melis ben sımdı yapıcam o çaydan sanada yapım karşılıklı içelim :))
gündü 3 saati geçm,iyor canım...ama bende korkuyorum acaba aç mı kalıyor diye??ama geceleri daha uzun 4 satte bir emiyor....sen nasıl yapıyosun?
herkese ii akşamlar
dizim başladı buradada muhatap bulamadım zati cawwwwww
herkese ii akşamlar
dizim başladı buradada muhatap bulamadım zati cawwwwww
3 saatse sorun olmaz canım keyfii istemiyor olabilir
benim kız da bir ara emmedi işte daha uzun süre emmiyordu o zamanlar, uykuda emiyordu sadece aynen
ama maşallah bu hafta iyi gidiyor, 2 saatte bi acıkmış oluyor ama meme aramıyor, verirsem emiyor, 2 saatten önce verirsem de hayatta almıyor, 3 saat vermezsem aramıyor :)
gece bi 5-6 saatlik uykusu var, kaldırmıyorum o arada
ayy iyi ya içim rahatladı saol pike...tokken istemiyolar artık yani...
selam kızlar acilen bişiy sorucam,oğlum şiddetle elini emmeye çalışıyo bi yandan da acayip hırcın davranıyo ve bagırıyo?sıkıntısını anlayamadık bi süredir zaman zaman bu şekilde davranıyo,bebeği aynı sekilde olan var mı?sebebi ne olabilir?
ya böyle çıglık çıglıga emmeye calışıyo,alt diş yerine dikkat etmedim şimdi uyudu uyanınca bakarım...ne zaman baslıyo bu diş kaşınmaları?dişlikler 3. aydan itibaren veriliyo cünkü...acayip huzursuz bi şekilde emmeye calışıyo anlayamadık derdini :SScanım hepimizinki elini emmeye çalışıyor ama neden huysuz onu bilemedim
alttaki iki dişinin yeri beyazlamıştır orası kabarıyordur, belki kaşınıyordur dicem ama daha erken aslında?
ya böyle çıglık çıglıga emmeye calışıyo,alt diş yerine dikkat etmedim şimdi uyudu uyanınca bakarım...ne zaman baslıyo bu diş kaşınmaları?dişlikler 3. aydan itibaren veriliyo cünkü...acayip huzursuz bi şekilde emmeye calışıyo anlayamadık derdini :SS
dişler 5-6 ayda çıkıyor diye biliyorum canım ya
bizimkinde daha kaşınmaya yönelik bi belirti yok
belki başka bişeyden mızıklanmıştır :)
benim de sürekli salya akıyo ama erken değil mi cnm diş için bize?oğlumda 3 aylık salyalar akmaya baladı, 6 aylık dişleri çıkana kadar salyalar aktı...üstü başı sırılsıklam oluyodu....bizim bütün dişler peşpeşe çıktı 7 aylık 8 dişimiz vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?