2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gecmiş olsun fatma. doruk ta ates oldu biraz. huysuzlukta fazlasıyla oldu inş sizde olmaz cnm.
gözünaydın dark

ya bende 40 bıttıkten sonra oldum sankı sızde aktımı ılk adet bende leke oldu sadece 1 2 kere damla geldi

sağol melis darısı başına
ben de öyle çok aşırı bi kanama olmadı ama damla damla degildi, birden iniyordu..

bugün biimde aşımız var rota virisü var sadece
oda ağızdan
3. ay güzel aşısız :))
ama 4.ayda 2. aydaki aşılar gene var yaaa napacaksak pöfff

selam kızlar...
bugün sağlık ocağına nihayet gittim..ama moralim bozuldu geldim..zayıf anacım zayıf...zaten zor emdiriyorum eşek sıpasını...bu arada sağlık ocağı bana ücretsiz d3 verdi..kullanan var mı?ben multitabs alıyodum eczaneden...napim bilemedim...

monovitmi verdi banada verdıler doktorum gunde 4 damla kullan dedi

selam selam :) hepinize selam hatta :)

merhaba canım..

selammmmmmmmmm platinnnnnnnnnnnn

yavruuuummmmmmm :))

hg platincim nasılsın rüya nasıl ?

canım benim iyiyiz, siz nasılsınız? büyüyor mu Nilsu'm?

canım ben de onların verdiği monovit d3ü kullanıyorum..

monovitmi verdi banada verdıler doktorum gunde 4 damla kullan dedi
evet canım..ama bunda a ve c vitamini yok...multitabsta var hepsi...yada acd3 mü alsam??
merhaba canım..

yavruuuummmmmmm :))

canım benim iyiyiz, siz nasılsınız? büyüyor mu Nilsu'm?

canım ben de onların verdiği monovit d3ü kullanıyorum..
saol tatlım:))
ritacım biz bugün 3 aylık olduk
sana bişe sorcam siz 3. ayda aşı oldunuzmu?
biz sadece rota visürü olcazda
yok olmadık canım...hatta ben rotayı da 2. ayda ağızdan aldı....

canım benim kızım da zayıf ama doktorum normal sınırlarda diyor, ben de takmıyorum, sağlıklı olması daha önemli

ben hep çirozdum sanırım bana çekecek

naberrrr platinimmmmm

ritaa devid 3 biz kullanıyoruz drmz vermiişti gunde 3 damla. s.ocandada ucretsiz veriolar bana da sormuşlardı ben var evde deyip almamıştım.
zayıflığına gelince,benimkide zayıf 17gün önceki kilosunda cıktı cuma gunu canım sıkıldıı benimde ama tartıda sorun var o zmn dediler bana. saglık ocagının ölçümlerine inanmıyorum ben, kendi drmz 27gun önce boyuna 57cm dedi cuma gunu s.ocagı 55 cm dedi....... hepten moralim bozulduuu

pikenin de dedigi gibi saglıklı olmaları onemlii.

rota aşısını bizde yaptırıcaz aylık kontrolumuze gittigimizde gec kalmayız umarım ? 2 ay 15gunluk fln olcaz cunku.

iyiyim darkcımmm..

geçen gün oğlunu gördüm rüyamda, "doruşşşş doruş" diye bir sevdim ki anlatamam, yiyecektim neredeyse :))

hayırlı olsun bu arada, reglin başlamış..
bizimki ne zaman acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…