2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

birşey soracağım kızlar benim bebeğim kucağıma aldığım zaman oturmak istiyor yani yatmıyor kucağımda daha erken değilmi oturması birde sizin bebekleriniz ayağa dikelttiğiniz zaman ayaklarının üstüne basabiliormu benim bebeğim basıyor bikaç saniye

evet normal basmaları ama ayakta tutmamak gerekiyor...oturması içinde 4 ayı bekle oda destekli şerkilde...
ben bilmiyorum onu nasıl oluyor acaba birde senin bebeğin kaç kilo benim kızım 2. ayında 5,5 kiloydu iyimi acaba kilosu

kilosu gayet ii..benim ki zayıf olduğu için 6400...

slm kızlar
bebişinin boğaz altında pişik olan varmı ?benim oğlanın boğazının altı uzun süredir pişk gibi kızarık hergün silip pudralamaya çalışıyorym düzelmiyor.ordaki etler kat kat yapışık oldugu için demek kızışrıyorum yavrmun eti...geçen kontroldede dr göstermeyş unuttum :)))evde bulunması için pişik kremi yazmıştı geçen ay ondanda sürüyorum geçirmiyor.bugunde bepanten deneyim diyorym

canim her banyodan sonra iyice kurula boynunun altini.ve bol pudrala.pisik cremi falan sürme canim o iyi gelmez ancak kuru kalmasi icin pudra.benimkide hafif kizariyor pudralayinca geciyor.her kiyafetini degisimde koltuk altlarini boynunun altini silip kurulayip pudraliyorum.sen koltuk altlarinada bak orasida kizariyor

slm pişik kremi iyi gelir heralde birde boynunun altı katkatya oraya mendil yada peçete koyki birbirine değmesin

slm pişik kremi iyi gelir heralde birde boynunun altı katkatya oraya mendil yada peçete koyki birbirine değmesin
kremi demedim ama işe yaramadı :26:

evet canım banyodan sonra bende o şekilde yapıyorum ..kuruyor sonra kızarıklık hafifliyor ertesi gün tekrar rengi kızarıo ..hergün yapayım en iyisi çok sağolasın

pişik kremini denedim nemli yapıyor dahada kötü oluyor cocugun boynu
koltuk altlarını kurularken bakıyorum sorun yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…