2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

o zmn sen çok oyuncak alma yada al bi kısmını sakla unutusn dönüşümlü çıkarısın önüne biz ufak kardeşime öyle yapıoduk. benimki hala baya oyalanıyor dönenceyle falan çok seviyor. ana kucağınada ufak köpüşleri var onları takıom konuşuo onlarla

moralım cok bozukya oglum doymuyor sanırım sutum ıyıce gıttı mama aldırdım eşime şimdi sma bakalım ınsallah begenır

bende aynı dertten muzdaribim melisesra..bazen oluyor bazen olmuyor niye böyle anlamadım..son 1 haftadır oluyo çabukmu bitcek acaba sütüm diye çok korkuyorum..hergün 2 kupa still tea de içiyorum ama fayda etmiyo galiba..bugün mama verdim süt olmayınca..birazdan da şu incir kürünü denicem inş. işe yarar..:2:

annemde bana boza almıs bakıyım içiçem yemekten sonra ya ıkı gogsumude verıyom sabahtan berı 5 dk gecmıyor aglıyor sureklı doktorda mama verme dedı ama napıyım doymuyor mecbur verıcem

valla değişiyo canım gündüz pek uyumuyo ama bugün ii uyudu hatta bende onla uyumuşum ohhhhhh

ohhh maşallah size..ne güzel dinlenmişsindir özendim valla

benımkıde oyle canım 1 haftadır çok sukur duzene gırdı 1 haftaya kadar gecelerı uyuyordu sadece 1 2 saat sanırım artık ayırdı gece gunduzu

ya bizimki çok şükür gece gündüzü biliyo akşam 9 sabah 6..sonra arada bi 45dk felan uyuyo..bide öğleden sonra 2 yada 3 saat uyuyo.. gündüz uykusu az gibi geliyo bana ondan sormuştumm teşekkürler kızlar

canım sen sadece sütle mi devam ediyorsun? kaç saat olmuyorsun yanında?
evet pikecim sadece süt inatla sadece anne sütü diyorum annem al bir mama kalsın diyo ama ben emzirmek istiyorum canım en çok 4 saat olmuyorum öğlen arası geliyorum hemen apar topar emzirip tekrar gidiyorum çok zor oluyo arabaya in bin başım dönüyo artık
benimki bayadır tokken almayı reddediyor

o emmediği dönemde inatlaştım zorla ağzına vereyim dedim ama asla almadı cadı

3 saat çok normal canım, daha emecekler bizi inşllah

benimkide artık emmek istemiyo zorla veriyom bu defada kusuyo ve hala biberon almıyor ne çocuk ya sinir ediyo beni

Oğlumun burnu hafif tıkanmış serum fizyolojik damlattım şimdi bunlarıda 2 günden fazla kullanmayın yeni açın diyor ee 2 günde yarısı bile bitmiyor acıyorum atarken sizde atıyormusunuz.

canım bende öyle atıyodum...şimdi şey alıyorum sinomarin mini bebekler için fısfıs günde 3 kere sıkabiliyosun...hem ziyanda olmuyo, açıldı kapandı derdi yok...

kızlar ya bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl? benimki sadece 1 kez uyuyor..2 yada 3 saat..
canım benimki akşama doğru uyur gündüz pek uyumaz
slm kızlarbende oğluma bişeyleyleri tutmayı öğretmeye çalışıyorum.çok uzun süre tutmuyo ama kısa süreliğine tutuyo.
benimki hiç tutmuyo yaa normalmi acaba
moralım cok bozukya oglum doymuyor sanırım sutum ıyıce gıttı mama aldırdım eşime şimdi sma bakalım ınsallah begenır
canım kafaya taktıkça azalıor inanki rahatlamaya çalış
emziğimizi kaybettik :)
ne olduki acab

bırı bnm kızı drdrsun sabh erkn ısımız vard hmn dzenı bozuldu ya offf drmuyo yerınde mık mık yetr ya :))ymk ypmadım bgn :))ac ac oturuyoruz kucgıma alınca susuyo :))

bırı bnm kızı drdrsun sabh erkn ısımız vard hmn dzenı bozuldu ya offf drmuyo yerınde mık mık yetr ya :))ymk ypmadım bgn :))ac ac oturuyoruz kucgıma alınca susuyo :))

annemde olmasam bende aç kalırdım bugün bi türlü uyumuyo hep ayağımızda salladık bugün..
terazi burcu ya bu ekim bebekleri dengesizler galiba

annemde olmasam bende aç kalırdım bugün bi türlü uyumuyo hep ayağımızda salladık bugün..
terazi burcu ya bu ekim bebekleri dengesizler galiba

olabilir ayagımda duran kız sımdı ayagımda drmuyo muzık actım bıraz sakınleştı rezene yapıyım sakınleşir iyice uyur işllah

dili feci pamukcuk olmusbelkıde ondan aglıyo böle suraklı ya off ılacı suruncede cok aglıyo ayva cekırdgı yapıcm esım alıcak bask bısey varmı gecren kızlar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…