kız zaten mmınnacık pıpısı kesınce hıc bısey kalmamaıstır ay kıyama ben ona ya ııkı yaptırmısın ben oglumu gecen yaz yaptırdım yaptırdıgım gece kabus gıbıydı hem pıskolojıkmende cocuk ıcın bı cokuntuu sımdıkı aklım olsaydı bend edogdugu gıbı yaptırrıdım
geçmiş olsun cnm. bizde 14 günlükken yaptırmıştık sünnet ama 1 gün sonra yıkayabilirsiniz hatta daha iyi olur demişlerdi ve yıkamıştık. ama bizimkinde kan dikiş sargı bezi hiçbirşey olmamıştı.
evet dr da söyledi ishal ve kusma salgını varmış..komşununda 9 aylık kızı hastaydı serum takmışlar sabaha kadarr gecendebana geldi nasıl korktum bizede bulaşcak diye yaaben olsam tam iyileşmeden bebekli eve götürmem cocugumu
ben sabah 6,da kalkıyhorum hemen çay koyuyorum kızımı kaldırıyorum okula hazırlanıo o arada hemen ben hazırlanıyorum ege uyanmadan olurya vakit kaybederım dıye..kıayafet getırp götürme derdım yok oğlumun cogu kıyafetı kayınvalıdeye bıraktım bez,ıslak mendıl falan bır oraya bir kendı evime bıraktım..neyse sonra kahvaltı faslı oluo ..7,de kızım gıdıo sonra eşim kahvaltı masasını toplarken ben ege,yi hazırlıyorum7:30 da cıkıoz..cocugu bırakıoz ordan hoooop iş,e akam da ben 5,e doğru cıkıom kayınvalıdeye gıdıom kızımda eşimde orda toplanıp akşam yemeğini yeyip eve dönüş yapıyoruz..
allahtan yemek derdım yok...bide onla uğraşamam..sonra camasır ev topla falan fılan,derken bi bakmışım saat 10-11 arası oluo daha ben kıçımı bir koltuğa koyamıyorum ancak ege,yi emzirirken koyuyorum totoyu.....sonra da hooooppp yatağa...
amma yazmışım..ama hergün böyle devam edio alıştık yaniiiii
walla bravo.
Evet o hastaneyi biliyorum dr bilmiyorum ama ilgilenmesi güzel.Maşallah senin tosuncuğa kız dışarı falan çıkarma fazla, ayını soranada 4-5 aylık de nazar olmasın kuzu.Benim oğlanı ikiye katlıycan yakındaAllah nazarlardan saklasın.
kızıma dün 5 li karma ve verem aşısı yaptılar yaptıktan sonra bebeğim beni emmiyor zorla emzirmeye çalışıyorum ağlıyor çok üzülüyorum yoksa artık emmicek mi diye de korkuyorum acaba aşıdanmıdır yoksa bebeğim beni emmek istemiyormu ne dersiniz
hastanede saf bi kadın 2.5 aylıkmı çokmu ufak doğdu çok küçük çok zayıf ben daha 40lı sandım benişmkiler 2.5 aylıkken böle böledi mal yaa canımı sıktı saf karı
kızlar bndede mısafr vardı bnm cadı hıc drmadı agladı paso kucak ıstedı sımdıde 1 saatdr öle druyo masallah bnm kızıma kalabalıgı hıc sevmıyo dılıde fena pamukcuk olmus bı ılac varmıs ondan alcm ya pazartesı doktora sölicm acıyo dılı yawrumun ya o yuzden ememıyoda az emıyo yazık yawruma
fatma karbonatlı su denedinmi
karbonatı dene mutlaka doktor onerıyo. kaynayıp sogumus suya karbonat koyuyosun kaynatıyosun. mendılı ıslatıp parmagına dola soldan saga sıl. ve tekrarla. sagdan sola hıc yapma ama hep tek hareket.
hastanede saf bi kadın 2.5 aylıkmı çokmu ufak doğdu çok küçük çok zayıf ben daha 40lı sandım benişmkiler 2.5 aylıkken böle böledi mal yaa canımı sıktı saf karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?