2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun ... aynı şey benim kızımda da olmuştu .o zamanlar ben de senin gibi karbonatlı suyla temizlemeye çalışmıştım. ama doktor bana kanayana kadar kazı demişti. tabi tamnin edebilirsin bebeğin nasıl ağlayabileceğini... :'(ona rağmen geçiremedim kızımın ağzındaki pamukçuğu... sonra bir komşum geldi ve bana bir öneride bulundu.. ben uyguladım ve geçti. inşallah sana da faydası olur... umarım önerdiğim şeyi saçma bulmazsın.neyse fazla uzatmiiim. bana dedi ki bebeğin ağzının içini kendi saçınla süpürüyormuş gibi yap.. yani anne kendi saçından bir tutam saçı bebeğinin ağzının içinde gezdirsin. yemin ederim ki belki inanmazsınız benim kızımın ağzı ertesi gün pırıl pırıldı... :sunny:inşallah sizde de işe yarar.. eğer geçerse haberdar et lütfen...

netde buldum uyandıgında denıcem :)

arkadaşlar ben yeniyim aranızd oğlum 3 aylık olmak üzere ben bir ay sonra çalışmaya başlıcam ve bebeğim sürekli emmek istiyor drumuz ne zmn isterse emzir dedi ama çalışınca nasıl alışıcak biberona..
bi de sütümü sağıyorum tek göğsümden 50cc ancak geliyor az mı sizce ne kdr emerki bizim bebekler?:44:

anaaa çok ilginç ya :) deneyince söle bize de :)

canım mecburen alışır ama nasıl ben de bilmiyorum ve ben de düşünüyorum nasıl yapcaz bakalım diye

50 cc fena sayılmaz sanırım ama tam sağamamış olabilirsin, neyle ne kadar sağdığına bağlı biraz bu

benim ki yine deriiiiiin uykuda ,sabaha kadar bekleriz artık,gündüz uyanık kalsın diye kahve içtim belki sütümden geçer diye nafile............
offfffffff of....bu çocuk ne zaman alışıcak gece uykusuna ya...

tek gogusten 50 sper cnm 90-100arası ıcebılır bebegın buda onu 2-3 saat ıdare eder

kızlar yalancı emzık verıyosanız suyu kaynatın ıcıne karbonat atın erısın emzıgı batırıp bebege verın ve aynı sekılde bebegı emzırmeden once de gogsunuzu bu suyla sılın oyle verın memeyı pamukcuga cok ıyı gelıyo

emzık almıyo ve karbntlı su bızı ıyılestrmedı canım netde okudum lansınoh krem suruncede ıyı gelıyomuş ıkı kez surdum emerkn zorluk cekmedı 2,3gun denıcem snra gecmezse karadut şurubundan alıcam bı komsuda demıştı hmn gecrıyomuş .

hu hu iyi geceler kızlar bugece uyuyor bebişler heralde kimse yok benim kızıda yatağına alıştırmaya çalışıyorum hanımefendi gündüz uyuyor yatağında gece yanımda yatmak istiyor bakalım hangimiz kazanıcaz buarada kızımın ishali geçti çok şükür dün tekrar farklı bi doktora götürdüm bağırsak düzenleyici bir ilaç verdi ikinci vermemde kesildi çok ilaç verme taraftarıı deilim ama kızım eridi resmen iki günde mecbur verdim....

iyilştıgıne cok sevndım bnmkı bı uyuyo uynıyo bgn dsarı cıktık sabh dzenı bozuldu normlde sbh uynr doyururdum 10 gıbı ytrdı öglen 2 ye kadar sımdıde huysuzluk yapıo dılıde acıyo sanırsam

ayy yavrum yaaa kıyamam en ufak bişeyde bozuluyor zaten beninkide hastalanınca hep değişti şimdi eski düzeni. tutturmaya çalışşıyorum....aynen öyle bi dalamadı tam.....yanında deilim yaaa yanına yatsam hemen dalar ama hayır alışsın:)

alışıannesi sımdı bıze ıhtıycları var bu ptrcıklarda hmn kapıyorlar herseyı ya

alışıannesi sımdı bıze ıhtıycları var bu ptrcıklarda hmn kapıyorlar herseyı ya

ben doğduğundan beri yanımda yatırıyorum...bebeğim küçük doğduğu için sürekli emzirmem gerekiyoru ondan bide kusmasından korktuğumdan yani küçük olduğu için kendini kurtaramıyordu sabahlara kadar gözümü kırpmadan beklerdim sabahta anneme verip uyurdum ondan yani ayrı yatmaya alışması zor olucak...

olsun annesi yatmıyosa al koynuna yatın garı bnmkıde yanımda yatıyo :)uyudu bnmkı bn cıkıyom ıyı geceler allaha emanet olun kucuk dogdu ama sımdı buyudu cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…