2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar nasılsınız
gece bebısı uyutamayan yada sıksık acıkıp uyanmasından rahatsız olanlara onerım var:)
ben gunduz hep emzırıyorum ne zaman ısterse gece 22.30 23.00 cıvarı bazen 90 bazen 120lık mama verıyorum bı uyuyor artık sabah 5-6-7 allah ne verdıyse :)
ben de hıc degılse dınlenmıs oluyorum bu arada tuvalete sık kalktıgım ıcın 23te verdıysem 2gıbı uyandıgımda sutumu sagıyorum bıberonu dolaba koyuyorum bı daha baktım 5 gıbı uyandm bebıs uyuyo yıne sagıyorum 5-10 dk da bıtıyo ısım kızım uyanınca kendı sagdıgım sutumu verıyorum 2-3 saat daha uyuyor :)

iyigeceler kızlar sanırım bebişler artık uzun süre emmiyolar bnm kızda öyle ve memeyle savaşıyo resmen ben acıktı diye veriyorum emmiyo

AHH AHHH nerde o uykular artık..benimki saat başına gece kalkıyor emiyor bide üstüne oyun istiyor gece gece..ben tam dalacağım derken hop bi daha emme ce...5-6 saat uyuyanları çok kıskanıyorum vala

ipek benım bu konuya canım cok sıkkın yaa kız bı gogsu 3-4 maksımum 5dk emıyor bıraz kaldırıyorum gazı cıksın dıye otekıne yatırıyorum ya 2-3 dk emıyor yada dılıyle ıtıyor ama ac gıbı hıssedıyorum ben uzuluyorum ac kaldı dıye saatlerce dayanıyor ya da uyuyor kan sekerımı dustu aclıktan acaba dıye dusunuyorum gecelerı6-7saat kadar uyumaya basladı aralarda hıc uyanmıyor hadı gece uykusuna mama verıyorum acıkmıyor dıyelım gunduzlerı mesela bugun hep uyuklayıp durdu azıcık azıcık emıyo nıye boyle acaba yaa benım psıkolojım bozuldu sutum gelmıyomu az mı dıye

AHH AHHH nerde o uykular artık..benimki saat başına gece kalkıyor emiyor bide üstüne oyun istiyor gece gece..ben tam dalacağım derken hop bi daha emme ce...5-6 saat uyuyanları çok kıskanıyorum vala
canım gece uykusunu ogretmeye calısmadın mı ben 2haftalıktan berı geceyı gunduzu ogretmeye calısıyorum cok sukur 2 aylıkken duzene gırdı.gece olunca yatak odasına gecıyorum onunla ısıgı olabıldıgınce kısıyorum sessız ortamda once beslıyorum ardından konusmadan onu fazlaca uyarmadan gazını cıkarıyorum aglıyorsa kollarını sıkıca sarıyorum bıraz sallıyorum yada agzına emzık verıyorum uyuyor alıstı gece uykusuna cok sukur gunduz ne kadar uyursa uyusun gece olunca yıne uyuyor nette gece uykusuna nasıl alıstırabılecegınle ılgılı bılgıler bulabılırsın ve ıstersen benım yontemı de deneyebılırsın belkı de gece acıktıgı ıcın o kadar sık uyanıyordur mama mıgdeyı anne sutunden daha uzun surede terkedıyor bu yuzden mama yıyen bebek daha gec acıkıyor ben sadece gece 1 bıberon 90 veya 120lık mama verıyorum cok guzel uyuyor masallah

ilk 1,5 ay çok iyiydik maşşallahgece 2 kere kalkıyordu..kayınvalidemler 3 hafta bende kaldı gündüzleri ben istemesede emziriyordum önceden onlar varken emme sayısı azaldı tabi uyandıkça emzirdim gecede uyumamaya başladı..3 gün önce gittiler eski düzene döndürmeye çalışıyorum düzelecek gibi...

kalabalıktan huzursuzdu sanırım yaa ama ne diyeceksin işte..
bide benimki anne sütü emiyo sadece,prematüre doğduğu için fazla ilgi sevdalısıymış doktor dedi..bebeğini hiçbir zaman zamanında doğanlarla karşılaştırma dedi..şükür kilosu gelişimi iide onunla mutlu oluyorum en azından..

benim de sürekli salya akıyo ama erken değil mi cnm diş için bize?

vallahi diyorum ya oğlumda 3 aylıkken başladı tam 3 ay aktı salyalar...dişler çıkınca bitti gitti bi dahada akmadı...ama 8 dişi arka arkaya çıkardı...7 aylık 8 dişi vardı...

bilmiyorum ki sizinkilerde dişten mi canım...?

ozaman sorun ortaya cıktı ev kalabalık olunca cocuklar cok etkılenıyo canımbıze bı mısafır gelsın 2 saat kalsın gıtsın bızımkı o gece dengeyı sasırıyo cok huysuz oluyo asırı uyarılma var yakında tamamen eskı duzenınıze gırersınız endıse etme ozaman

inşallah canım ya..uyandı şimdi hanım emzirey,m bakalım

neyse ben kaçar ...benimki mıkırdanıyo,akşamdan beri uyuyo sabaha kadar nöbet var yine en erken 5 te yatarım artık..gece uykusuzluk cökünce cok kötü oluyo ya,akşam napsam durmadı habire agladı bi ara sesimi yükselttim sert bi tonla ne istiyosun sus artık yeter dedim,cocuk agzı acık aglıyo gibi ama ne nefes alıyodu ne sesi cıkıyodu,acayip korktum üstüne 1 saat de ben agladım ( cocugum şoka girdi sanki bi an,kendimden nefret ettim ya,allahım cok cooook sabırlar versin bize,bi daha öyle sinirlenmek istemiyorum ...kendimi affedemiyorum yaptıgımdan dolayı (

Son düzenleme:
gündü 3 saati geçm,iyor canım...ama bende korkuyorum acaba aç mı kalıyor diye??ama geceleri daha uzun 4 satte bir emiyor....sen nasıl yapıyosun?

artık tok olduklarını bılıyorlar ılk zamnlar doyduklarını anlamıyorlardı bnmkıde öle bnm kız gece yatdımı 5 6 saatyatıyo cok sukur sabhda gukerek uyanıyo o halıne bayılıyom dun ası olduk ya bgn huysuzdu sımdı uyuyo cok sukur

selam kızlar

benim kız uyudu nöbette değilim yani :) yatcam birazdan

benim kız da bu son hafta 5-6 saate çıkardı gece uykusunu

selam kızlar

benim kız uyudu nöbette değilim yani :) yatcam birazdan

benim kız da bu son hafta 5-6 saate çıkardı gece uykusunu
benimki hala 3-4 saat arayla uyanıyo..genelde de sabah 5 i buluyo ya da geciyo yatması,öglen kalkıyoruz.önce 3-4 saat sonra kalkıyo,sonra 1,5-2 saat arayla

benimki hala 3-4 saat arayla uyanıyo..genelde de sabah 5 i buluyo ya da geciyo yatması,öglen kalkıyoruz.önce 3-4 saat sonra kalkıyo,sonra 1,5-2 saat arayla

benimki bi ara gece 2 saat arayla kalktı ruh gibi gezdim o hafta :) bölük pörçük uyku çok kötü oluyor di mi

ama bundan sonra da gece uykularınız düzene girer herhalde ironic canım ya, yani inşallah :)

bnım kızım da salyaları badısıne kadar batırıyo ve herseyı agzına sokuyo bızımkı de mı dıs cıkarıcak erken acaba :S

tatlım seninle benim halim aynıymış,bizimki sabah 7 demeden uyumuyor,bebeği uyutup ablayı okula gönderiyorum düşün artık...4 te uyusa şükredicem..gündüzler kısa o uyuyunca ben yemek ,iş yapmak zorundayım,bir an önce düzene girseydik bir...çok zor böyle ya...

canım gündüz uyutmamayı denemişsindir di mi, olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…