2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet ya. caydan sonra esımı hastaneye goturcektık kaan dogmamıstı. sabah cok erken kalktık. esım dıyo kı hemen gıdelım sımdı cay bıtmıs butun rıze kontrolden gecmek ıcın hastanededır:):):)

demek senin evin oralarda :)) bizimde carsamba kontrolumuz vardıı

demek senin evin oralarda :)) bizimde carsamba kontrolumuz vardıı

carsamba benım oglan sunnet oldu:) tıp merkezınde yok sunnet ısı. yanı var da buyuk cocukları yapıyolarmıs sadece. 1 gunde ıyılestı baya sımdı baya ıyı. ben yokusun basında oturuyorum:)

Geçmiş olsun mervam ben affan 1 aylıkken kullandım öksürük şurubu mukotik 2 gün de geçti.İlav adlı ilacı bilmiyorum ama dr vermiş sonuçta kullanırsan iyi gelecektir.

evet ya. caydan sonra esımı hastaneye goturcektık kaan dogmamıstı. sabah cok erken kalktık. esım dıyo kı hemen gıdelım sımdı cay bıtmıs butun rıze kontrolden gecmek ıcın hastanededır:):):)

koptum yaa allah iyiliğinni versinnn eşin haklıı rize milleti bu bayılırlar hemen koşarlar hastane saglık ocagına eşim sormuş fiş alırken sekreter demişki biz daha vezneyi açmadan sıraya giriyorlar

Balum geçmiş olsun canım kaanı sünnet ettirmişsin :)) maşallah ben şimdi cesaret edemiyorum eşimde istemiyor aklı ersin diyor

Geçmiş olsun mervam ben affan 1 aylıkken kullandım öksürük şurubu mukotik 2 gün de geçti.İlav adlı ilacı bilmiyorum ama dr vermiş sonuçta kullanırsan iyi gelecektir.

ılav dıye bı srup yok ben ılac yazıcama ılav yazmısım canımm sadece anne sutu verıyodum bugune kadarr kucucuk agzıyla oksurmuyomu içim parcalanıyo

koptum yaa allah iyiliğinni versinnn eşin haklıı rize milleti bu bayılırlar hemen koşarlar hastane saglık ocagına eşim sormuş fiş alırken sekreter demişki biz daha vezneyi açmadan sıraya giriyorlar

aynen oyle bıde bu ara cok salgın var ya bebekler hep hasta

ılav dıye bı srup yok ben ılac yazıcama ılav yazmısım canımm sadece anne sutu verıyodum bugune kadarr kucucuk agzıyla oksurmuyomu içim parcalanıyo

aynen benımkı varya gece sabaha kadar oksurdu. bı surubunu ıcmedı baska verdı doktor sabaha kadar denemedıgım yontem kalmadı sımdı bıraz daha ıyı.

bende okuduğum gibi anlamışım koptum.Evet bende çok üzülüyordum günde 3 kere 1 çay kaşığı verdim 2 günde geçti endişelenme sende..

Balum geçmiş olsun canım kaanı sünnet ettirmişsin :)) maşallah ben şimdi cesaret edemiyorum eşimde istemiyor aklı ersin diyor

ben dogdugunda yaptırcaktım olmadı o zaman. bıkac doktora sordum. ya 1 yasına kadar yaptır yada 5 den sonra dıyolar genelde. cunku psıkolojık olarak etkılenırmıs o zaman. kendı doktorumuza dedım kı sımdı yaptırsam saga sola donmeden cabuk ıyılesıyomus dedım. cok ıyı edersın dedı. kucukken 1 gunde ıyılesıyomus ama buyuyunce 1 haftada anca ıyılesıyomus. doktorumuz dedı kı yaptırırsan ıdrar yollarıyla ılgılı hastalanmaz bı daha cok rahat edersın dedı yaptırdık. ılk gun pısman oldum o halde gorunce. hıc gormemıstım cunku ama sımdı dıyorum kı ıyıkı yaptırmısım.

İyi yapmışsın canım aklı ermeden onun içinde daha kolay senin içinde, hem hasta olmasınıda engelliyormuş çok iyi.

bende okuduğum gibi anlamışım koptum.Evet bende çok üzülüyordum günde 3 kere 1 çay kaşığı verdim 2 günde geçti endişelenme sende..

belde tıpı bılıyosundur gopta ordakı doktor cok guzel ılgılenıyoooadm ayrıntısıyla herseyı anlatıı bu arada kızm 7 kılo oluvermış koca bı masallah

İyi yapmışsın canım aklı ermeden onun içinde daha kolay senin içinde, hem hasta olmasınıda engelliyormuş çok iyi.

evet ya. hastanedekı sunnet olanları gordum de aklı ermeden daha ıyı. hemde cabuk ıyılesıyo. bunu da atlatmıs olduk. damatlıgını da goruruz inş

kız zaten mmınnacık pıpısı kesınce hıc bısey kalmamaıstır ay kıyama ben ona ya ııkı yaptırmısın ben oglumu gecen yaz yaptırdım yaptırdıgım gece kabus gıbıydı hem pıskolojıkmende cocuk ıcın bı cokuntuu sımdıkı aklım olsaydı bend edogdugu gıbı yaptırrıdım

aynen oyle bıde bu ara cok salgın var ya bebekler hep hasta

evet dr da söyledi ishal ve kusma salgını varmış..komşununda 9 aylık kızı hastaydı serum takmışlar sabaha kadarr gecendebana geldi nasıl korktum bizede bulaşcak diye yaa ben olsam tam iyileşmeden bebekli eve götürmem cocugumu

belde tıpı bılıyosundur gopta ordakı doktor cok guzel ılgılenıyoooadm ayrıntısıyla herseyı anlatıı bu arada kızm 7 kılo oluvermış koca bı masallah

Evet o hastaneyi biliyorum dr bilmiyorum ama ilgilenmesi güzel.Maşallah senin tosuncuğa kız dışarı falan çıkarma fazla, ayını soranada 4-5 aylık de nazar olmasın kuzu.Benim oğlanı ikiye katlıycan yakında Allah nazarlardan saklasın.

evet canım ben de yaptırmamıstım. sımdıde sunnetlı dıye yaptıramıyoz:)

slm kızlar nasılsınız. ne zaman gırsem buraya benımkı uyanıyo bakalım sımdı uyancak mı:)

geçmiş olsun cnm. bizde 14 günlükken yaptırmıştık sünnet ama 1 gün sonra yıkayabilirsiniz hatta daha iyi olur demişlerdi ve yıkamıştık. ama bizimkinde kan dikiş sargı bezi hiçbirşey olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…