bi de onu alalım bakalım, hacimli bişey olunca bakar belki
çıngırakları kucağına koysam da görmüyor ilgilenmiyor, sağol canım
ecrinece benimki de uzatmaya başladı ama bir süre sonra sıkılıyor kanmıyor oyuncaklara da :)
moralım cok bozukya oglum doymuyor sanırım sutum ıyıce gıttı mama aldırdım eşime şimdi sma bakalım ınsallah begenır
moralım cok bozukya oglum doymuyor sanırım sutum ıyıce gıttı mama aldırdım eşime şimdi sma bakalım ınsallah begenır
bende aynı dertten muzdaribim melisesra..bazen oluyor bazen olmuyor niye böyle anlamadım..son 1 haftadır oluyo çabukmu bitcek acaba sütüm diye çok korkuyorum..hergün 2 kupa still tea de içiyorum ama fayda etmiyo galiba..bugün mama verdim süt olmayınca..birazdan da şu incir kürünü denicem inş. işe yarar..:2:
valla değişiyo canım gündüz pek uyumuyo ama bugün ii uyudu hatta bende onla uyumuşum ohhhhhh
benımkıde oyle canım 1 haftadır çok sukur duzene gırdı 1 haftaya kadar gecelerı uyuyordu sadece 1 2 saat sanırım artık ayırdı gece gunduzu
ınsallah alısır canım mamaya bı sekılde alışmak zorunda ac kalcak deılya bu cocuk sen kedını üzme
annemde bana boza almıs bakıyım içiçem yemekten sonra ya ıkı gogsumude verıyom sabahtan berı 5 dk gecmıyor aglıyor sureklı doktorda mama verme dedı ama napıyım doymuyor mecbur verıcem
evet pikecim sadece süt inatla sadece anne sütü diyorum annem al bir mama kalsın diyo ama ben emzirmek istiyorum canım en çok 4 saat olmuyorum öğlen arası geliyorum hemen apar topar emzirip tekrar gidiyorum çok zor oluyo arabaya in bin başım dönüyo artıkcanım sen sadece sütle mi devam ediyorsun? kaç saat olmuyorsun yanında?
benimki bayadır tokken almayı reddediyor
o emmediği dönemde inatlaştım zorla ağzına vereyim dedim ama asla almadı cadı
3 saat çok normal canım, daha emecekler bizi inşllah
Oğlumun burnu hafif tıkanmış serum fizyolojik damlattım şimdi bunlarıda 2 günden fazla kullanmayın yeni açın diyor ee 2 günde yarısı bile bitmiyor acıyorum atarken sizde atıyormusunuz.
canım benimki akşama doğru uyur gündüz pek uyumazkızlar ya bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl? benimki sadece 1 kez uyuyor..2 yada 3 saat..
benimki hiç tutmuyo yaa normalmi acabaslm kızlarbende oğluma bişeyleyleri tutmayı öğretmeye çalışıyorum.çok uzun süre tutmuyo ama kısa süreliğine tutuyo.
canım kafaya taktıkça azalıor inanki rahatlamaya çalışmoralım cok bozukya oglum doymuyor sanırım sutum ıyıce gıttı mama aldırdım eşime şimdi sma bakalım ınsallah begenır
ne olduki acabemziğimizi kaybettik :)
canım benimki akşama doğru uyur gündüz pek uyumaz
benimki hiç tutmuyo yaa normalmi acaba
canım kafaya taktıkça azalıor inanki rahatlamaya çalış
ne olduki acab
bırı bnm kızı drdrsun sabh erkn ısımız vard hmn dzenı bozuldu ya offf drmuyo yerınde mık mık yetr ya :))ymk ypmadım bgn :))ac ac oturuyoruz kucgıma alınca susuyo :))
annemde olmasam bende aç kalırdım bugün bi türlü uyumuyo hep ayağımızda salladık bugün..
terazi burcu ya bu ekim bebekleri dengesizler galiba
annemde olmasam bende aç kalırdım bugün bi türlü uyumuyo hep ayağımızda salladık bugün..
terazi burcu ya bu ekim bebekleri dengesizler galiba
dili feci pamukcuk olmusbelkıde ondan aglıyo böle suraklı ya off ılacı suruncede cok aglıyo ayva cekırdgı yapıcm esım alıcak bask bısey varmı gecren kızlar :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?