sabah çok erken sıra almak gerekiyor bu rizenin milleti varyaa bayılıyorrrr dr gitmeye bu kadar dr gitmeye meraklı bir şehir gördüm bennn her daldaaaaa.. bursada ben böyl ebişi görmedimm..gerçii rizede insan çürüyor buraya geldım gelelı hastayım
evet canım. 2. gıdısımız. kaan hasta da. oksuruyo ılac verdı ıcmedı tekrar gıttık. doktorumuz o artık. hem cok acıklayıcı hem guler yuzlu. ve herkes de onu cok ıyı dıyo. bana da cok yakın zaten hemen yokusun dıbı:)
demek senin evin oralarda :))bizimde carsamba kontrolumuz vardıı
kızlar aranızda bebegıne ılav veren varmı doktora gıttım kızm hapsuruyo oksuruyodu solunum yolları tıkanmıs dedı abımı 1.sınıfa basladı bu yıl sureklı hastalık getırıyo kızıma şurup verdı uzman doktora gıttım ma genede korkuyorum surupları kullanırken aranızda bebgıne srup kullananlar varsa yada doktora gıden benım gıbı benı bılgılendırınız
evet ya. caydan sonra esımı hastaneye goturcektık kaan dogmamıstı. sabah cok erken kalktık. esım dıyo kı hemen gıdelım sımdı cay bıtmıs butun rıze kontrolden gecmek ıcın hastanededır:):):)
Geçmiş olsun mervam ben affan 1 aylıkken kullandım öksürük şurubu mukotik 2 gün de geçti.İlav adlı ilacı bilmiyorum ama dr vermiş sonuçta kullanırsan iyi gelecektir.
koptum yaa allah iyiliğinni versinnn eşin haklıı rize milleti bu bayılırlar hemen koşarlar hastane saglık ocagına eşim sormuş fiş alırken sekreter demişki biz daha vezneyi açmadan sıraya giriyorlar
ılav dıye bı srup yok ben ılac yazıcama ılav yazmısım canımm sadece anne sutu verıyodum bugune kadarr kucucuk agzıyla oksurmuyomu içim parcalanıyo
ılav dıye bı srup yok ben ılac yazıcama ılav yazmısım canımm sadece anne sutu verıyodum bugune kadarr kucucuk agzıyla oksurmuyomu içim parcalanıyo
Balum geçmiş olsun canım kaanı sünnet ettirmişsin :)) maşallah ben şimdi cesaret edemiyorum eşimde istemiyor aklı ersin diyor
ben dogdugunda yaptırcaktım olmadı o zaman. bıkac doktora sordum. ya 1 yasına kadar yaptır yada 5 den sonra dıyolar genelde. cunku psıkolojık olarak etkılenırmıs o zaman. kendı doktorumuza dedım kı sımdı yaptırsam saga sola donmeden cabuk ıyılesıyomus dedım. cok ıyı edersın dedı. kucukken 1 gunde ıyılesıyomus ama buyuyunce 1 haftada anca ıyılesıyomus. doktorumuz dedı kı yaptırırsan ıdrar yollarıyla ılgılı hastalanmaz bı daha cok rahat edersın dedı yaptırdık. ılk gun pısman oldum o halde gorunce. hıc gormemıstım cunku ama sımdı dıyorum kı ıyıkı yaptırmısım.
bende okuduğum gibi anlamışım koptum.Evet bende çok üzülüyordum günde 3 kere 1 çay kaşığı verdim 2 günde geçti endişelenme sende..
İyi yapmışsın canım aklı ermeden onun içinde daha kolay senin içinde, hem hasta olmasınıda engelliyormuş çok iyi.
ben dogdugunda yaptırcaktım olmadı o zaman. bıkac doktora sordum. ya 1 yasına kadar yaptır yada 5 den sonra dıyolar genelde. cunku psıkolojık olarak etkılenırmıs o zaman. kendı doktorumuza dedım kı sımdı yaptırsam saga sola donmeden cabuk ıyılesıyomus dedım. cok ıyı edersın dedı. kucukken 1 gunde ıyılesıyomus ama buyuyunce 1 haftada anca ıyılesıyomus. doktorumuz dedı kı yaptırırsan ıdrar yollarıyla ılgılı hastalanmaz bı daha cok rahat edersın dedı yaptırdık. ılk gun pısman oldum o halde gorunce. hıc gormemıstım cunku ama sımdı dıyorum kı ıyıkı yaptırmısım.
aynen oyle bıde bu ara cok salgın var ya bebekler hep hasta
belde tıpı bılıyosundur gopta ordakı doktor cok guzel ılgılenıyoooadm ayrıntısıyla herseyı anlatıı bu arada kızm 7 kılo oluvermış koca bı masallah
evet canım ben de yaptırmamıstım. sımdıde sunnetlı dıye yaptıramıyoz:)
slm kızlar nasılsınız. ne zaman gırsem buraya benımkı uyanıyo bakalım sımdı uyancak mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?