2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

susam gaz yapar o nedenle tahinli yiyecekler de gaz yapar az yemek gerek bence
bana göre çok su içersen süt oluyor zaten .. ben hiç bulgur pilavı tatlı vss yemiyorum sadece su içiyorum kendiliğinden oluyor zaten süt..
tahin helvası susattığı için süt yapar diyorlar bana göre..

kızlar ben kızıma surup verıyorum antıbıyotık cok oksuruyo doktor verdı acaba suda vermelımıyımmm cocugaa sade anne sutu alıyooo veren varsa aranızda acıl cevaplandırırsa sevınırım

bizde 3 saate yakın bir sürede emiyoruz hem uykusu düzenli oluyor hemde sütüm birikiyor. ben her sağmada 50 cc den fazla çıkarıyorum neredeyse

bnenimkide çok kusuyor bugün dr a götürdük idrar tahli,li istedi yarın alıcaz sonucu 5 ocaktada gün aldık film çekilicek reflüye bakılacak. inşallah çıkmaz yaa çok canım sıkıldı

slm arkadaşlar bende yeni katıldım e tabi kabul ederseniz benide aranıza :)

hoşgeldin canım.

geçmiş olsun tatlım sıkma canını çok sen

maşallah kuzuya ama onlar öyle olunca bizim uykular kaçıyor.

kızlar tek başına yıkıyor musunuz bebişleri??

ben bugün bi denem yapsam mı diyorum.. babayı beklersek haftada bir yıkayacağız hep valla..
fileye koysam.. ne dersiniz??

ben arada yıkıyorum küvet yükselticiyle çok kolay oluyor

emziriyorum ama çok da severim karnıbaharı

iyice haşla ye bişey olmaz

artık büyüdüler uyusunlar uyandırmayın ben uyandırmıyoorum ne zaman uyanıırsa

bende aynen uyuyorsa hiç ellemiyorum

işte dün tartıldı canım.biraz geçmişti 2 AYI

maşallah kuzuya canım

ya birikince her bezde taşar bende primadan memnunum

kızlar selamm

of hiç geçmişe bakamıyorum neler kaçırıyorum kimbilir, herkes iyidir inşallah

bende çok fazla bakamıyorum malum çınar paşa :))

selamm kızlarrr nasılsınızz ben netten kanguru bakıorum alan deniyen kullanan varmı ne alsak bi tane piere cardin baktım ama emin olmadım :SS

valla ben çok uzun süre kullanılmadığı için kraftınkini aldım sanırım 35 tl di çok da memnun kaldım oğlumda çok sevdi.

bende humana çok işe yarıyor su ve helva

kızlar bezleri hangi boy kullanıyorsunuz

ben 3 numara kullanıyorum, 2 numara 6 kiloya kadar oluyor

pikecim,senin bebişte 3 ayı doldurdu sanırım,gaz sorunu 3 ayda bittimi ?
birde gece gündüz ayrımı için 3 ayı doldurması bir dönüm noktası oldumu,anlayacağın üzere bizde en büyük sorun bu ikisi,özellikle sabah 7 de yatıp gündüz uyuması beni çok yoruyor...okula gönderdiğim bir kızım daha var ve yemek vs...önceki sayfalarda ek gıdaya geçiş için sana yazmıştım ama görmedin galiba...

selam kızlar şöyle bir baktım size de süt için herkes aynı şeyleri yaşıyor süt =yemek ve su yerseniz süt oluyo her sey yiyin ben pazartesi sabahı iki memeden 150 cc sağdım dün çok bişey yemedim sabah anca 50 cc sağdım bol bol yiyin mesela ben şimdi gidip çaylı keke yapıcam kendinize iyi bakın humanada iyi melis içmeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…