ah yazık kıyamammm..hiç bi fikrim yok fatmacım..doktoruna sorsanıza..geçmiş olsun..
slmkızlar kilolardan bahsetmişsiniz
ben çok üzülüyorum bu konuya
zaten kilolu hamile kalmıştım
12 kilom gitmişti doğumdan sonra
ama bi ara nazar oldu ve sütüm gtti ve süt olsun diye yedikce 5 kilo aldım
ve şimdi gitmiyo kilolarım hamile kalmadan öncesi kiloma 11 kilom var
ama evlenmeden önceki kiloma 6 kilom var yani 17 kilo((
moral sıfır napcam bilmiyorum
bide memleketteyim millet anca ne kilo almışın dyo anana yetişmiin diyo dalga geçiyolar
sonra zaten kiloluydu şişkoydu diyolar moral falan kalmadı yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!11
anaaa ne biçim insna onlar bir yıla gider cnm kilolar merak etme.
ay inşallah ececim gitmezse kına yakacaklar yoksa :))
arkadaşım sezeryan olmuştu kocaman göbeği vardı. kızı bir yaşına gelmeden göbek falan kalmadı. şimdide iice zayıfladı peşinde koşmaktan. :)
konuş ece konuş moral oluyo
ama ben zor kilo veren bi yapım var inş verebilirim
dili feci pamukcuk olmusbelkıde ondan aglıyo böle suraklı ya off ılacı suruncede cok aglıyo ayva cekırdgı yapıcm esım alıcak bask bısey varmı gecren kızlar :S
bızı gbgmz olmasada mıllet konuşmk ıcın laf arıyo snkı onlarda göbk yok :)bnde kouya atladım bnmde 8 kılo fzlm var bgn karının tekı göbegın var var dedım bnde :)
evet pikecim sadece süt inatla sadece anne sütü diyorum annem al bir mama kalsın diyo ama ben emzirmek istiyorum canım en çok 4 saat olmuyorum öğlen arası geliyorum hemen apar topar emzirip tekrar gidiyorum çok zor oluyo arabaya in bin başım dönüyo artık
benimkide artık emmek istemiyo zorla veriyom bu defada kusuyo ve hala biberon almıyor ne çocuk ya sinir ediyo beni
bende normal doğum yaptım 2 ay oldu,ama göbeğim olduğu gibi kaldı
emziğimizi kaybettik :)
bırı bnm kızı drdrsun sabh erkn ısımız vard hmn dzenı bozuldu ya offf drmuyo yerınde mık mık yetr ya :))ymk ypmadım bgn :))ac ac oturuyoruz kucgıma alınca susuyo :))
bızımkıde sabahtan berı mıkır mıkır odadan cıkmama ızın vermıyor hemen aglıyor anca yemek yedim eşimde grıp oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?