2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

maşallah canım ii almış gerçekten...benim ki de 2900 doğdu...bende uğraşıyorum kilo alsın diye:))

canım iyi kilosu merak etme :)
benim kız zamanında doğdu, 2970 gr ama iki aylıkken 4900'dü, doktorumuz gayet normal dedi ve de.
maşallah kızına canım

sağolun kızlarrr:) gece mum diktirdi bize şimdi titreşimde valla tık yok derin uykuda...saat 5 gibi uyandırıp uyanık tutmaya çalışacağım bakalım..

bide bu playskoolun pofuduk kutucuğunu alacağım alanınız var mı nasıl???

benımkıde daha oyuncak tutmuyo bıraz o şeyerle ılgılense hakketten rahtalaycaz bıde otursalar ama agu dedıgımde hemen tepkı verıyooo gulmeyı cok sevıyoo

oyun halısı haricindekileri de tutmuyor hiç, ben parmaklarını açıp eline veriyorum ama anlamıyor daha :)

şimdi gördüm canım önceki yazdığınıda saol ..:))benim kide sadece ellerini tutuyor...mimiklere tepki veriyor ama herhangi birşeye uzanmaya çalışmıyor...çok sabırsızım ben sanırım...

kızımı ilk defa tek başıma yıkadım ne rahatmış ağlar zapdedemem die korktum ama maşallah gülücükler saçtı çenem yoruldu sadece ağlamasın die konuşup durdum giydirirkende fön makinasını açtım kuruttum ohh emdi şimdide uyuyo 10numara yaaa
bu salıncak olmasaydı napcaktım acaba puset oyuncaklarıda astım kıpraşa kıpraşa uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…