya
alıyım ozman kaşısın ağzını tabiii tutarsa :))
Tabi canım seninki bizden 2 hafta büyük daha rahat tutabilir.Seçerken tutacağı yerlerin ince olmasına dikkat edersen kavraması kolay olur.
Bide bunları aldım netten bekliyorum hepsi hafta içi gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?