2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

mrb kızlar
yine süt konusu acılmıs :) taktıkca azalır diolar dikkat edin

Ben gecen gün farkettim bişiyi gögüslerim rahatsız etti. 3 sey yapmıstım farklı olarak

1. banyo
2. mozeralla pizza :)
3. antep fıstıgı

banyo degildi pizza desem hani peynirdenmi oda degilmiş

antep fıstıgı bir kaç gün sonra yine yedim yine oldu

Anlıcanız antep fıstıgınına rtırdıgını düşünüyorum denemek isteyen olursa aklında olsun

arkadaşlar benim bebeğim 23 ekimde doğdu. doktor gaz sancıları ve kolik için om-x verdi. birkAÇ gündür kullanıyorum müthiş bir şurup. üzerinde bitkisel yazıyor. aranızda kullanan var mı?

inşallah içebilirım çay hıc ıcmem ben cunku normalde

arkadaşlar benim bebeğim 23 ekimde doğdu. doktor gaz sancıları ve kolik için om-x verdi. birkAÇ gündür kullanıyorum müthiş bir şurup. üzerinde bitkisel yazıyor. aranızda kullanan var mı?

ben nurse harveys kullanıyorum, doktorumuz onu verdi. Ne kadar etkisi oldu bilemiyorum, çok fazla gazı olmyor zaten, belki de çıkarmasına yardımcı oluyordur bilemiyorum..Bol bol çıkarıyor çünkü gazını. Bir de 7 ocakta 3 ayı dolacak artık onun da etkisi olabilir.

inşallah yarar canım sankı sütüm azaldı benimya göğüslerim yumuşacık
sorma valla süreklı bırseyler atıstırıyorum sırf sut olsun dıye Allahtan kılo almıyorum verıyorum

azalmaz azalmaz yemeye devam :)

canım görmemişim herhalde önceden yazdığını
bizde hiç gaz problemi olmadı canım ya, o yüzden bişey diyemicem ama uyku düzeni için bazı yöntemler okumuştum onlara baktım mı hiç canım? gece uyumadığı zaman annenin hayatı çok etkileniyor, düzenlenmesi lazım.

3. ayda değişiyorlar ama, daha uzun uyumaya başladı geceleri, 6 saat gibi. bir de kendi kendine oyalanması arttı allahtan, biraz daha nefes alabiliyoruz artık.

canım sen sadece sütle mi devam ediyorsun? kaç saat olmuyorsun yanında?

lavinya canım biberon olayını sormuşsun geç gördüm biz doğduğundan beri mama takviyeli gittiğimiz için biberonda bi sorun yaşamadık..

selam kızlar
bizim ki 1 haftadır huy değiştirdi...uyanıkken emmiyor...uyumak istediği hafif uykuluyken emiyor...buna da şükür...aç kalıcak diye korkuyorum...ama hergün kaka yapıyor...
bu arada humanayı 2 bardaktan fazla içmemek gerekiyormuş...

canım peki kaç saatte bir emmiş oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…