2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gündü 3 saati geçm,iyor canım...ama bende korkuyorum acaba aç mı kalıyor diye??ama geceleri daha uzun 4 satte bir emiyor....sen nasıl yapıyosun?

3 saatse sorun olmaz canım keyfii istemiyor olabilir

benim kız da bir ara emmedi işte daha uzun süre emmiyordu o zamanlar, uykuda emiyordu sadece aynen

ama maşallah bu hafta iyi gidiyor, 2 saatte bi acıkmış oluyor ama meme aramıyor, verirsem emiyor, 2 saatten önce verirsem de hayatta almıyor, 3 saat vermezsem aramıyor :)

gece bi 5-6 saatlik uykusu var, kaldırmıyorum o arada

ayy iyi ya içim rahatladı saol pike...tokken istemiyolar artık yani...

ayy iyi ya içim rahatladı saol pike...tokken istemiyolar artık yani...

benimki bayadır tokken almayı reddediyor

o emmediği dönemde inatlaştım zorla ağzına vereyim dedim ama asla almadı cadı

3 saat çok normal canım, daha emecekler bizi inşllah

selam kızlar acilen bişiy sorucam,oğlum şiddetle elini emmeye çalışıyo bi yandan da acayip hırcın davranıyo ve bagırıyo?sıkıntısını anlayamadık bi süredir zaman zaman bu şekilde davranıyo,bebeği aynı sekilde olan var mı?sebebi ne olabilir?

canım hepimizinki elini emmeye çalışıyor ama neden huysuz onu bilemedim

alttaki iki dişinin yeri beyazlamıştır orası kabarıyordur, belki kaşınıyordur dicem ama daha erken aslında?

canım hepimizinki elini emmeye çalışıyor ama neden huysuz onu bilemedim

alttaki iki dişinin yeri beyazlamıştır orası kabarıyordur, belki kaşınıyordur dicem ama daha erken aslında?
ya böyle çıglık çıglıga emmeye calışıyo,alt diş yerine dikkat etmedim şimdi uyudu uyanınca bakarım...ne zaman baslıyo bu diş kaşınmaları?dişlikler 3. aydan itibaren veriliyo cünkü...acayip huzursuz bi şekilde emmeye calışıyo anlayamadık derdini :SS

benımkıde bugun sureklı emmek ıstıyorya
emıyor 10 dk sonra aglıyor aranıyor yanagımız emıyor acaba sutummu gelmıyor sureklı aglıyor yavrumya

dişler 5-6 ayda çıkıyor diye biliyorum canım ya

bizimkinde daha kaşınmaya yönelik bi belirti yok

belki başka bişeyden mızıklanmıştır :)

bide çok uyuyor yaa normalmikine. akşam 10 da uyudu 2 de kalktı emdi geri uyudu 7 de kalktı gene yattık 1 e kdr ara ara uyanıp emdi uyudu
sonra 3 te gene uyudu 7 ye kdr biraz önce az uyudu şimdi oynaşo bakam.

dişler 5-6 ayda çıkıyor diye biliyorum canım ya

bizimkinde daha kaşınmaya yönelik bi belirti yok

belki başka bişeyden mızıklanmıştır :)

oğlumda 3 aylık salyalar akmaya baladı, 6 aylık dişleri çıkana kadar salyalar aktı...üstü başı sırılsıklam oluyodu....bizim bütün dişler peşpeşe çıktı 7 aylık 8 dişimiz vardı...

benimki de gecenlerde 3 gün uyudu sürekli arada emiyodu ama uyanmaya calışıp gözünü acamıyodu bi gece uyumuyo hep die anason verdim fazla kaçırmısım ( dr bi ton kızdı,uyandıramıyosanız getirin demiş..allah tan 3 gün sonra etkisi gecti anasonun..o zaman cok endişelenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…