hoşgeldin tatlım....dün gördüm seni konuşma fırsatımıuz olmadı...bebeğin kaç aylık??
günaydın canım 3 ekim doğumlu kızım sizin bebeğiniz kaç aylık
benimoğlum 3 ay 2 haftalık...zaten bak isimlerin altına tickerlar var...herkesin bebeğinin kaç aylık olduğu yazar...istersen sende yapabilirsin..
evet normal basmaları ama ayakta tutmamak gerekiyor...oturması içinde 4 ayı bekle oda destekli şerkilde...birşey soracağım kızlar benim bebeğim kucağıma aldığım zaman oturmak istiyor yani yatmıyor kucağımda daha erken değilmi oturması birde sizin bebekleriniz ayağa dikelttiğiniz zaman ayaklarının üstüne basabiliormu benim bebeğim basıyor bikaç saniye
ben bilmiyorum onu nasıl oluyor acaba birde senin bebeğin kaç kilo benim kızım 2. ayında 5,5 kiloydu iyimi acaba kilosu
evet normal basmaları ama ayakta tutmamak gerekiyor...oturması içinde 4 ayı bekle oda destekli şerkilde...
kilosu gayet ii..benim ki zayıf olduğu için 6400...
ilk çocuğunuzmu benim 2.kızım ilk kızım 5,5 yaşında
ne güzel...maşallah kisini de....sizde tecrübeli annelerdensiniz o zaman....
benim ilk bebeğim....
tabi ilk çocukta insan sıkıntı çekiyor çünkün nasıl davranacağını bilmiyorsun ama 2. olunca herkonuda gayet rahat oluyor insan
aynen öle...insan sora sora öğreniyor....çalışıyormusun?[/QUO
evt canım çalışıyorum nüfus müdürlüğünde memurum ama ücretsiz izne ayrıldım 1 yıl evdeyim kızlarımla :) siz çalışıyormusunuz nerde oturuyorsunuz
aynen öle...insan sora sora öğreniyor....çalışıyormusun?[/QUO
evt canım çalışıyorum nüfus müdürlüğünde memurum ama ücretsiz izne ayrıldım 1 yıl evdeyim kızlarımla :) siz çalışıyormusunuz nerde oturuyorsunuz
bende öğretmenim...doğum iznim bitti rapor aldım...sonra da ücretsiz izin bende....Ankaradayım ben?siz?
bende öğretmenim...doğum iznim bitti rapor aldım...sonra da ücretsiz izin bende....Ankaradayım ben?siz?
benim eşim polis olduğu için bitlisin ilçsinde görev yapıyoruz 2 yıldır burdayız bu son senemiz inşl.yazın tayin isteyeceğiz hiç sevmedim ben buraları resmen mahrumiyet bölgesi insanları tuhaf yolda yürüyemiyorsun bile heryer adam dolu işleri güçleri yok bütüngün dışarıda oturuyorlar burda eşleri bile dışarıya çıkmıyor sadece biz memurları görebilirsiniz buralarda bayan olarak dışarıda.gezecek yer bile yok düşünün bir çay bahçesi bile yok öyle bir yerdeyiz allahtan lojmanda oturuyorum polis eşi arkadaşlarla zaman geçiyor enazından bide ben istanbulda doğup büyüdüm böyle biryere gelince kendimi kocaman bir boşlukta hissetttim ama alıştım galiba sende bi sordun bin ah işittin benden. 17:
esra o beyaz tulumu nerden aldın??bayıldım bende istiyorum:)))
benim eşim polis olduğu için bitlisin ilçsinde görev yapıyoruz 2 yıldır burdayız bu son senemiz inşl.yazın tayin isteyeceğiz hiç sevmedim ben buraları resmen mahrumiyet bölgesi insanları tuhaf yolda yürüyemiyorsun bile heryer adam dolu işleri güçleri yok bütüngün dışarıda oturuyorlar burda eşleri bile dışarıya çıkmıyor sadece biz memurları görebilirsiniz buralarda bayan olarak dışarıda.gezecek yer bile yok düşünün bir çay bahçesi bile yok öyle bir yerdeyiz allahtan lojmanda oturuyorum polis eşi arkadaşlarla zaman geçiyor enazından bide ben istanbulda doğup büyüdüm böyle biryere gelince kendimi kocaman bir boşlukta hissetttim ama alıştım galiba sende bi sordun bin ah işittin benden. 17:
allah kolaylık versin tatlım....doğuda ben de çalıştım 3 yıl...evet ne yazıkki öle...şimdi çıkıyorum...sonra görüşürüz...
allah kolaylık versin tatlım....doğuda ben de çalıştım 3 yıl...evet ne yazıkki öle...şimdi çıkıyorum...sonra görüşürüz...
tm.sonra görüşmek üzere
canim her banyodan sonra iyice kurula boynunun altini.ve bol pudrala.pisik cremi falan sürme canim o iyi gelmez ancak kuru kalmasi icin pudra.benimkide hafif kizariyor pudralayinca geciyor.her kiyafetini degisimde koltuk altlarini boynunun altini silip kurulayip pudraliyorum.sen koltuk altlarinada bak orasida kizariyorslm kızlar
bebişinin boğaz altında pişik olan varmı ?benim oğlanın boğazının altı uzun süredir pişk gibi kızarık hergün silip pudralamaya çalışıyorym düzelmiyor.ordaki etler kat kat yapışık oldugu için demek kızışrıyorum yavrmun eti...geçen kontroldede dr göstermeyş unuttum :)))evde bulunması için pişik kremi yazmıştı geçen ay ondanda sürüyorum geçirmiyor.bugunde bepanten deneyim diyorym
slm kızlar
bebişinin boğaz altında pişik olan varmı ?benim oğlanın boğazının altı uzun süredir pişk gibi kızarık hergün silip pudralamaya çalışıyorym düzelmiyor.ordaki etler kat kat yapışık oldugu için demek kızışrıyorum yavrmun eti...geçen kontroldede dr göstermeyş unuttum :)))evde bulunması için pişik kremi yazmıştı geçen ay ondanda sürüyorum geçirmiyor.bugunde bepanten deneyim diyorym
kremi demedim ama işe yaramadı :26:slm pişik kremi iyi gelir heralde birde boynunun altı katkatya oraya mendil yada peçete koyki birbirine değmesin
canim her banyodan sonra iyice kurula boynunun altini.ve bol pudrala.pisik cremi falan sürme canim o iyi gelmez ancak kuru kalmasi icin pudra.benimkide hafif kizariyor pudralayinca geciyor.her kiyafetini degisimde koltuk altlarini boynunun altini silip kurulayip pudraliyorum.sen koltuk altlarinada bak orasida kizariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?