2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım çok zor gece uyumayan bebek, inşallah düzelir yakında

sen uyuma saatlerini yavaş yavaş kaydırabilirsin belki, günde bir saat öne çeksen? uyanmıyor diye bırakırsan kendi düzeninde devam eder, uykusunun son saatinde uyandırsan falan belki kalkar, uykusunu aldığı için? sen denemeye devam et canım ya, kolay gelsin

burayı yeni gördüm maşallah size hatunlar, doğurduk da bebişleri konuşuyoruz şükür, herkesi öpüyorum.
bizreflü, gaz ve idrar yolu iltihabı ile uğraşıyoruz ayrıca kucakçı olduk ve uykularımız düzensiz. şükür gene de , beterin beteri var...

uyanıkken emmiyor çıldırmak üzereyim................

canım benim kızda bazen uyanıkken emmiyor bende kucağıma alıp ağzına emziğini veriyorum yüzünüde mendiliyle örtüyorum sonra emziğini ağzından çıkarıp hemen göğsümü veriyorum kuzumda kanıyor hemen emiyor mememi

ne oyunlar oynuyoz yaaaaaa simdiden basladilar muzurlar
benim kiz bir cekiyor sonra emdigi sütü tekrar tükürüyor.sonra bir daha cekiyor yutuyor bir tükürüyor bir yutuyort oyun oynuyor öyle.kiz israf etme diyorum saki anliyor gözünün ici gülüyor gülerken.

bu şımarıklar şimdiden bizleri oynatmaya başladılar :)

bende aynı taktikle emziriyorum...ne kadar böyle devam edicez bilemiyorum...bırakır mı beni diye korkuyorum...

bende öle oğlum israf etme annen o sütü yapana kadar neler yiyor diyorum sırıtıyor:)
benımkıde bu aralar cok kusuyor ya emerken bıle
bıde emerken kakasını yapıyor hep

kusma da var şekerim bizde..ayy bu çocuk hiç anasına çekmemiş...babası gibi mız mız benim oğlan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…