iyiyim darkcımmm..
geçen gün oğlunu gördüm rüyamda, "doruşşşş doruş" diye bir sevdim ki anlatamam, yiyecektim neredeyse :))
hayırlı olsun bu arada, reglin başlamış..
bizimki ne zaman acaba :18:
pikenin de dedigi gibi saglıklı olmaları onemlii.
rota aşısını bizde yaptırıcaz aylık kontrolumuze gittigimizde gec kalmayız umarım ? 2 ay 15gunluk fln olcaz cunku.
sağol canım benim başladıı hemidee foşur foşur bi gidiyo kii sormaaaa
heheheee ayyyyyyyyy inşşş gercektede görüşürüzde o zaman da seversin teyzesiiii....
canım benim kızım da zayıf ama doktorum normal sınırlarda diyor, ben de takmıyorum, sağlıklı olması daha önemli
ben hep çirozdum sanırım bana çekecek
naberrrr platinimmmmm
ritaa devid 3 biz kullanıyoruz drmz vermiişti gunde 3 damla. s.ocandada ucretsiz veriolar bana da sormuşlardı ben var evde deyip almamıştım.
zayıflığına gelince,benimkide zayıf 17gün önceki kilosunda cıktı cuma gunu canım sıkıldıı benimde ama tartıda sorun var o zmn dediler bana. saglık ocagının ölçümlerine inanmıyorum ben, kendi drmz 27gun önce boyuna 57cm dedi cuma gunu s.ocagı 55 cm dedi....... hepten moralim bozulduuu
ben ondan kullanıyorumselam kızlar...
bugün sağlık ocağına nihayet gittim..ama moralim bozuldu geldim..zayıf anacım zayıf...zaten zor emdiriyorum eşek sıpasını...bu arada sağlık ocağı bana ücretsiz d3 verdi..kullanan var mı?ben multitabs alıyodum eczaneden...napim bilemedim...
bana damonovitmi verdi banada verdıler doktorum gunde 4 damla kullan dedi
evet canım sadece anne sütü veriyorumanne sütü vermeye devam ediyorsun değil mi?
geçmiş olsun fatmaslam hnmlar bgn aşımızı olduk çok aglmadı yawrum dilindeki pamukcuk için ilç yazdrdım 10 gun uygulıcm snra uygulmıcm doktor ftıl verdı ama ısallah hıc gerek kalmaz surub aldım ftıl vermek hıc ıstemıyom asıdan snra bı kustu heryerı batrdı ya sımdıde uyuyo yawrum
merhaba
dün aksam cok sınırlendım kadının bırıne bebek arabasıyla gezıyoruz kadının ayagına carptım bı anda onume cıktı pardon dedım kadın ayagımı ezdın allah cocugunu belasını versın dedı bana şok oldum nebıcım ınsanlar varya :26:kalabalık olmasaydı etraf bı guzel patalıcaktım ama sonra suclu ben olucam degmez dedim
rita zature aşısı oldumu snın oğluş öbür ay zature aşısı olucak bnm kız ana cocuk saglıgında öle dedıler randevuda verdıler
takmıcam sağlıklı olsun diyorum sonra pat biri bişey diyor dünyam değişiyor...
evet tatlım ölçümler birbirini tutmayabilir...aynı yer olmadığı için...aynene 1 ay geçti ama 400 gram almış...ya devid 3 değil bu esranın sölediğinden..ama A ve C vitamini yok...neyse sorayım doktoruma...
dün aksam cok sınırlendım kadının bırıne bebek arabasıyla gezıyoruz kadının ayagına carptım bı anda onume cıktı pardon dedım kadın ayagımı ezdın allah cocugunu belasını versın dedı bana şok oldum nebıcım ınsanlar varya :26:kalabalık olmasaydı etraf bı guzel patalıcaktım ama sonra suclu ben olucam degmez dedim
allah görüyo boşver döner dolasır onun basına gelır zaten bela okumk cok gunah sen yı yapmıssın sakın olmkla senın ve oğlunun hakkı o kadına gecmiş oldu
ya diyolar hep
dün bizi gören bi kadın da şey dedi, "bana versinler seni de iki günde şişireyim" hahah diye güldüm ben de yüzüne
ay inanmıyorum ya bi kadın böyle demiş olamazzz. meliscim iyi ki bişey dememişsin, kadın sorunlu belli ki
bilmiyorum ki????
terbiyesiz kadın yaaaa isteyerek yaptın sanki
valla dün alışveriş merkezinde bir sürü insanaa çarptık arabayla kimse bişey demedi dedilerse de duymadık duysaydık eşim kesin cevap verirdi kesin
sen tam hasta kafalıya çarpmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?