2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ya birşey soracağım ben bebeğiniz doyuyorsa sütünüzde varsa neden mama veriyorsunuz bebeklere ben çok gereksiz görüyorum mamayı bu şartlarda aylık kontrollerde kilosuda iyiyse bence gerek yok doğal değil birkere tabi bu benim fikrim :)

Günaydın kızlar..

Loveli maşallah canım bunların hepsini hergün içmek büyük başarı bende bugün bulgur pilavı, soğan, bol su,pirinç unu ve rezene içicem bakalım yarın nasıl olacak.

aşuree de cok sut yapıyo daha dogrusu bugday bugdaylı seyler yıyın bugday coras da guzel oluyo hanı yogurtla yapılan ben cok severiim

aşure de yapcam bugün
komşum bana aşure getirdi
dün bi de kendime baharatlı bir içecek yaptım kaynar diyorlar burda lohusa kadına içiriyorlar

kızlar bıd ekendınızı rahat bırakınn dogal olun kafanıza takıncada sut olmuyo cunku sutu beyın hormanları salgılıyo

işini şansa bırakmayacaksın korunurken olursa tamam o nasip derim ama bile bile lades dersen bu isteyerek olmuş gibi birşey olur.benim kızlarımın arasında 6 yaş var kızımında bana bayağı bir yardımı oluyor bebeğe bakarken benim işim olunca oyalıyor kardeşini anaokulunda öğrendiği şarkıları söylüyor bebeğiminde hoşuna gidiyor ablasını bi başka seviyor zaten minik meleğim

Günaydın kızlar
kızlar bende neyin süt yaptığını anlamadım ama 2 gündür göğüslerim patlıcak kadar şişiyor
sütler yatağı ıslatıyor 2-3 atlet değiştiriyorum
yediklerimi yazayım sizde deneyin
şehriyeli tavuk suyu çorba limon ve unla terbiye yaptım
tavuklu pilav
yeşil mercimek
kabak tatlısı
limonlu nestea içtim 1lt kadar
ama ben kabak tatlısından şüpheleniyorum

valla içtim nevyas ya herşey bebiş için dolsun da

İnşallah canım..

aşuree de cok sut yapıyo daha dogrusu bugday bugdaylı seyler yıyın bugday coras da guzel oluyo hanı yogurtla yapılan ben cok severiim

Ya evde buğday falan yok marketete çocukla zor olur eşime aldırayımda akşam yapayım.

Hımm kabak tatlısı bunuda deneyelim mübarek deneme tahtası olduk zaten

günaydın kızlar bugün eşim için doğum günü hazırlıklarına başladım nazar boncuğu şeklinde bir pasta siparişi verdim ve devam ediyorum hazırlıklarıma

Birkaç gündür ben de sütümün azaldığını farkettim. kızım da çok kısa uyur oldu çünkü.
Yeşil mercimekten gaz yapar diye korkuyordum ama mecburen bir deneyeyim.
Bir arkadaş burda bir çorba tarifi vermişti. buğdaylı yoğurtlu. onu denemiştim çok lezzetli olmuştu eşim yoğurtlu çorbaları sevmediği halde o da yedi. bir tabak daha istedi hatta. sütü de artırmıştı. tekrar ondan yapayım.
hergün yarım ayva yiyordum onu da bire çıkarayım.
suyu az içiyorum onu da çoğaltayım.
hoşafa devam zaten.
tahin helvasından bıkmıştım artık o yüzden biraz ara vermiştim. acaba onun mu etkisi oldu azalmasında. ona da tekrar başlayayım bari.
bakalım birkaç güne değişme olacakmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…