bızımkıde sabah 8 den berı ayakta mıkı mıkır
napıyonuz kızlar ay benımkı ılışkı sırasında ıcıme karstırdı dun adatımden temızlendım hemn olmazmıs dıyo eşim cok bılıyo ay nasıl korunuyosunuz ben spral taktırıcam butun cesaretımı toplayıp boyle olmayaak bu iş ama ondada kalan varr emzırdıggım ıcınde dogum kontrol hapı kullanamıyom:95:
günaydın arkadaşlar nasılsınız :)))
günaydın kızlar
benim kızım da sabah 7 de uyandı. karnını doyurdum tekrar uykuya dalsın da ben de biraz daha uyusam diye bekledim ama uyumadı. Şimdi uyudu ama benim de uykum kaçtı.
gideyim de kahvaltı yapayım bari. Bu sıralar kahvaltı yapmak, yemek yemek bana zor geliyor. ne acayibim.
aynen şimdide benim uykum kaçtı kahvaltımı yaptım ev temizlencek. hiçte canım istemio. biri beni kaldırsın :)
canım adetten hemen sonra birşey olmaz zaten yumurtlama günü adetin 10.gününden sonra başlıyor,ben kırkım çıktıktan sonra hemen spiral taktırdım ohhh çok rahat böyle hiçbir sıkıntısı yok.kafamda rahat oluyor hem böyle.
oyna sen de ece yav ben oynuyorum
eşime veriyorum 2 dk oynuyor bakıyorum ayakta sallıyor diyorum daha yeni uyandı yaoyna azcık yok yok diyor uykusu var onun diyor
temizlik mi o ne yenir mi unuttum da ben
normalmı dogurdun sezaryanmı bıde acıyomu korkuyom ya sprallede kalan var dıyolaarr nasıl takılıyoooo bend etakacam ozeleı taktırdın
normalmı dogurdun sezaryanmı bıde acıyomu korkuyom ya sprallede kalan var dıyolaarr nasıl takılıyoooo bend etakacam ozeleı taktırdın
bende korkuom ya ondan. benim normal doğum dikiş yerim tamamen geçti ama bazen baskı olunca acıo hala.
canım ben normal doğum yaptım hyr acımıyor canım sinek ısırığı gibi birşey.bu benim 2.çocuğum ilk kızımdada spiral taktırmıştım sonra 2.bebeğe karar verince çıkarttırdım 8 ay sonra hamile kaldım doğumumu yaptım ve tekrar taktırdım gayet rahat spiralle hamileliğe gelincede %99 koruyuculuğu varmış %1 ise zaten çok düşük ihtimal canım ben devlet hast.taktırdım bizim burası mahrumiyet bölgesi olduğu için özel hast.yok burda hatta doğumumu bile ebe yaptırdı :)))
sezaryanla doguranlarr 4 ay beklesın dıyolar 4 ayım dolsundaaa taktıram bende peki duzenlı adet oluyomusun
bende dün boza içtim baya işe yaradı ogluma aksam yatmadan oncede 90 ml mama yaptım sabah 8 de uyandı masallah kızlar 8 saat aç durdu bırsey olurmuya doktorkaldır dıyor ama kaldırmadım
sma mamayıda cok sevdi
spral taktırmaya korkuyorum muayene de bile sıkıyorum kendimi
günaydınnnn
kızlar dün süt yapma diyetine girdim
4 lt su
yarım lt süt
2 bardak humana çay
1 bardak bitki çayı 3 bardak incir suyu
yemek olarak kahvaltımı iyi yaptım
antep fıstığı yedim
öğle lahmacun yedim
akşam eşimin isteği üzerine kahvaltı
sabah göğüslerim iyice sertleşmişti
bundan sonra böyle yapıcam sütümü sağıp saklıcam inşallahhh
kormayın canım korkacak birşey değil e bide doğum yapmış insanlarız biz ne acılar ağrılar çektik doğumda bu sinek ısırığı gibi olan acıyamı dayanamayacaksınız bu benim 2.taktırışım tecrübe konuşuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?