2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm ben sağdım makinayla. bakam yaa daha çok emzircez düzelir inşllh düzelmesede sütyenler düzeltir

benimde şakır şakır akmıyor cnm ama emerken ağzından taşırıo hep gelmese ağlar heralde gelmio die yada aç olur. emdikten sona damla damla akıo bendende. emdikçe çoğalcak bence.

selam kızlar evimdeyim nihayet annemi getirdim bu hafta biraz rahatım geçen hafta neydi öle ya kafayı yemiştim evim nasıl batmış sildim süpürdüm iyice aay ama daha yemek yapıcam

selam kızlar evimdeyim nihayet annemi getirdim bu hafta biraz rahatım geçen hafta neydi öle ya kafayı yemiştim evim nasıl batmış sildim süpürdüm iyice aay ama daha yemek yapıcam

haha bende sabah beri bi süpürge tutabildim bide yemek yapim dedim kızla ne mümkün dibi tuttu :S sanırım bi süre düzgün yemek yiyemicez

daha yemek yapıcam nasıl üşeniyorum çok yoruldum bugün
kızım annemin kucağında öle güzel uyuyoki sepete koyuyoruz uyanıyo muzur sıpa

temizlik ne mümkün çişe zor gittim tek başınayken geçen hafta totosunu yırttı yanına gidene kadar

benim kaleriferlerim yanmıo sadece oturduğumuz oda sıcak klima açıoz. heryer sıcak olsa mutfağa taşırım yanımda duru ama üşütürüm die korkuom. arkadaşlar geleceğinde mutfağa getirdim ana kucağında üstünü örttüm ama genede akşam ağrısı oldu durmadı hiç. üşüdü galiba.

benim sıpa mümkün değil durmuyor onların içinde

sanki yanımda taşıyınca duruyomu bebek arabasını açtım rahat olur die ne mümkün uyanıkken kuckatan başka biyerde durmuyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…