2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bi kat pijama sadece tülbentle kollarını sarıyorum bende penye battaniyeye çapraz iki taraftan üstüne atıyorum bide peluş battaniyesini ölesine atıyorum sepetin üstüne sarmıyorum yani
az önce yıkadım mesela tek kat pijamayla öle yatıyo şimdi

ağrı kesici advil on numara
doğumda hergün aldım onlardan
eve gelirkende 1paket aldım dikiş ağrımaya başladığında içiyodum anında kesiyodu ağrıyı

kızlar pamukcuk yada soğuk algınlıgı gecrdıgı zamn bebeklere karadut surubundan verebılırınız sızınde boğazınız agrıdıgında içebılırsınız pekmezı recelıde ıyı gelıyo hbrınız olsun bn pamukcuk ıcın aldım daha rahat emııyo yawrum :)çok şükür bı teyzemız var o söylemişti bana netdede çok yerde yazıyo

Turşu ve tuzlu şeyleri bende duymuştum zeytin falan bunlar azaltıyormuş saraçoğlu sadece nefsinizi köreltmek için 2-3 tane yiyebilirsiniz fazla yemeyin dedi.Ayrıca,nane ve maydanoz azaltıyormuş..

salep sutu arttırıyo soylımmmmm bugun sabah ac karnına salep ıctım ve yuanında taze fındık aldım onu yedımmmm arttı :)))))))))

delirtti beni uyuyana kdr şimdide o uyuyor ben uyuyamıyorum. 20 lik dişimde ağrıyor bi yandan.
walla turşu falan azaltmadı benim sütümü bugun bulgur pilavı turşu yoğurt yedim masada zeytinde vardı bayada tuzluydu ondanda yedim bişe olmadı aksine arttı.belkide pilavdan dolayı arttı. :) ama turşu ve tuz azaltmadı yani.

Ben adacayinin yanisira tursu ve fazla tuzun dexsutu azalttigini duymustum
bence nedeni fazla tuzlu yiyeceklerin vucudun suyunu cekmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…