susam gaz yapar o nedenle tahinli yiyecekler de gaz yapar az yemek gerek bencedoğumdan beri tahin helvası yemege calısıyorum ender saraçoglu anne sütüne faydalı oldugunu söylemişti ..gaz yapıyormu bilmiyorum vala..
kimyon evet cok ıyı ben tabagımına bol kimyon serpiyordum ama şimdi bıraktım .. nette bir dr dinlemiştim iyi geldiğini gaza
ben burda herkes ağladıkça emziriyorum deyince ben de öyle yaptım sütüm gece yertmez oldu mama verdim gece mecburen şimdi 3 saatte bir besliyorum aç kalmıyor göğüsler doluyor sen de 3 saatte bir besle bence o şekilde doluyor göğüsler en azından yetiyor bebişlere kalanı sağıyorum biriktiriyorum ne çıkarsa gece onu veriyorum mesela dün 25cc birikmiş onu verdim emzirdikten sonra uyudu oğlum
kız dün yoktun merak ettim senin kız huysuzluk yapıyordu düzeldi mi
annemdeyim hala...evimi özledim kocamı özledim...eve gitsem kesin yine gelmek isterim buraya ama kendi düzenimi özledm..eve gidince kızım afallarmı diye korkuyorum...düzenii bozuldu benim ev sessizdi bura böle deil...hiç bişey yapmıyorum mal gibi oturuyorum..zamanda geçmiyo..evde hemen akşam olırdu...onu yap bunu yap derken...
kızlar ben sadece kendi sütümü veriyorum.iki göğsümü emzirmiyorum.tek veriyorum.10 dakka emziriyorm..göğsüm yumuşuyo sütyok sanıyorum..bizim kız emdikten sonra bi kusuyo inanamıyorum nasıl bu kadar çektin diyorum...çok kusuyo bizimki..hele dün akşam abarttı...doktor geçen ay fazlasını kusuyo dedi ama böle olmıycak bu..kilosu kaç oldu onuda bilmiyorum...inş almıştır kilo...kakasınıda yapamıyo..en son cumartesi fitil attım..yie 3 gün geçti...fitil atmakta istemiyorum.....
offfffffffffff diyorum
slm arkadaşlar bende yeni katıldım e tabi kabul ederseniz benide aranıza :)
hoşbulduk tatlım aman neler yaşadım nelerr deli gb bir lohusa sendromu yaşadım boğazımda nodül çıktı biyopsi yaptırdım şükür temiz çıktı.sonra kaynanatör yaptı yapacağını çıldırıyorum hala.ancak vakit oldu tatlım
günaydın hatunlar lütfen şaşırın ve maşallah diyin kızım 09:40dan beri yatakta kendi kendine duruyo bişeler yapıyo ama gelin görünki benim bi damla uykum gelmedi duruyoya işte inadına 11de kalktım artık yataktan sinir oldum başka zaman gözlerimden uyku akar
kızlar tek başına yıkıyor musunuz bebişleri??
ben bugün bi denem yapsam mı diyorum.. babayı beklersek haftada bir yıkayacağız hep valla..
fileye koysam.. ne dersiniz??
emziriyorum ama çok da severim karnıbaharı
artık büyüdüler uyusunlar uyandırmayın ben uyandırmıyoorum ne zaman uyanıırsa
işte dün tartıldı canım.biraz geçmişti 2 AYI
slm kızlar Btimiş durumdayım bu ev işi hiç bitmez 2 posta çamasır as yemek yap yenı oturdum sımdıde oğlan uyanır :) aksama kadar maraton sizde böylemisnizz..
Sizde kaka sızdırma oluyormu kızlar..Dün 2 defa kaka yıkadım alt açmalar pıjama badıer battı..benim oglan 2-3gunde bir yapınca çok yapıyor sanırım sırttan bacaktan tasırıyor.yenı bez takılmıs oluyor mesela yarım saat sonra kaka yapcak temız bez olmasına ragmen taşıyor ..
prima almıcam dıyorum alıyorum yıne hugges kullanan varmı ?arkadas memnun kalmış tavsıye ettı
kızlar selamm
of hiç geçmişe bakamıyorum neler kaçırıyorum kimbilir, herkes iyidir inşallah
selamm kızlarrr nasılsınızz ben netten kanguru bakıorum alan deniyen kullanan varmı ne alsak bi tane piere cardin baktım ama emin olmadım :SS
kızlar sütünüzün artması için size birkaç tavsiyem var ben bunların hepsini nerdeyse hergün yaptım ve sütüm maaşallah çok çok iyi oğlumada yaradı hızlı kilo alıyor
ilk başta humana still tea çayı içtim 2 kupa hergün
sonra rezene,anason ve kimyon karışımı çay yapıp içtim...hepsinden 1 tatlı kaşığı sadece kimyon çay kaşığı
bol bol tahin helvası yedim inanın çok etkili
ayva,incir ve dut kurusu özellikle aşure ayı bu ay bol bol tüketin
en önemlisi en son günde 3 litre su içtim
oğlum gündüz hiç uyumadı dinlenemedim hiç
gecede aynıydı ama düzenle beslenmem sayesinde süt sorunu yaşamadım çok ükür
bu arada ilk başta sol göğsümde süt bile yoktu şimdi ise ikiside dopdolu
bizde 3 saate yakın bir sürede emiyoruz hem uykusu düzenli oluyor hemde sütüm birikiyor. ben her sağmada 50 cc den fazla çıkarıyorum neredeyse
bnenimkide çok kusuyor bugün dr a götürdük idrar tahli,li istedi yarın alıcaz sonucu 5 ocaktada gün aldık film çekilicek reflüye bakılacak. inşallah çıkmaz yaa çok canım sıkıldı
hoşgeldin canım.
geçmiş olsun tatlım sıkma canını çok sen
maşallah kuzuya ama onlar öyle olunca bizim uykular kaçıyor.
ben arada yıkıyorum küvet yükselticiyle çok kolay oluyor
iyice haşla ye bişey olmaz
bende aynen uyuyorsa hiç ellemiyorum
maşallah kuzuya canım
ya birikince her bezde taşar bende primadan memnunum
bende çok fazla bakamıyorum malum çınar paşa :))
valla ben çok uzun süre kullanılmadığı için kraftınkini aldım sanırım 35 tl di çok da memnun kaldım oğlumda çok sevdi.
bende humana çok işe yarıyor su ve helva
kızlar bezleri hangi boy kullanıyorsunuz
gecersiniz yaa ne aceleniz var:)) benimki 4, 135 dogdu, o nedenle geçmesi normal
gecersiniz yaa ne aceleniz var:)) benimki 4, 135 dogdu, o nedenle geçmesi normal
ben de 2 numara kullanıyorum
6 kiloyu geçebilirsek belki 3 numaraya da geçebiliriz
olsun dısarda tamamlar kilolarını bebişler:)maşallah benımkı 2320 dogdu
olsun dısarda tamamlar kilolarını bebişler:)
saglıklı olsunda zayıf olsun napalım ben zaten fazla kılo sevmem annesıne cekmıs:)))
demın zorla humananın cayını içtim ne berbatmıs tadıya
ohhh yarasın :)
allahım süt olsun diye yapmadığımız kalmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?