darısı senin bebişe canım ACD3 DİYE BİŞEYinşallah tatlım....
maşallah tü tü...devit yerine ne verdi??markası ne?
Benimde sol sağdan büyük :) aynı dertten muzdaribim sol göğsüm çok yara oldu onu bir kaç gün daha az emzirdim banada annem yapma bak o büyük kalacak diğerinden dedi ama o ağrılardan gözüm görmedi şimdi baya fark var :)) anneler haklıymış.
kızlar benim sütüm az herhalde öyle akmıyor hiç üstüm felan ıslanmıyor ama sıkınca var gibi sanki cıkıyor. hatta bazen cok agrıyo sagıyorum baya cıkıyor tek gögsümden. zaten benim afacan oglum sürekli emiyor sık sık ondan mı acaba akmıyo.
selam kızlar evimdeyim nihayet annemi getirdim bu hafta biraz rahatım geçen hafta neydi öle ya kafayı yemiştim evim nasıl batmış sildim süpürdüm iyice aay ama daha yemek yapıcam
haha bende sabah beri bi süpürge tutabildim bide yemek yapim dedim kızla ne mümkün dibi tuttu :S sanırım bi süre düzgün yemek yiyemicez
ya bitane yerde sohbet edelim beynim döndü topik topik gezmekten
temizlik ne mümkün çişe zor gittim tek başınayken geçen hafta totosunu yırttı yanına gidene kadar [/
hiç sorma galiba seninkide emzik almıyor emzik alsalar biraz rahat ederiz
benim sıpa mümkün değil durmuyor onların içindebenim kaleriferlerim yanmıo sadece oturduğumuz oda sıcak klima açıoz. heryer sıcak olsa mutfağa taşırım yanımda duru ama üşütürüm die korkuom. arkadaşlar geleceğinde mutfağa getirdim ana kucağında üstünü örttüm ama genede akşam ağrısı oldu durmadı hiç. üşüdü galiba.
temizlik ne mümkün çişe zor gittim tek başınayken geçen hafta totosunu yırttı yanına gidene kadar [/
hiç sorma galiba seninkide emzik almıyor emzik alsalar biraz rahat ederiz
yok alıştıramadım emziğe en fazla 2dk tutuyo atıyo geri vermeye çalışınca ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?