2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizimki 2 ekimde doğdu cnm.. 2 .ayında 5kiloydu malesef çünkü dizanteriye yakalandı günde 10 kez kaka yaptığı olmuştu ondan fazla kilo alamadı..seninki kaç kilo?

geçmiş olsun canım bizimkide 3 ekimde 3200 doğdu 2.ayıda ise 5,500 idi 3.ay kontrolümüze gitmedik daha bakalım kaç kilo olmuş meleğim.

pike çocukların günleri yakın diye soruyorum...oyun halısı ile ilgilendi mi??bide eline bişey almaya başladı mı??

evt canım yine böyle yapmıştım kucağıma alıp emziriyordum ayakta. önceden yaptığım için aklımda kalmış zaten bu taktik.

anladım canım saol..ben hiç ayakta denemedim..hep uyurken veriyorum...deneyeyim bir...düzelir diyosun yani...hadi bvakalım inaşllah...tekrar saol...

gece beni yalnız bıraktınızzzzz sabah 5 te artık babasına teslim ettim gittim uyudum bayılıyordum az daha ya

bebişlerinizin kilosonu okuyunca moralim düzeldi,benim kız 2500 doğmuştu eyvah dedim çok küçük elbiselerinin içinde görünmüyordu 2 aylık olduğunda tam 5 kilo olmuştu..şimdi sizinkileri okuyunca ii dedim kilosu ii.gerçi doktor süper dedi kilo alımı ii toparladı dedi,bende derin bi ohhhh çektim valla..

pike çocukların günleri yakın diye soruyorum...oyun halısı ile ilgilendi mi??bide eline bişey almaya başladı mı??

canım ilk koyduğumuz gün çok ilgisini çekti ama şu an çok oyalanmıyor, çabuk sıkılıyor

elini çarptıkça ses çıkan oyuncaklar var, onlara çarptırıyor elini ama öyle uzanmak tutmak falan yok hiç daha, sabırla bekliyorum ilgisinin artmasını :)

bu sene tatılede gıdemedık denıze bır ıkı kere anca gırdım yaza kımse tutamaz benı heheheh oglumuda atıcam serın sulara

ahahahah iple çekiyorum ben de deniz günlerini :)

evt canım yine böyle yapmıştım kucağıma alıp emziriyordum ayakta. önceden yaptığım için aklımda kalmış zaten bu taktik.

canım ben de o emmediği zaman ayakta verdim, kanıp bir iki çekip bırakıyordu ama bir iki yudum yutuyor diye geze geze emzirmeye çalıştım ben de. ama inşallah düzelcek merak etme, eskisi gibi emecek inşallah ritacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…