2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

3 ayda zature asısı var dedı randevuda verdıler belkı senn oğluşda olmustr dıye sordum saglık ocagına bı sorsaydın buda devletın yaptıgı bı ası

kıs zature aşısının farklı bi adı var mıdır, ben bakayım aşı takvimine bi. adını dediler mi?

baktım da zature diye bi aşı geçmiyo, tıptaki adı ne acaba

bizde bugün aşı olduk şu 3 tane olandan aklım çıkıyo sıkıntı yaparsa diye

bızde bgn olduk bı tufa oldu bnm kız yorgundüştü ya bnde 4 ayda baslıcm ekgıdaya ama az az emzırıcem doya doya bnde sımdı az kırbıt ucu kadar verıyom yıyo yalıyo masallah

bızde bgn olduk bı tufa oldu bnm kız yorgundüştü ya bnde 4 ayda baslıcm ekgıdaya ama az az emzırıcem doya doya bnde sımdı az kırbıt ucu kadar verıyom yıyo yalıyo masallah

geçmiş olsun canım :) ben 4. ayı tamamlasın öyle vereyim diyorum, bakalım

pnömokoközel sanıyodum been

yok canım devlet ödüyo onu da, sanırım yeni alınmış aşı programına bu :)

geçmiş olsun canım :) ben 4. ayı tamamlasın öyle vereyim diyorum, bakalım

yok canım devlet ödüyo onu da, sanırım yeni alınmış aşı programına bu :)

ne iyi yapmış o zaman :=)

yok canım devlet karsılıyo önceden özelmişde snra böle yapmışlar ıyıkıde yapmışlar

cunku özel diye biliyodummmm ooo iyi olmuş valla :)
bana randevu vermediler daha ama 17ocakta gel kontrole hemde randevu verces diğer aşı için dmşlerdi demek ki pnömokok içinmişş..

kızlar bu pnömokok ne zaman yapılıyo normal aşı sıralamasında var mı talep mi etcez.bi de rota aşısını yaptırdınız mı?

kızlar bu pnömokok ne zaman yapılıyo normal aşı sıralamasında var mı talep mi etcez.bi de rota aşısını yaptırdınız mı?

devlet zorunlu yapıo bız bısey demıyoruz canım bn yaptrmadım yaptrmıcmda bnmkı emıp uyuyo dudu bu gece nöbet tutarız artık :)ıyı olsunlarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…