selam kızlar...
şifayı kapıyo gibiyim...boğazım hafif hafif ağrıyo, başım çok ağrıyo,halsizim...ne yapıcam ben acil yardım....:94::94:
salep sutu arttırıyo soylımmmmm bugun sabah ac karnına salep ıctım ve yuanında taze fındık aldım onu yedımmmm arttı :)))))))))
Kızlar bebişlere gece ne örtüyorsunuz ben tek kat giydiriyorum,tülbentle kundaklıyorum sonrada battaniyesini 2 kat örtüyorum buraya kadar problem yokta benim afacan o battaniyeyi tekmeleye tekmeleye üzerinden atıyor bi kalkıyorum üstü komple açık hasta olacak diyede korkuyorum..
kısa kısa uyurlar zaten canım
valla oyle kac tane damla kullandım gecmedı hala
kndı sutunu damlatdınmı hıc bn damltdım annem demsdı gecrıyo eskı ınsanların yaptıkları seyler daha olumlu bnyo yaoıncadamı acılmıyo ?hep tıknıksa oda uyutmaz sınırlndrr
ıyı geldımı size
Bebeklerde burun tıkanıklığı için eczanelerde ticari olarak satılan fizyolojik sıvılar mevcuttur. Ancak bu sıvılar yetersiz kalmaktadır. Bu konudaki harika bir uygulamayı ben Anadolu da gördüm.
Anadolu da kadınlar Bebeklerinin burunlarına zeytinyağı damlatarak tıkanıklığı kolaylıkla açmaktadırlar. Diğer bir uygulama ise dikkate değerdir. Çünkü birçok yerde bebeklerin burun tıkanıklığı bebeğin burnuna ana sütü(anne sütü) damlatılarak açılmaktadır.
Bu metotlardan 1. olanı yani bebeklerin burun tıkanıklığını zeytinyağı damlatarak açmak hijyene dikkat edildiğinde sorun çıkarmayacak bir yöntemdir. Ancak 2. olanı yani bebeklerin burunlarına anne sütü damlatmak hijyen yönünden de en ufak bir sorun çıkarmayacak bir yöntemdir.
burun tıkanıklıgı ıcın anne sutu damlatabılırsınız :)dokrorumda prof.burun tıknıklgı ıcın kaynatılmış su tuz karbnt hazrladı burunlara dmlatabılırsınız dedi ama ölçuyu kcrdım ya hıc para vermeyın kızlar hegun taze taze hazırlarsınız bn öle yapcmda ölçülei bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?