2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım adetten hemen sonra birşey olmaz zaten yumurtlama günü adetin 10.gününden sonra başlıyor,ben kırkım çıktıktan sonra hemen spiral taktırdım ohhh çok rahat böyle hiçbir sıkıntısı yok.kafamda rahat oluyor hem böyle.

günaydın kızlar
benim kızım da sabah 7 de uyandı. karnını doyurdum tekrar uykuya dalsın da ben de biraz daha uyusam diye bekledim ama uyumadı. Şimdi uyudu ama benim de uykum kaçtı.
gideyim de kahvaltı yapayım bari. Bu sıralar kahvaltı yapmak, yemek yemek bana zor geliyor. ne acayibim.

aynen şimdide benim uykum kaçtı kahvaltımı yaptım ev temizlencek. hiçte canım istemio. biri beni kaldırsın :)

oyna sen de ece yav ben oynuyorum
eşime veriyorum 2 dk oynuyor bakıyorum ayakta sallıyor diyorum daha yeni uyandı yaoyna azcık yok yok diyor uykusu var onun diyor

normalmı dogurdun sezaryanmı bıde acıyomu korkuyom ya sprallede kalan var dıyolaarr nasıl takılıyoooo bend etakacam ozeleı taktırdın

oyna sen de ece yav ben oynuyorum
eşime veriyorum 2 dk oynuyor bakıyorum ayakta sallıyor diyorum daha yeni uyandı yaoyna azcık yok yok diyor uykusu var onun diyor

oynaştık canım az sonra dönenceyebıraktım kahvaltımı hazırlamak için kahvaltıya oturdum mızıldadı aldım kucama gözlerini kapıo hahha illa kucağımda dalcak uykuya. bu arada kendi kendine uyumuyor benle uyumak istio. yeni huyumuz.

normalmı dogurdun sezaryanmı bıde acıyomu korkuyom ya sprallede kalan var dıyolaarr nasıl takılıyoooo bend etakacam ozeleı taktırdın

canım ben normal doğum yaptım hyr acımıyor canım sinek ısırığı gibi birşey.bu benim 2.çocuğum ilk kızımdada spiral taktırmıştım sonra 2.bebeğe karar verince çıkarttırdım 8 ay sonra hamile kaldım doğumumu yaptım ve tekrar taktırdım gayet rahat spiralle hamileliğe gelincede %99 koruyuculuğu varmış %1 ise zaten çok düşük ihtimal canım ben devlet hast.taktırdım bizim burası mahrumiyet bölgesi olduğu için özel hast.yok burda hatta doğumumu bile ebe yaptırdı :)))

bende korkuom ya ondan. benim normal doğum dikiş yerim tamamen geçti ama bazen baskı olunca acıo hala.

kormayın canım korkacak birşey değil e bide doğum yapmış insanlarız biz ne acılar ağrılar çektik doğumda bu sinek ısırığı gibi olan acıyamı dayanamayacaksınız bu benim 2.taktırışım tecrübe konuşuyor :)

sezaryanla doguranlarr 4 ay beklesın dıyolar 4 ayım dolsundaaa taktıram bende peki duzenlı adet oluyomusun

sezaryanla doguranlarr 4 ay beklesın dıyolar 4 ayım dolsundaaa taktıram bende peki duzenlı adet oluyomusun

henüz adet olmadım ama dediğim gibi daha öncede spiral vardı adetimde düzenliydi öyle çok kanamada olmuyordu normal bir kanama ve 4 gün sürüyordu.ben hiç bir sorun yaşamadım. canım niye 4 ay bekliyorsunki benim kardeşimde sezeryan doğum yaptı 2. ayında taktırdı spirali takmadan önce zaten gebelik testi yapıyorlar hamile olmadığından emin olmak için.

benım oğlumda sevıo sma mamayı
ama 2 saat sonra tekrar uyanıo oburix

Günaydın kızlar..

Loveli maşallah canım bunların hepsini hergün içmek büyük başarı bende bugün bulgur pilavı, soğan, bol su,pirinç unu ve rezene içicem bakalım yarın nasıl olacak.

eşime söyledim şimdi kandırcan gene beni dio. bende dedim merak etme bende istemiom zaten hahaha daha yeni doğurmuşum ne kandırcem adamı. kimdi o biride dio öyle deme nasip de di. delimi ne. korunmadıktan sonra olur tabi dikkat etçen gene olursa allahtan artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…