2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sonunda buldum topiği
:),
özledim kızlar nasılsınız bakalım geçmişi deyavaş yavaş okurum artık anca 3 aya biter :)benim oğlumda bu mızmızlık varken malum gaz problemiyle uğraşıyoruz bakayım geçmişe akıl veren var mı :)

annelliikkkkkk süperrr bişeyy her saat başı uyanıp of denmeyecek kadar güzellll değil miiii kızlarrrrr:)

kızlar gazıolan bebekler için ne yapılır onu arastıyodum sızede verıyım dedım :)

oğlum 2gündür gaz sancısı çekiyor hep aglıyor yüzünde ve vucudunda bişiler cıkmış agladıkça belli oluyor yarın doktora gidicez yine. babam sakinleştirdi uyudu kaldı yavrum cok yoruldu dünden beri hep aglıyo memede susuyo sadece

gece uyumuyorduk ama en azından aglamıyordu böyle. simdi ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz nerede üşüttükböyle bilmiyorum o kadar da dikkat ettim. meme vermekten artık acıyor cok fena gözümden yas geliyo vallahi ama aglamasın diye veriyorum.
ona üzülmekten elime de kaynar su döktüm yanlıslıkla elimde yandı kabardı resmen. allah yardımcımız olsun kızlar cok zormuş annelik, annemin değerini şimdi daha iyi anladım.

ne mutlu size valla yaptırdınız rahattsınız ben sacımı kestirmeye gidicem gidemiyorum ki degil ki boyatıcam bide püfff.. evi bile toparlayamıyorum annemic cagırıyorum kadın ikiye bölündü resmen..
bende hissetmiyorum karnımın o bölgesi cok garip bi his :)) alışamadım hala lımbır lımbır bide :))) benim de aynen öyle canım bi yer böyle sızlıyodu doktora gittigimde sordum, oradan dikmeye basladım orada 8-9tane dügüm var ondan acıyordur dedi.
cok sukur dikişlerden yana sıkıntım yok ama bebişle cok uğraşınca sızlıyor arada.

göbek deliğimin altından dikiş yerime kadar hissiz canım çok tuhaf geliyor bana, kaşınmada var,dikkat etmezsem ağrımda oluyor hepsi var anlıycağın :))

ağır felan kaldırma canım dikkat et ondan oluyordur ağrı. benim olmuyor cok sukur,benimkiside yapıştırma cok acayip gözüküyor :))))) bide benim normal olacak diye cok kurcaladılar icimi,mordu şeyin üstü kan toplanmış gibiydi.
bebiş dursa valla inan ki acı felan umurumda degil. cok üzülüyorum 2gündür o kadar cok aglıyodu göbegi kanıyo hep badisine bulaşmış oluyo (

sağol tatlımmm. rezeneyi bebişe doktor verdi ona veriyoruz papatya cayı ile. gelim durun ay varya bunalıma gircem az kaldı kendime bile bakamaz oldum banyoya bile giremiyorum fırsat bulup.

kızlarr bebegınız gunde kackere kaka yapıyo benım sadece anne sutu alıyooo amaa gundee 4 5 kere cıkyoo bıde ıshalmı oldu dıyommm kendı kendıme habıre gaz cıkartıyo amaa banamısın demıyoo

slm kızlar, kimse yokmuu ??

dark, geçmiş olsun canım.. sakin olmaya calış, bebek hemen hissedermiş annenin stresli oldugunu..

kızım önceleri günde 7-8 kere kaka yapardı, şimdi 4-5e düştü, normal heralde..

şu vidyodaki anneye bakın kızlar, bebegin gazını cıkarıyom diye canını cıkarak yaa, kadına bakmaktan adamı dinleyemedim kac kere :))

Bebeğin gazı nasıl çıkarılabilir? - UZMANTV

Son düzenleme:
günaydin kizlar benim bebek dün nazarmi degdi ne valla benim bebek giti baska bebek geldi cok huysuz oldu cok uyuyor dediler misafirler kapidan cikar cikmaz cocuk saat 8 den 12 e kadar kucagimda emmek istiyor aglioyr süt birakmadi gögsümde korkudan kac litre su ictim hatirlamiyorum kahvaltilik cikardim büsürü yedim simdi kucagimda allah su gözü olanlarin aklina masallah demesini ögretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…