2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

üfff çok biliyolar onlar :)

ben de çirozdum hep, şimdi iyisin diyolar sakın verme diyorlar da hiç de öyle değil işte, vermek lazım

rejim değil de spor lazım bize

bu insanların hepsi aynıı.. banada önceden çok zayıftın kadına benzemiyodun vs vs şimdi tam olmuşum ..hiçte bile bir an önce veririz insallh

ben aldım cnm..çok ilgisini çekti elinde evirip çeviriyor ağzına sokuyor bazen sıkılıp yere atıyor

ben aldım cnm..çok ilgisini çekti elinde evirip çeviriyor ağzına sokuyor bazen sıkılıp yere atıyor

benimkide oyuncaklarla baya ilgileniyor ama eline almıyor. oyun halısındaki ve dönencedeki oyuncaklara uzanmaya çalışıo ellerinide uzatıyor ama tutmuo

pikecim ana kucağına koyup oyuncağıda at üstüne yavaş yavaş alışıyorlar..bizimkide ilk gün ilgilenmedi gün geçtikçe alıştı maşallah..

bi de onu alalım bakalım, hacimli bişey olunca bakar belki

çıngırakları kucağına koysam da görmüyor ilgilenmiyor, sağol canım

ecrinece benimki de uzatmaya başladı ama bir süre sonra sıkılıyor kanmıyor oyuncaklara da :)

slm kızlarbende oğluma bişeyleyleri tutmayı öğretmeye çalışıyorum.çok uzun süre tutmuyo ama kısa süreliğine tutuyo.

moralım cok bozukya oglum doymuyor sanırım sutum ıyıce gıttı mama aldırdım eşime şimdi sma bakalım ınsallah begenır

kızlar sizin bebişler tv seyrediyormu?benim oğlanın gözü sürekli ekranda

ah keşkeeee birazcık ilgilense de bende bi soluk alsam :) bi kez baby tv yi açtım 5 dakika baktı sonra başladı bağırmaya..yanına adam çağıryo sıpam..yalnız kalmayı sevmiyor illa yanında olup konuşacaksın onunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…