demın zorla humananın cayını içtim ne berbatmıs tadıya
selam kızlar şöyle bir baktım size de süt için herkes aynı şeyleri yaşıyor süt =yemek ve su yerseniz süt oluyo her sey yiyin ben pazartesi sabahı iki memeden 150 cc sağdım dün çok bişey yemedim sabah anca 50 cc sağdım bol bol yiyin mesela ben şimdi gidip çaylı keke yapıcam kendinize iyi bakın humanada iyi melis içmeye devam et
arkadaşlar benim bebeğim 23 ekimde doğdu. doktor gaz sancıları ve kolik için om-x verdi. birkAÇ gündür kullanıyorum müthiş bir şurup. üzerinde bitkisel yazıyor. aranızda kullanan var mı?
mılupanınkini içiyorum ben, gayet güzel tadı, ya da bana öyle geliyor:) rezene kadar güzel değil ama:)
ilaç niyetine içicen artık
inşallah yarar canım sankı sütüm azaldı benimya göğüslerim yumuşacık
sorma valla süreklı bırseyler atıstırıyorum sırf sut olsun dıye Allahtan kılo almıyorum verıyorum
pikecim,senin bebişte 3 ayı doldurdu sanırım,gaz sorunu 3 ayda bittimi ?
birde gece gündüz ayrımı için 3 ayı doldurması bir dönüm noktası oldumu,anlayacağın üzere bizde en büyük sorun bu ikisi,özellikle sabah 7 de yatıp gündüz uyuması beni çok yoruyor...okula gönderdiğim bir kızım daha var ve yemek vs...önceki sayfalarda ek gıdaya geçiş için sana yazmıştım ama görmedin galiba...
ben rezeneyıde içemıyom napıcam bakalım
selam kızlar şöyle bir baktım size de süt için herkes aynı şeyleri yaşıyor süt =yemek ve su yerseniz süt oluyo her sey yiyin ben pazartesi sabahı iki memeden 150 cc sağdım dün çok bişey yemedim sabah anca 50 cc sağdım bol bol yiyin mesela ben şimdi gidip çaylı keke yapıcam kendinize iyi bakın humanada iyi melis içmeye devam et
rezene çok güzel ama yaa:) zorla kendini seversin belki.. ben de normal çay kahve hiç sevmiyordum, böylece kendime yeni bir çay bulmuş oldum:)
lavinya canım biberon olayını sormuşsun geç gördüm biz doğduğundan beri mama takviyeli gittiğimiz için biberonda bi sorun yaşamadık..
demın zorla humananın cayını içtim ne berbatmıs tadıya
selam kızlar
bizim ki 1 haftadır huy değiştirdi...uyanıkken emmiyor...uyumak istediği hafif uykuluyken emiyor...buna da şükür...aç kalıcak diye korkuyorum...ama hergün kaka yapıyor...
bu arada humanayı 2 bardaktan fazla içmemek gerekiyormuş...
inanmıyorum süper bişey o elimden gelse günde 1 kutu bitircem ben her hafta bir kutu bitiriyorum ben. toptancısını buldum fazla fazla alıyorum
canım peki kaç saatte bir emmiş oluyo?
çayın hıc bır cesıdını sevmıyorum ben canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?