canım gece uykusunu ogretmeye calısmadın mı ben 2haftalıktan berı geceyı gunduzu ogretmeye calısıyorum cok sukur 2 aylıkken duzene gırdı.gece olunca yatak odasına gecıyorum onunla ısıgı olabıldıgınce kısıyorum sessız ortamda once beslıyorum ardından konusmadan onu fazlaca uyarmadan gazını cıkarıyorum aglıyorsa kollarını sıkıca sarıyorum bıraz sallıyorum yada agzına emzık verıyorum uyuyor alıstı gece uykusuna cok sukur gunduz ne kadar uyursa uyusun gece olunca yıne uyuyor nette gece uykusuna nasıl alıstırabılecegınle ılgılı bılgıler bulabılırsın ve ıstersen benım yontemı de deneyebılırsın belkı de gece acıktıgı ıcın o kadar sık uyanıyordur mama mıgdeyı anne sutunden daha uzun surede terkedıyor bu yuzden mama yıyen bebek daha gec acıkıyor ben sadece gece 1 bıberon 90 veya 120lık mama verıyorum cok guzel uyuyor masallahAHH AHHH nerde o uykular artık..benimki saat başına gece kalkıyor emiyor bide üstüne oyun istiyor gece gece..ben tam dalacağım derken hop bi daha emme ce...5-6 saat uyuyanları çok kıskanıyorum vala
canım gece uykusunu ogretmeye calısmadın mı ben 2haftalıktan berı geceyı gunduzu ogretmeye calısıyorum cok sukur 2 aylıkken duzene gırdı.gece olunca yatak odasına gecıyorum onunla ısıgı olabıldıgınce kısıyorum sessız ortamda once beslıyorum ardından konusmadan onu fazlaca uyarmadan gazını cıkarıyorum aglıyorsa kollarını sıkıca sarıyorum bıraz sallıyorum yada agzına emzık verıyorum uyuyor alıstı gece uykusuna cok sukur gunduz ne kadar uyursa uyusun gece olunca yıne uyuyor nette gece uykusuna nasıl alıstırabılecegınle ılgılı bılgıler bulabılırsın ve ıstersen benım yontemı de deneyebılırsın belkı de gece acıktıgı ıcın o kadar sık uyanıyordur mama mıgdeyı anne sutunden daha uzun surede terkedıyor bu yuzden mama yıyen bebek daha gec acıkıyor ben sadece gece 1 bıberon 90 veya 120lık mama verıyorum cok guzel uyuyor masallah
benim de sürekli salya akıyo ama erken değil mi cnm diş için bize?
ozaman sorun ortaya cıktı ev kalabalık olunca cocuklar cok etkılenıyo canımbıze bı mısafır gelsın 2 saat kalsın gıtsın bızımkı o gece dengeyı sasırıyo cok huysuz oluyo asırı uyarılma var yakında tamamen eskı duzenınıze gırersınız endıse etme ozamanilk 1,5 ay çok iyiydik maşşallahgece 2 kere kalkıyordu..kayınvalidemler 3 hafta bende kaldı gündüzleri ben istemesede emziriyordum önceden onlar varken emme sayısı azaldı tabi uyandıkça emzirdim gecede uyumamaya başladı..3 gün önce gittiler eski düzene döndürmeye çalışıyorum düzelecek gibi...
kalabalıktan huzursuzdu sanırım yaa ama ne diyeceksin işte..
bide benimki anne sütü emiyo sadece,prematüre doğduğu için fazla ilgi sevdalısıymış doktor dedi..bebeğini hiçbir zaman zamanında doğanlarla karşılaştırma dedi..şükür kilosu gelişimi iide onunla mutlu oluyorum en azından..
ay sen öyle dedin die kızın avatarını arıyorum deminden beri :)) hakkaten baya komik duruo :)) muzur bişi olmus....şu epack 'in avatarı çok komik, sanki kalp uğurböceğine tecavüz ediyo...
ozaman sorun ortaya cıktı ev kalabalık olunca cocuklar cok etkılenıyo canımbıze bı mısafır gelsın 2 saat kalsın gıtsın bızımkı o gece dengeyı sasırıyo cok huysuz oluyo asırı uyarılma var yakında tamamen eskı duzenınıze gırersınız endıse etme ozaman
gündü 3 saati geçm,iyor canım...ama bende korkuyorum acaba aç mı kalıyor diye??ama geceleri daha uzun 4 satte bir emiyor....sen nasıl yapıyosun?
benimki hala 3-4 saat arayla uyanıyo..genelde de sabah 5 i buluyo ya da geciyo yatması,öglen kalkıyoruz.önce 3-4 saat sonra kalkıyo,sonra 1,5-2 saat araylaselam kızlar
benim kız uyudu nöbette değilim yani :) yatcam birazdan
benim kız da bu son hafta 5-6 saate çıkardı gece uykusunu
benimki hala 3-4 saat arayla uyanıyo..genelde de sabah 5 i buluyo ya da geciyo yatması,öglen kalkıyoruz.önce 3-4 saat sonra kalkıyo,sonra 1,5-2 saat arayla
benimki hala 3-4 saat arayla uyanıyo..genelde de sabah 5 i buluyo ya da geciyo yatması,öglen kalkıyoruz.önce 3-4 saat sonra kalkıyo,sonra 1,5-2 saat arayla
tatlım seninle benim halim aynıymış,bizimki sabah 7 demeden uyumuyor,bebeği uyutup ablayı okula gönderiyorum düşün artık...4 te uyusa şükredicem..gündüzler kısa o uyuyunca ben yemek ,iş yapmak zorundayım,bir an önce düzene girseydik bir...çok zor böyle ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?