2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gögüsleriniz gergin mi??
benim önceden atletimi ıslatırdı 2 gündür gevşek gevşek ve ıslanmıyor atletim...
sıkınca geliyor acaba sütüm mü azaldı(

Benim süt dolarsa gergin yoksa yumuşak oluyor canım.Yıkadım ama sorma suyunu taşırken baya zorladım kendimi pişman oldum yıkadığıma :)

gögüsleriniz gergin mi??
benim önceden atletimi ıslatırdı 2 gündür gevşek gevşek ve ıslanmıyor atletim...
sıkınca geliyor acaba sütüm mü azaldı(

benim çok uzun süre emzirmezsem akıyo canım.süt olunca çok gerginleşiyo.sık emziriyosan gergin olmaz tatlım

sanki sağ soldan büyük gibi eşim eşit sana öle gelio dio ama benim sol göğüs ucum acıdı bir gün emzirmeyip sağdım annemde biri küçük kalır dedi psikolojikmi gerçektenmi öyle anlayamadım.

ben iyice az giydiriyorum çocuğu herhalde.

zaten şapka eldiven takmıyorum hiç, sadece banyodan sonra bi 5 dk şapka takıyorum o kadar.

içine kısa kollu badi, üzerine de tulum. sadece bu kadar giydiriyorum. ev de 24 derece hep.

ritacım, göğüsler sadece tam dolu olursa gergin oluyor, yani sık sık emzirdiğinde gevşek olması normal.

sanki sağ soldan büyük gibi eşim eşit sana öle gelio dio ama benim sol göğüs ucum acıdı bir gün emzirmeyip sağdım annemde biri küçük kalır dedi psikolojikmi gerçektenmi öyle anlayamadım.

daha çook emzircen düzelir sonra :)

Benim süt dolarsa gergin yoksa yumuşak oluyor canım.Yıkadım ama sorma suyunu taşırken baya zorladım kendimi pişman oldum yıkadığıma :)

benim çok uzun süre emzirmezsem akıyo canım.süt olunca çok gerginleşiyo.sık emziriyosan gergin olmaz tatlım

benimde biri gevşek diğeri sıkı oluo bazen acaba birine çokmu yükleniom :S

selam kızlar sanki benimde sütüm azaldı gibi yaaaaaaa eskiden çok dolgun olurdu çekilmiş sanki

ritacım, göğüsler sadece tam dolu olursa gergin oluyor, yani sık sık emzirdiğinde gevşek olması normal.

saolun kızlar...korkuyorum valla sütüm bitcek diye(

Benimde sol sağdan büyük :) aynı dertten muzdaribim sol göğsüm çok yara oldu onu bir kaç gün daha az emzirdim banada annem yapma bak o büyük kalacak diğerinden dedi ama o ağrılardan gözüm görmedi şimdi baya fark var :)) anneler haklıymış.

bugün doktor kontrolümüz vardı oğlum 5kilo200gr olmuş bu arada çizelgeyi değiştirmedim yaklaşık 7 haftalık oğlum kalça çıkıklığı muyenesi yapıldı bide yeni bir damla verdi artık devit yerine onu kullanacağız daha iyiymiş umarım devlet karşılıyodur çünkü gaz giderici bio gaia diye bişey kullanıyorum devlet karşılamıyo 30ytl ve sadece 20 gün de bitiyor

ritacım niye bitsin canım sütün, boşuna kendini strese sokma, bebek emdiği sürece vücudumuz sütü üretecek inşallah. yok yere sıkma canını.
inşallah tatlım....

maşallah tü tü...devit yerine ne verdi??markası ne?

kızlar benim sütüm az herhalde öyle akmıyor hiç üstüm felan ıslanmıyor ama sıkınca var gibi sanki cıkıyor. hatta bazen cok agrıyo sagıyorum baya cıkıyor tek gögsümden. zaten benim afacan oglum sürekli emiyor sık sık ondan mı acaba akmıyo.

maşallah canıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…