bizimki 2 ekimde doğdu cnm.. 2 .ayında 5kiloydu malesef çünkü dizanteriye yakalandı günde 10 kez kaka yaptığı olmuştu ondan fazla kilo alamadı..seninki kaç kilo?
bende öle oğlum israf etme annen o sütü yapana kadar neler yiyor diyorum sırıtıyor:)
kusma da var şekerim bizde..ayy bu çocuk hiç anasına çekmemiş...babası gibi mız mız benim oğlan:)))
bende aynı taktikle emziriyorum...ne kadar böyle devam edicez bilemiyorum...bırakır mı beni diye korkuyorum...
yok canım korkma bırakmaz memeni bunlar hep bir dönüm noktası bebekler değişiyorlar huy değiştiriyorlar bunları sorun etme bence
esra daha önce sordum ama görmedin sanırım...o beyaz tulumu micky mouse nerden aldın??çok beğendim...
anım cvp yazmıstım hedıye geldı bize bende cok begendım
sorry şekerim ben görmemişimdir....bide çamur atıyorum görmedin diye:))))
ayy inşallah öledir....saolasın...
2.çocuk olunca insan birazdaha bilinçli oluyor :)
yaz gelsede rahat rahat dısarı cıksakya yavrularla
yaz gelsede rahat rahat dısarı cıksakya yavrularla
ay evet yaaaa
sıkıldım kasvetli havalardan :)
ay evet yaaaa
sıkıldım kasvetli havalardan :)
evet o yüzden içim daha rahatladı sen söyleyince...ilkinde yaşamışmıydın aynı problemi?
evt canım yine böyle yapmıştım kucağıma alıp emziriyordum ayakta. önceden yaptığım için aklımda kalmış zaten bu taktik.
anladım canım saol..ben hiç ayakta denemedim..hep uyurken veriyorum...deneyeyim bir...düzelir diyosun yani...hadi bvakalım inaşllah...tekrar saol...
pike çocukların günleri yakın diye soruyorum...oyun halısı ile ilgilendi mi??bide eline bişey almaya başladı mı??
bu sene tatılede gıdemedık denıze bır ıkı kere anca gırdım yaza kımse tutamaz benı heheheh oglumuda atıcam serın sulara
evt canım yine böyle yapmıştım kucağıma alıp emziriyordum ayakta. önceden yaptığım için aklımda kalmış zaten bu taktik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?