2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sanki yanımda taşıyınca duruyomu bebek arabasını açtım rahat olur die ne mümkün uyanıkken kuckatan başka biyerde durmuyo malesef

bazen benimki durgun oluo bakınıp duruo o zmnlar ii oluo. ama öylede odada yanlız bırakmak istemiom.

off benim basur coştu neydi kızların sölediği fitil aldırayım bare :S yada doktora gideyim.

kızlar yaa

feci len bu yavrular

benimki yalancıktan ağlamayı öğrendi. anakucağına koyunca biz alana kadar yırtıyo kendini, dedim biraz bekliim, belki susar ama yok, katılırcasına yapıyo kendini :) ama dikkatini dağıtcak bişey olsun susup bakıyo öle, sonra yine kaldığı yerden vıyklıyo.

eskiden böyle yapmazdı, anam huyları bile değişiyooo, ne zaman öğrendi numaradan ağlamayı anlamadım :)

bazen benimki durgun oluo bakınıp duruo o zmnlar ii oluo. ama öylede odada yanlız bırakmak istemiom.

off benim basur coştu neydi kızların sölediği fitil aldırayım bare :S yada doktora gideyim.

benimkide acımaya başladı kabız oldum 4gün kaynanamda
aay ağlıyo gene kucakta değilya

söleme kızım öle herkese emzik vermiom sallamıom die uslu duruo falan die nazar olur bak benimkide emzik almıodu mızıklamasıda yoktu bak paşa paşa verioz şimdi emziği bide büyük konuştum ben vermicem sallamıcam deyi :)

kızlarrrrr nasılsınız bizde bugün bıcırık yaptık kızımla haftada 2 kez ykanıoruz zatii kaynanam her yıkama suyunu kırklıyo ondan kalan suyla ben yıkanıp abdest alıorum zatii saçımda hiç yağlanmıo ne güsel yalnız bende kestircem galba saçımı çünkü bebekle uzun saç bi arada olmuo bide gölge attırcam azcıkk yada platin balyaj bakalım sorcam kuaföre artık kendimize bakalım azcıkta bide hiç bi kıyafetim olmuomuş gibi bi sürü eksiğim var ayın 5i doğum günüm bakalım kociş ne alcak doğumdada bişe almamıştı (

benimde doğum günüm ayın 5 i benim kocişte bişi yapmadı doğumda.

Bu yağlanmama bendede var saçım eskisi gibi yağlanmıyor, bide cildim çok kuru oldu ellerim ve göbüşüm özellikle kupkuru.Vucuddaki yağı sütle bebeğe verdiğimiz için sanırım.Boyama işini doğuma yakın yaptırmıştım baya iyi oldu hem gelen gidene bakımlı göründüm hemde aynaya bakınca kendimi daha bakımlı hissediyordum

benimde doğum günüm ayın 5 i benim kocişte bişi yapmadı doğumda.

eee iişte biz senle aynı gün doğduk zatii sen yenimi öğrenion kızzzz ben sana ilk tanıştığımzda sölemiştim ya bence nasılsa doğum günü var die bişe almadılar hıh :::::))) olsun kız daha üyük bişe gelir daha iiii:)))

heee bu yavrular bütün iliğmizi kemiğimizi kurutuolar helali hoş olsunda kuruycaz yakında hadi hayırlısı :)) en iisi bol bol su içcezzz

numaradan ağlamayı benim kızdan daha iyi kimse beceremez yok böle bişe katılıyo kucağa almamala susuyo eee noldu bukadar ağlamaya bişe olmalı hayır sırf keyfi benim kızdan öğrenmiştir belkide

hiç sanmıom kuzum. benim adam iice saldı ama hiçbişi sölemicem almazsada dünyayı burnundan getircem. görür o gününü. sözde bir hafta izin alcaktı doğumdan sonra almadı.

Benimki doğumda kelepçe almış zaten doğum yapacağım günde izne çıktı 10 gün yanımdaydı ama benle kaldığına pişman ettim bütün lohusa deprosyonumu ondan çıkardım,neler ettim adama o yine hep beni sakinleştirdi geçecek bitecek sabır diye diye çok faydasını gördüm ben.

aynen iyikide boyatmışım mis gibi şimdi boyamaya harcıyacak zaman yok benim fırlamayla beraber
anca kaynanamla giderim kuaföre poofff

senin göbekte hala hissiz mi yani böle uyuşuk gibi acaip kaşınıyo ama tat yok :)) sezeryan olan herkeste varmı dikişlerimde hiç acı yok ama dikişten 1cm üstten itibaren acı var dikişin sadece kesinin başı arada sızlıyo iş yapınca

göbek deliğimin altından dikiş yerime kadar hissiz canım çok tuhaf geliyor bana, kaşınmada var,dikkat etmezsem ağrımda oluyor hepsi var anlıycağın :))

hiç sanmıom kuzum. benim adam iice saldı ama hiçbişi sölemicem almazsada dünyayı burnundan getircem. görür o gününü. sözde bir hafta izin alcaktı doğumdan sonra almadı.

yok kuzum öle deme sonuçta bu doğum günü yapar muhakkak bişey laf aramızda bende aynı düşünüorum özel bişe yapmazsa çok kötü yapcam gerçi evdede kayın babamla kaynanam var ama nasıl olcak bakalım

aynen bendede öle üstte hiç his yok kaşınıo ama hakkaten hiç tadı yok :)) ama alt dokununca acıo bide ben doğumdan bir gün önce ağda yaptırdım tamam mı ama hemen çıktı şimdi bi daha nasıl ağda yaptırcaz yapıştırma ya açılırmı ki

walla bilmiom beklicez görcez şurda kaç gün kaldı ama senin işin daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…