2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ah yazık kıyamammm..hiç bi fikrim yok fatmacım..doktoruna sorsanıza..geçmiş olsun..

doktor il verd dılını karbontlı suyla kazı dedı snra ilcı dmlat dedı bn öle kazıymm ya mahvolur yawrum sılıyorum karbntlı suyla hergun ılacı bır kez damlatdım cocugun gözunden bı yas akmaya basladı agladı canı yandı yawrumun bıdahada sürmedim bide 10 gun nasıl yapcktım gunde 3 kez

slmkızlar kilolardan bahsetmişsiniz
ben çok üzülüyorum bu konuya
zaten kilolu hamile kalmıştım
12 kilom gitmişti doğumdan sonra
ama bi ara nazar oldu ve sütüm gtti ve süt olsun diye yedikce 5 kilo aldım
ve şimdi gitmiyo kilolarım hamile kalmadan öncesi kiloma 11 kilom var
ama evlenmeden önceki kiloma 6 kilom var yani 17 kilo ((
moral sıfır napcam bilmiyorum
bide memleketteyim millet anca ne kilo almışın dyo anana yetişmiin diyo dalga geçiyolar
sonra zaten kiloluydu şişkoydu diyolar moral falan kalmadı yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!11

anaaa ne biçim insna onlar bir yıla gider cnm kilolar merak etme.

ay inşallah ececim gitmezse kına yakacaklar yoksa :))

aynen millet laf yapçek yer arıo ben zayıfım herkes çok iyi olmuşsun zayıflama dio geçen annemde kadının biride göbeği çıkmış demiş. nerden gördüse göbeğimi bosbol gömlekten. millete laf olsun illa yani boşver ben zayıf olduğum halde bile konuşuo millet

arkadaşım sezeryan olmuştu kocaman göbeği vardı. kızı bir yaşına gelmeden göbek falan kalmadı. şimdide iice zayıfladı peşinde koşmaktan. :)

bızı gbgmz olmasada mıllet konuşmk ıcın laf arıyo snkı onlarda göbk yok :)bnde kouya atladım bnmde 8 kılo fzlm var bgn karının tekı göbegın var var dedım bnde :)

dili feci pamukcuk olmusbelkıde ondan aglıyo böle suraklı ya off ılacı suruncede cok aglıyo ayva cekırdgı yapıcm esım alıcak bask bısey varmı gecren kızlar :S

karbonatlı suyla pamukçukları iyice temizleyip ilacı öyle veriyosun dimi canım...

benim oğlumda olmuştu...

bızı gbgmz olmasada mıllet konuşmk ıcın laf arıyo snkı onlarda göbk yok :)bnde kouya atladım bnmde 8 kılo fzlm var bgn karının tekı göbegın var var dedım bnde :)

sorma cnm bnana diyeni de görsen. kocaman göbeği var 9 aylık hamile gibi. dur daha 2 ay olmuş doğum yapalı olcak tabi göbek. anneme dedim sen kendi göbene bak desedin dedim

amaaaaan gene göbekler gene kilolar
bana insana benzemişin sakın verme diyolar kıl oluyorum daha önce neye benziyodum ki aslında haklılar ama çok ayıp insana benzemişin ne demek ayol

canım pes etme, 4 saat çok uzun sayılmaz, biberona da alışır inşallah artık. zor oluyordur senin için ama olsun, alıştıkça kolaylaşır inşallah. allahtan araban falan varmış canım.

bende normal doğum yaptım 2 ay oldu,ama göbeğim olduğu gibi kaldı

hoşgeldin cnım, gitcek inşallah o göbüşlerimiz de

emziğimizi kaybettik :)

nası yani :)

bırı bnm kızı drdrsun sabh erkn ısımız vard hmn dzenı bozuldu ya offf drmuyo yerınde mık mık yetr ya :))ymk ypmadım bgn :))ac ac oturuyoruz kucgıma alınca susuyo :))

biz hep öyleyiz mız mız kucakta

bızımkıde sabahtan berı mıkır mıkır odadan cıkmama ızın vermıyor hemen aglıyor anca yemek yedim eşimde grıp oldu

benim eşim de grip inşallah kuzuya geçmez

walla pikecim bulamıyorum nereye koydum bilmiom annem mi aldıki. verme deyp duruodu. allahtan kızım emziğe düşkün değil :) evde vermiodum zate ama dışarı çıkarsak lazım olcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…