2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Şimdi bulgur pilavı yaptım doldurdum koca bir tabak yanına soğan bide ayran yaptım yarım litre verdiğim kiloları böyle giderse geri alırcam ama ne yapayım süt olsun..

Kızlar bide saraçoğlu söylemişti havuç suyu da süt yaparmış katı meyve sıkacağınıda çıkardım ortaya bide onu deneyeceğim bu süt çalışmalarımız inşallah işe yarar bol bol emziririz yavrularımızı..

oh yarasın oğlusuna bol bol sut olsun bende yapıyım barı bulgur pilavı

tuuba corbanın tarıfı nedir canım bende deneyeyim

Canım bu sayfada bir arkadaş yazmıştı kimdi hatırlamıyorum.
Aşurelik buğdayı ve eti haşladım. etin suyunu haşlanan buğdayın içine karıştırdım. eti de rondoda çektim. bir kase yoğurt, bir yumurtanın sarısı ve 2 kaşık unu iyice karıştırdım. buğdayın içine karıştırdım biraz kaynattım. son olarak da çektiğim eti ekledim içine. üzerine de yağı kızdırıp biraz ekledim. çok lezzetli oldu gerçekten.

sanırım bizim bebeklerin huylarıda aynı
benim oğlumda gündüzleri taş çatlasa toplam 1 yada 2 saat uyuyor
oda ayağımda sallayarak zorla
ama gece çok şükür iyi uyuyor çalar saat gibi 8 de ayakta
artık kesintisiz uyumak hayali yaza kaldı

yarasın inşaallah. ben de razıyım valla kilo almaya. yeter ki süt olsun bebeklerimize.

aman cnm gece uyuyosa napçen uyumasın gündüz. ben zorlamıom uyutmaya çalışmıom gündüz emerken uyuya kalı yatırıom 1 saat bile uyumuyor :) gecede 3 saatte bir kalkıo
bugun 1 de uyudu 4.bucukta kalktı. sonra 6 bucuk sonra 8 bucuk. ondan sonrası 1 saat bile uyumadı :)

evet benim kızım da öyle.
emerken uyuyor, gazını çıkarırken uyanıyor. tekrar uyutmaya çalışıyorum. bir ara ne güzel kendi kendine uyuyordu ama şu sıralar onu bıraktı. ben nazar değdirdim galiba.
uyanıkken yalnız kalmayı da sevmiyor. haliyle ben de her şeyi koşturarak yapıyorum. bir kızımın yanındayım bir yandan ev işleriyle uğraşıyorum.

canım yediklerin kadar dinlenmek de etkiliyo sütü.
mesela ben de gece uyuyamazsam sütüm daha az oluyo.

yalnız değilmişim, benim oğlum da öyle...
hatta bazen uyutma sürem onun uyuma süresinden fazla sürüyo

aslında doğru bende razıyım gece uyumasına ama günde 15 saat uyuması gerekiyormuş
buda hem büyümesine hemde zekayı arttırıyormuş
tek derdm bu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…