walla bilmiom beklicez görcez şurda kaç gün kaldı ama senin işin daha zor
slm kızlar nasılsınız bızım kus uyuyo cok sukur butun gun uyumadı sımdı uyudu geceye enerjı topluyo bızımkı ne guzel sakınlemıstı gaz sorunumuz da kalkmıstı emmeyede baslamıstı ben ıdrar yollarımı usutunce antıbyotık kullanmaya baslayınca bırgun sadece mama vermek zorunda kaldım ve cocugumda gaz yenıden basladı sımdı anne sutune gectık ama gaz olayımız yınede gecmedı
he yaa normalde zaten hiç öle romantizm bilmeyen adama bide üstüne bahanesi çıktıı ohh artık en fazla hep birlikte mum ışığında yemek yerizz gariiii:)) zaten doğumdan beri hiç sokağa çıkmadım şöle dese kalk gidip gezelim dolaşalım die ama nerdee bide cumaya denk gelio iş günüü(( anamm içim karardıı
nevyas mamayı gece vermeye calıs ben sutum cogalana kadar gunduz hep anne sutu verdım gece mama verıyordum sımdı gece mamada vermıyorum sadece anne sutu ve daha rahat uyuyordu taakı ben antıbyotık kullandım cocuga bı gun mama verdım dengesı bozuldu
kızlar bugün aşı olduk biz,huysuz oglum iyice huysuz oldu ve uyumuyo(her dakika aglıyo,ben de sakinleşsin die meme veriyorum sürekli bu da cok yorucu oluyo gene sabaha dek nöbetteyiz anlaşılan (
bu arada 1 ayda 700 gr almısız ve boyumuz da 2,5 cm uzamıs,bas cevremiz de 3 cm büyümüşuykusuzluktan da bayılacam artık,ne bebek arabasıyla gezmek,ne otomobille gezmek ne sallamak hiç bişi kar etmiyo...bi de üstüne uykusuz ve yorgun halimle gelen giden oluyo iyice fıttırıyorum ya (bi cözüm var mı su huysuzluk ve uykusuzluga?
bi de şu var kızlar,benim kanamam 1 hafta sürüp gecmişti,15 gün sonra tekrar basladı ve hala sürüyo ama bi garip ilk zamanki kanamadan farklı..ayrıca su dikiş yerinin 1-2 cm üstü acıyo ve hissiz demişsiniz benim de öyle..ameliyat yerimin agrısı gecmişti su bi kaç gündür tekrar basladı sanki dün ameliyat olmus gibiyim,acaba fazla zorladım kendimi herseye yetişmeye calışıyorum ondan mı?
bendede hissizlik var cnmaynen iyikide boyatmışım mis gibi şimdi boyamaya harcıyacak zaman yok benim fırlamayla beraber
anca kaynanamla giderim kuaföre poofff
senin göbekte hala hissiz mi yani böle uyuşuk gibi acaip kaşınıyo ama tat yok :)) sezeryan olan herkeste varmı dikişlerimde hiç acı yok ama dikişten 1cm üstten itibaren acı var dikişin sadece kesinin başı arada sızlıyo iş yapınca
Ağdayı bende kolay kolay yaptıramam zaten yapıştırma açılcak diye korkuyorum
selam rkadaşlar ben 2009 ekim annesiyim hepinizin bebeklerine allah sağlık versin öncelikle...hepinizin zorluklarını çok iyi anlıyorum tam 6ay gazdan sabaha kadar ağlardı kızım ve katılırdı çokzorluk çektik tam doğumumda kayınvaldem pankreas *kanserine yakalandı annemdeçalışıo yanlız kaldım mahvoldum ama inanın hepsi geçio ve nasıl yaşamışım diosunuz sabredin nette kolik adlı cd var gazlı ve huysuz bebeklere ben almıştım kızım sakinleşiodu ve 7ay fön makinesiyle uyuduk bunlar ufak tefek tavsiyeler...emziğede 1ay uğraştım aldırtmak için ve bakkal emziğiyle oldu...onu sevio bebekler...ve gazı varsa bebeklerinizin muskat cevizi birebir ben çok geç keşfetmiştim sütünüze bandırın verin sormak istediklerinizi sorun seve seve cevaplarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?