gögüsleriniz gergin mi??
benim önceden atletimi ıslatırdı 2 gündür gevşek gevşek ve ıslanmıyor atletim...
sıkınca geliyor acaba sütüm mü azaldı(
Benim süt dolarsa gergin yoksa yumuşak oluyor canım.Yıkadım ama sorma suyunu taşırken baya zorladım kendimi pişman oldum yıkadığıma :)
canım senin sezeryanın üstünden çok geçmedi mi hala nie acıyo ki?
Kızlar bebeklere şapka takıyormusunuz, ben hiç takmadım daha annem takma çok sıcağa alışmasın dedi taktırmadı.Bide nasıl giydiriyorsunuz, çok sıcağa alıştırmak istemiyorum evimde zaten ısınmıyor fazla altlar dükkan diye, doktorda sıcağa alıştırma dedi.İç badi giydiriyorum kısa yada uzun kollu, altına bi pijama çorap, üzerinede genelde tulum.
selam kızlar sanki benimde sütüm azaldı gibi yaaaaaaa eskiden çok dolgun olurdu çekilmiş sanki
sanki sağ soldan büyük gibieşim eşit sana öle gelio dio ama benim sol göğüs ucum acıdı bir gün emzirmeyip sağdım annemde biri küçük kalır dedi psikolojikmi gerçektenmi öyle anlayamadım.
Benim süt dolarsa gergin yoksa yumuşak oluyor canım.Yıkadım ama sorma suyunu taşırken baya zorladım kendimi pişman oldum yıkadığıma :)
benim çok uzun süre emzirmezsem akıyo canım.süt olunca çok gerginleşiyo.sık emziriyosan gergin olmaz tatlım
benimde biri gevşek diğeri sıkı oluo bazen acaba birine çokmu yükleniom :S
selam kızlar sanki benimde sütüm azaldı gibi yaaaaaaa eskiden çok dolgun olurdu çekilmiş sanki
ritacım, göğüsler sadece tam dolu olursa gergin oluyor, yani sık sık emzirdiğinde gevşek olması normal.
sanki sağ soldan büyük gibieşim eşit sana öle gelio dio ama benim sol göğüs ucum acıdı bir gün emzirmeyip sağdım annemde biri küçük kalır dedi psikolojikmi gerçektenmi öyle anlayamadım.
saolun kızlar...korkuyorum valla sütüm bitcek diye(
inşallah tatlım....ritacım niye bitsin canım sütün, boşuna kendini strese sokma, bebek emdiği sürece vücudumuz sütü üretecek inşallah. yok yere sıkma canını.
bugün doktor kontrolümüz vardı oğlum 5kilo200gr olmuş bu arada çizelgeyi değiştirmedim yaklaşık 7 haftalık oğlumkalça çıkıklığı muyenesi yapıldı bide yeni bir damla verdi artık devit yerine onu kullanacağız daha iyiymiş umarım devlet karşılıyodur çünkü gaz giderici bio gaia diye bişey kullanıyorum devlet karşılamıyo 30ytl ve sadece 20 gün de bitiyor
bugün doktor kontrolümüz vardı oğlum 5kilo200gr olmuş bu arada çizelgeyi değiştirmedim yaklaşık 7 haftalık oğlumkalça çıkıklığı muyenesi yapıldı bide yeni bir damla verdi artık devit yerine onu kullanacağız daha iyiymiş umarım devlet karşılıyodur çünkü gaz giderici bio gaia diye bişey kullanıyorum devlet karşılamıyo 30ytl ve sadece 20 gün de bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?