sanki yanımda taşıyınca duruyomu bebek arabasını açtım rahat olur die ne mümkün uyanıkken kuckatan başka biyerde durmuyo malesef
bazen benimki durgun oluo bakınıp duruoo zmnlar ii oluo. ama öylede odada yanlız bırakmak istemiom.
off benim basur coştu neydi kızların sölediği fitil aldırayım bare :S yada doktora gideyim.
kızlar yaa
feci len bu yavrular
benimki yalancıktan ağlamayı öğrendi. anakucağına koyunca biz alana kadar yırtıyo kendini, dedim biraz bekliim, belki susar ama yok, katılırcasına yapıyo kendini :) ama dikkatini dağıtcak bişey olsun susup bakıyo öle, sonra yine kaldığı yerden vıyklıyo.
eskiden böyle yapmazdı, anam huyları bile değişiyooo, ne zaman öğrendi numaradan ağlamayı anlamadım :)
benimkide acımaya başladı kabız oldum 4gün kaynanamda
aay ağlıyo gene kucakta değilya
kızlarrrrr nasılsınız bizde bugün bıcırık yaptık kızımla haftada 2 kez ykanıoruz zatii kaynanam her yıkama suyunu kırklıyo ondan kalan suyla ben yıkanıp abdest alıorum zatii saçımda hiç yağlanmıo ne güsel yalnız bende kestircem galba saçımı çünkü bebekle uzun saç bi arada olmuo bide gölge attırcam azcıkk yada platin balyaj bakalım sorcam kuaföre artık kendimize bakalım azcıkta bide hiç bi kıyafetim olmuomuş gibi bi sürü eksiğim var ayın 5i doğum günüm bakalım kociş ne alcak doğumdada bişe almamıştı(
benimde doğum günüm ayın 5 ibenim kocişte bişi yapmadı doğumda.
kızlar yaa
feci len bu yavrular
benimki yalancıktan ağlamayı öğrendi. anakucağına koyunca biz alana kadar yırtıyo kendini, dedim biraz bekliim, belki susar ama yok, katılırcasına yapıyo kendini :) ama dikkatini dağıtcak bişey olsun susup bakıyo öle, sonra yine kaldığı yerden vıyklıyo.
eskiden böyle yapmazdı, anam huyları bile değişiyooo, ne zaman öğrendi numaradan ağlamayı anlamadım :)
eee iişte biz senle aynı gün doğduk zatii sen yenimi öğrenion kızzzz ben sana ilk tanıştığımzda sölemiştim ya bence nasılsa doğum günü var die bişe almadılar hıh :::::))) olsun kız daha üyük bişe gelir daha iiii:)))
Bu yağlanmama bendede var saçım eskisi gibi yağlanmıyor, bide cildim çok kuru oldu ellerim ve göbüşüm özellikle kupkuru.Vucuddaki yağı sütle bebeğe verdiğimiz için sanırım.Boyama işini doğuma yakın yaptırmıştım baya iyi oldu hem gelen gidene bakımlı göründüm hemde aynaya bakınca kendimi daha bakımlı hissediyordum
aynen iyikide boyatmışım mis gibi şimdi boyamaya harcıyacak zaman yok benim fırlamayla beraber
anca kaynanamla giderim kuaföre poofff
senin göbekte hala hissiz mi yani böle uyuşuk gibi acaip kaşınıyo ama tat yok :)) sezeryan olan herkeste varmı dikişlerimde hiç acı yok ama dikişten 1cm üstten itibaren acı var dikişin sadece kesinin başı arada sızlıyo iş yapınca
hiç sanmıom kuzum. benim adam iice saldı ama hiçbişi sölemicem almazsada dünyayı burnundan getircem. görür o gününü. sözde bir hafta izin alcaktı doğumdan sonra almadı.
aynen iyikide boyatmışım mis gibi şimdi boyamaya harcıyacak zaman yok benim fırlamayla beraber
anca kaynanamla giderim kuaföre poofff
senin göbekte hala hissiz mi yani böle uyuşuk gibi acaip kaşınıyo ama tat yok :)) sezeryan olan herkeste varmı dikişlerimde hiç acı yok ama dikişten 1cm üstten itibaren acı var dikişin sadece kesinin başı arada sızlıyo iş yapınca
yok kuzum öle deme sonuçta bu doğum günü yapar muhakkak bişey laf aramızda bende aynı düşünüorum özel bişe yapmazsa çok kötü yapcam gerçi evdede kayın babamla kaynanam var ama nasıl olcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?