2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

al yine kalktı, sanki ne kadar oldu ki uyuyalı

hahaha ecrinece sinirlenmiş sanki :) noooldu zoruna mı gitti yaramaz çocuk :)

hemde çoook

ama dışarı çıktık daha yeni girdik dışarsı buz gibiydi sıcak su torbasını doldurup kuzumun üstüne koydum battaniyesinide örttüm sıcacık gezdi. şimdi oynaşıo bakam.

selam kizlar kac gündpr giremedim yoklugumu farketmemisde olabilirsiniz ama baya ilerlemissiniz. bende kizimi 9 dedinmi artik yatiyor öyle alisti uyku arasinda emdiriyorum 3 saat e bir kalkiyor gene yatyior allah tüm annelere gece uykusu nasip etsin diyorum.

cok güldüm buna. benim kizi bir hafta yanimda yatiridim yatirincada tam dalamyiorsun bebege bir sey olur diye iki arada bir derede yatiyorsun. besigine biraktim uyumadi o gecede uyumak isterken bebekle ugras ondan sonra emdirip yatagina birakyiorum kizlar bence alistirmayin derim

Kızlar bebişlere gece ne örtüyorsunuz ben tek kat giydiriyorum,tülbentle kundaklıyorum sonrada battaniyesini 2 kat örtüyorum buraya kadar problem yokta benim afacan o battaniyeyi tekmeleye tekmeleye üzerinden atıyor bi kalkıyorum üstü komple açık hasta olacak diyede korkuyorum..

battaniyeyi göğsünden ayaklarına gelecek kadar ört ayaklarına gelmeyince istediği kadar tepinsin açılmıyo ama ayakları için ayrı bişey örtersn istersen

selam kızlar...

şifayı kapıyo gibiyim...boğazım hafif hafif ağrıyo, başım çok ağrıyo,halsizim...ne yapıcam ben acil yardım....:94::94:

saolun kızlar ıhlamur içtim. ağrı kesici de aldım...parol içebiliyomuyuz...,?

ecrinece adaçayı nasıl...bardak poşet olanlardan mı...?

saolun kızlar ıhlamur içtim. ağrı kesici de aldım...parol içebiliyomuyuz...,?

ecrinece adaçayı nasıl...bardak poşet olanlardan mı...?

evet cnm öbür türlü acı gibi gelio bana poşet olanları daha çok seviom. hatta doğadan tavsiye ederim. eşim ıyy içmem derken bigün iççem dedi sona hergün istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…