benimki de uyuyor ama yarım saat olmadan uyanıyor.
hayranım gündüzleri birkaç saat deliksiz uyuyan bebeklere. Maaşallah.
aman gecelerı uyusunda gunduzlerı uyumasın razıyım
Şimdi bulgur pilavı yaptım doldurdum koca bir tabak yanına soğan bide ayran yaptım yarım litreverdiğim kiloları böyle giderse geri alırcam ama ne yapayım süt olsun..
Kızlar bide saraçoğlu söylemişti havuç suyu da süt yaparmış katı meyve sıkacağınıda çıkardım ortaya bide onu deneyeceğim bu süt çalışmalarımız inşallah işe yarar bol bol emziririz yavrularımızı..
aynen bende razıyım :)) 4 gündür uyuyo çok şükür benm kız
tuuba corbanın tarıfı nedir canım bende deneyeyim
Şimdi bulgur pilavı yaptım doldurdum koca bir tabak yanına soğan bide ayran yaptım yarım litreverdiğim kiloları böyle giderse geri alırcam ama ne yapayım süt olsun..
Kızlar bide saraçoğlu söylemişti havuç suyu da süt yaparmış katı meyve sıkacağınıda çıkardım ortaya bide onu deneyeceğim bu süt çalışmalarımız inşallah işe yarar bol bol emziririz yavrularımızı..
sanırım bizim bebeklerin huylarıda aynı
benim oğlumda gündüzleri taş çatlasa toplam 1 yada 2 saat uyuyor
oda ayağımda sallayarak zorla
ama gece çok şükür iyi uyuyor çalar saat gibi 8 de ayakta
artık kesintisiz uyumak hayali yaza kaldı
sanırım bizim bebeklerin huylarıda aynı
benim oğlumda gündüzleri taş çatlasa toplam 1 yada 2 saat uyuyor
oda ayağımda sallayarak zorla
ama gece çok şükür iyi uyuyor çalar saat gibi 8 de ayakta
artık kesintisiz uyumak hayali yaza kaldı
Birkaç gündür ben de sütümün azaldığını farkettim. kızım da çok kısa uyur oldu çünkü.
Yeşil mercimekten gaz yapar diye korkuyordum ama mecburen bir deneyeyim.
Bir arkadaş burda bir çorba tarifi vermişti. buğdaylı yoğurtlu. onu denemiştim çok lezzetli olmuştu eşim yoğurtlu çorbaları sevmediği halde o da yedi. bir tabak daha istedi hatta. sütü de artırmıştı. tekrar ondan yapayım.
hergün yarım ayva yiyordum onu da bire çıkarayım.
suyu az içiyorum onu da çoğaltayım.
hoşafa devam zaten.
tahin helvasından bıkmıştım artık o yüzden biraz ara vermiştim. acaba onun mu etkisi oldu azalmasında. ona da tekrar başlayayım bari.
bakalım birkaç güne değişme olacakmı.
evet benim kızım da öyle.
emerken uyuyor, gazını çıkarırken uyanıyor. tekrar uyutmaya çalışıyorum. bir ara ne güzel kendi kendine uyuyordu ama şu sıralar onu bıraktı. ben nazar değdirdim galiba.
uyanıkken yalnız kalmayı da sevmiyor. haliyle ben de her şeyi koşturarak yapıyorum. bir kızımın yanındayım bir yandan ev işleriyle uğraşıyorum.
aman cnm gece uyuyosa napçen uyumasın gündüz. ben zorlamıom uyutmaya çalışmıom gündüz emerken uyuya kalı yatırıom 1 saat bile uyumuyor :) gecede 3 saatte bir kalkıo
bugun 1 de uyudu 4.bucukta kalktı. sonra 6 bucuk sonra 8 bucuk. ondan sonrası 1 saat bile uyumadı :)
evet benim kızım da öyle.
emerken uyuyor, gazını çıkarırken uyanıyor. tekrar uyutmaya çalışıyorum. bir ara ne güzel kendi kendine uyuyordu ama şu sıralar onu bıraktı. ben nazar değdirdim galiba.
uyanıkken yalnız kalmayı da sevmiyor. haliyle ben de her şeyi koşturarak yapıyorum. bir kızımın yanındayım bir yandan ev işleriyle uğraşıyorum.
canım yediklerin kadar dinlenmek de etkiliyo sütü.
mesela ben de gece uyuyamazsam sütüm daha az oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?