2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyiyim darkcımmm..

geçen gün oğlunu gördüm rüyamda, "doruşşşş doruş" diye bir sevdim ki anlatamam, yiyecektim neredeyse :))

hayırlı olsun bu arada, reglin başlamış..
bizimki ne zaman acaba :18:

sağol canım benim başladıı hemidee foşur foşur bi gidiyo kii sormaaaa
heheheee ayyyyyyyyy inşşş gercektede görüşürüzde o zaman da seversin teyzesiiii....

pikenin de dedigi gibi saglıklı olmaları onemlii.

rota aşısını bizde yaptırıcaz aylık kontrolumuze gittigimizde gec kalmayız umarım ? 2 ay 15gunluk fln olcaz cunku.

canım geç değil biz rotayı ve veremi 2 ay 3 haftalıkken olduk

bizim doktor aralıklı yapıyor aşıları, en fazla 2 aşı olduk aynı anda

canım benim kızım da zayıf ama doktorum normal sınırlarda diyor, ben de takmıyorum, sağlıklı olması daha önemli

ben hep çirozdum sanırım bana çekecek

takmıcam sağlıklı olsun diyorum sonra pat biri bişey diyor dünyam değişiyor...

evet tatlım ölçümler birbirini tutmayabilir...aynı yer olmadığı için...aynene 1 ay geçti ama 400 gram almış...ya devid 3 değil bu esranın sölediğinden..ama A ve C vitamini yok...neyse sorayım doktoruma...

dün aksam cok sınırlendım kadının bırıne bebek arabasıyla gezıyoruz kadının ayagına carptım bı anda onume cıktı pardon dedım kadın ayagımı ezdın allah cocugunu belasını versın dedı bana şok oldum nebıcım ınsanlar varya :26: kalabalık olmasaydı etraf bı guzel patalıcaktım ama sonra suclu ben olucam degmez dedim

rita zature aşısı oldumu snın oğluş öbür ay zature aşısı olucak bnm kız ana cocuk saglıgında öle dedıler randevuda verdıler

ben ondan kullanıyorum
sağlıklıysa üzülme canım
monovitmi verdi banada verdıler doktorum gunde 4 damla kullan dedi
bana da
anne sütü vermeye devam ediyorsun değil mi?
evet canım sadece anne sütü veriyorum
geçmiş olsun fatma

merhaba

allah görüyo boşver döner dolasır onun basına gelır zaten bela okumk cok gunah sen yı yapmıssın sakın olmkla senın ve oğlunun hakkı o kadına gecmiş oldu

ya diyolar hep

dün bizi gören bi kadın da şey dedi, "bana versinler seni de iki günde şişireyim" hahah diye güldüm ben de yüzüne

ay inanmıyorum ya bi kadın böyle demiş olamazzz. meliscim iyi ki bişey dememişsin, kadın sorunlu belli ki

saol loveli bunuda alatdık çok şükür bu aşı kızıma yku yaptı gözunu acamıyo :)çok yorulmuş gözü kapalı emiyo

allah görüyo boşver döner dolasır onun basına gelır zaten bela okumk cok gunah sen yı yapmıssın sakın olmkla senın ve oğlunun hakkı o kadına gecmiş oldu

kendımı zor tuttum annemde yanımdaydı eşim önden gıdıyordu annem dedıkı kadına senın evlatların yokmu var dedi senın evlatlarına gecıcek o beddua şimdi ne olcak dedi
kadın demezmı ama ayagımı ezdi o benım hastayaa kadına dedımkı gıt eve namaz kıl dedim şimdi sustu kaldı

sağlık ocağında bi tanıdık var ona sordum 3.aşılar 2 bacaktanmış agrı ateş yapamı die sordum ılk aşılarında nasıl gecırdıyse öle olur dedi ağrı olmaz ağrıyı kol yapıodu ama artık kol aşınız yokdedi

terbiyesiz kadın yaaaa isteyerek yaptın sanki

valla dün alışveriş merkezinde bir sürü insanaa çarptık arabayla kimse bişey demedi dedilerse de duymadık duysaydık eşim kesin cevap verirdi kesin
sen tam hasta kafalıya çarpmışsın

kadında vrya 40 50 yasında vardı yanı terbıyesız eşim dıyorkı erkek olsaydı agzınıburnunu kırmıstım
dedım sen ne bıcım ınsansınya bebege beddua edılırmı kardesımde köpeklerın duası kabul olsaydı gokten kemık yagardı deseydınya dedi benımde o gun sessız tarafıma geldı Allahım benı susturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…