2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cok acıdım onu ama ıyı oldu hem onun ıcın hem benım ıcın.

sagol canım.yenı dogdugunda yaptırmak ondan ıyı ıste dıkıs olmuyo. benımkınde var. sana da gecmıs olsun canım ya.

bence de aman goturme. hatta hasta degılse kontrole fılan bıle goturme bence.

walla bravo.

zaten kımse ınanmıo ıkı bucuk aylık oldugunaaa allah hepımızın yavrularını korusunnn kızlar

kızıma dün 5 li karma ve verem aşısı yaptılar yaptıktan sonra bebeğim beni emmiyor zorla emzirmeye çalışıyorum ağlıyor çok üzülüyorum yoksa artık emmicek mi diye de korkuyorum acaba aşıdanmıdır yoksa bebeğim beni emmek istemiyormu ne dersiniz

bazen bebeklere bıselr oluyoo sakın yaklas bebegıne emmek ıstemedıgınde bırak aglaması dınınce sakınlesınce usul usl gene ver asıda cok huzursuzluk yapıyo canım ondanda olabılır

kızlar bndede mısafr vardı bnm cadı hıc drmadı agladı paso kucak ıstedı sımdıde 1 saatdr öle druyo masallah bnm kızıma kalabalıgı hıc sevmıyo dılıde fena pamukcuk olmus bı ılac varmıs ondan alcm ya pazartesı doktora sölicm acıyo dılı yawrumun ya o yuzden ememıyoda az emıyo yazık yawruma

hastanede saf bi kadın 2.5 aylıkmı çokmu ufak doğdu çok küçük çok zayıf ben daha 40lı sandım benişmkiler 2.5 aylıkken böle böledi mal yaa canımı sıktı saf karı

hastanede saf bi kadın 2.5 aylıkmı çokmu ufak doğdu çok küçük çok zayıf ben daha 40lı sandım benişmkiler 2.5 aylıkken böle böledi mal yaa canımı sıktı saf karı

aman boşver kızının masallahı var cok şükür obez mi olmalı ya hastnede gcn ay daha bn 4 aylık bebek grdum nerdeyse bızımıkıler gbydı sadece bıraz boyu uzndu

demın anıden cıktım uyandı benımkı cok agladı. sımdı de daha uyutamadım. sonra gorusuruz arkadaslar.

karbonatı dene mutlaka doktor onerıyo. kaynayıp sogumus suya karbonat koyuyosun kaynatıyosun. mendılı ıslatıp parmagına dola soldan saga sıl. ve tekrarla. sagdan sola hıc yapma ama hep tek hareket.

karbonatı dene mutlaka doktor onerıyo. kaynayıp sogumus suya karbonat koyuyosun kaynatıyosun. mendılı ıslatıp parmagına dola soldan saga sıl. ve tekrarla. sagdan sola hıc yapma ama hep tek hareket.

şuan uyuyo uynsın hmn yapıyım soldan sağa dgru yapcm dgru anladım dımı kackez yapıcm bırkeremı ?

sinir ediyorlar insanı KOCAKAFALAR yaaa ..kimseyi memnun edemiyor bebeklerimiz boşboş mal mal konuşuyorlar işte ..görümcede aynı dedı gecen tlfda gerizekelalılarrr.. iyiki cocuk büyüttünüz .

gecen dr kontrolunde esımın kucagındaydı oğlan kadının biri demişki bu kadar cocuga mont gıydırmısler yarabbım ya ne mal bu rızenın mılletı yaa aynı seyı eltımlerde söyledıı ..ılla portbebeyemı koyup tasıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…