slam hnmlar bgn aşımızı olduk çok aglmadı yawrum dilindeki pamukcuk için ilç yazdrdım 10 gun uygulıcm snra uygulmıcm doktor ftıl verdı ama ısallah hıc gerek kalmaz surub aldım ftıl vermek hıc ıstemıyom asıdan snra bı kustu heryerı batrdı ya sımdıde uyuyo yawrum
gözünaydın dark
ya bende 40 bıttıkten sonra oldum sankı sızde aktımı ılk adet bende leke oldu sadece 1 2 kere damla geldi
gecmiş olsun fatma. doruk ta ates oldu biraz. huysuzlukta fazlasıyla oldu inş sizde olmaz cnm
inş olmaz bızım bıdahakı ay zature asısı var randevuda verdı suann turkıyede ası kalmamış :)ne cok bebek var bnm pıtırcık uyuyo bnde ymk yıyım uzerını cok gydrmedım ateslenmesın dıye bu geceyı atlatdıkmı işllah
merhaba
selam kızlar...
bugün sağlık ocağına nihayet gittim..ama moralim bozuldu geldim..zayıf anacım zayıf...zaten zor emdiriyorum eşek sıpasını...bu arada sağlık ocağı bana ücretsiz d3 verdi..kullanan var mı?ben multitabs alıyodum eczaneden...napim bilemedim...
selam selam :) hepinize selam hatta :)
selammmmmmmmmm platinnnnnnnnnnnn
hg platincim nasılsın rüya nasıl ?
selam kızlar...
bugün sağlık ocağına nihayet gittim..ama moralim bozuldu geldim..zayıf anacım zayıf...zaten zor emdiriyorum eşek sıpasını...bu arada sağlık ocağı bana ücretsiz d3 verdi..kullanan var mı?ben multitabs alıyodum eczaneden...napim bilemedim...
evet canım..ama bunda a ve c vitamini yok...multitabsta var hepsi...yada acd3 mü alsam??monovitmi verdi banada verdıler doktorum gunde 4 damla kullan dedi
saol tatlım:))merhaba canım..
yavruuuummmmmmm :))
canım benim iyiyiz, siz nasılsınız? büyüyor mu Nilsu'm?
canım ben de onların verdiği monovit d3ü kullanıyorum..
yok olmadık canım...hatta ben rotayı da 2. ayda ağızdan aldı....ritacım biz bugün 3 aylık olduk
sana bişe sorcam siz 3. ayda aşı oldunuzmu?
biz sadece rota visürü olcazda
selam kızlar...
evet canım..ama bunda a ve c vitamini yok...multitabsta var hepsi...yada acd3 mü alsam??
saol tatlım:))
yok olmadık canım...hatta ben rotayı da 2. ayda ağızdan aldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?