aynı memelerde enaz 1 kilo nası canımı sıkıyo anlatmam acaba küçülcekmi yaa
üfff çok biliyolar onlar :)
ben de çirozdum hep, şimdi iyisin diyolar sakın verme diyorlar da hiç de öyle değil işte, vermek lazım
rejim değil de spor lazım bize
üfff çok biliyolar onlar :)
ben de çirozdum hep, şimdi iyisin diyolar sakın verme diyorlar da hiç de öyle değil işte, vermek lazım
rejim değil de spor lazım bize
sağolun kızlarrr:) gece mum diktirdi bize şimdi titreşimde valla tık yok derin uykuda...saat 5 gibi uyandırıp uyanık tutmaya çalışacağım bakalım..
bide bu playskoolun pofuduk kutucuğunu alacağım alanınız var mı nasıl???
ben aldım cnm..çok ilgisini çekti elinde evirip çeviriyor ağzına sokuyor bazen sıkılıp yere atıyor
sağolun kızlarrr:) gece mum diktirdi bize şimdi titreşimde valla tık yok derin uykuda...saat 5 gibi uyandırıp uyanık tutmaya çalışacağım bakalım..
bide bu playskoolun pofuduk kutucuğunu alacağım alanınız var mı nasıl???
canım maşallah benimki daha tutmuyor hiçbir şeyi :)
balsurat canım hep beraber kilo verririz inşallah ilerde :)
benimkide oyuncaklarla baya ilgileniyor ama eline almıyor. oyun halısındaki ve dönencedeki oyuncaklara uzanmaya çalışıo ellerinide uzatıyor ama tutmuo
pikecim ana kucağına koyup oyuncağıda at üstüne yavaş yavaş alışıyorlar..bizimkide ilk gün ilgilenmedi gün geçtikçe alıştı maşallah..
bizimki biraz kuduruk sanırımyavaş yavaş başlarlar artık cnm merak etme..
kızlar sizin bebişler tv seyrediyormu?benim oğlanın gözü sürekli ekranda
kızlar sizin bebişler tv seyrediyormu?benim oğlanın gözü sürekli ekranda
kızlar ya bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl? benimki sadece 1 kez uyuyor..2 yada 3 saat..
kızlar ya bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl? benimki sadece 1 kez uyuyor..2 yada 3 saat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?