gece beni yalnız bıraktınızzzzzsabah 5 te artık babasına teslim ettim gittim uyudum bayılıyordum az daha ya
bebişlerinizin kilosonu okuyunca moralim düzeldi,benim kız 2500 doğmuştu eyvah dedim çok küçük elbiselerinin içinde görünmüyordu 2 aylık olduğunda tam 5 kilo olmuştu..şimdi sizinkileri okuyunca ii dedim kilosu ii.gerçi doktor süper dedi kilo alımı ii toparladı dedi,bende derin bi ohhhh çektim valla..
gece beni yalnız bıraktınızzzzzsabah 5 te artık babasına teslim ettim gittim uyudum bayılıyordum az daha ya
bebişlerinizin kilosonu okuyunca moralim düzeldi,benim kız 2500 doğmuştu eyvah dedim çok küçük elbiselerinin içinde görünmüyordu 2 aylık olduğunda tam 5 kilo olmuştu..şimdi sizinkileri okuyunca ii dedim kilosu ii.gerçi doktor süper dedi kilo alımı ii toparladı dedi,bende derin bi ohhhh çektim valla..
maşallah canım ii almış gerçekten...benim ki de 2900 doğdu...bende uğraşıyorum kilo alsın diye:))
pikeeee bana cevap yazzzz...
canım sen ankaradasın heralde bende ankaradayım
pike çocukların günleri yakın diye soruyorum...oyun halısı ile ilgilendi mi??bide eline bişey almaya başladı mı??
oyun halısı haricindekileri de tutmuyor hiç, ben parmaklarını açıp eline veriyorum ama anlamıyor daha :)
evet canım k.örendeyim...ankaradan çokk burda...platin var aperpil var dudu var....bide sen:)))
bende eryamandayım,sanırım kayınvalidenler burada oturuyorlar bi yazında yazmıştın...
hımm evet hatırladım...evet canım optimumun karşısında onlar...ah ah bize çok uzak yoksa bakıcı derdim olmıcaktı((
☞ Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Hals : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Tiny Love Gymini Prenses Tekmele ve Oyna Hals; Yeni! : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
hangisi güzel kızlar pembe kıza dahaiyi ama sadece pembe olduğu için 10tl fark var
☞ Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Hals : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Tiny Love Gymini Prenses Tekmele ve Oyna Hals; Yeni! : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
hangisi güzel kızlar pembe kıza dahaiyi ama sadece pembe olduğu için 10tl fark var[/QUOT
tabiki pembeeee:)
kızlar bebişlerinizin saç durumu nedir biz keliz neredeyse:)
kaşda varla yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?