2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar...

şifayı kapıyo gibiyim...boğazım hafif hafif ağrıyo, başım çok ağrıyo,halsizim...ne yapıcam ben acil yardım....:94::94:

canım geçmiş olsun
1 bardk sıcak suya yarm çay kaşğ zencefil,2 tatlı kaşığ pekmez cok az karabiber kat karıştır ve iç biraz acı oluo ama ,idare et....bu karışım öksürüğede iiii gelio

salep sutu arttırıyo soylımmmmm bugun sabah ac karnına salep ıctım ve yuanında taze fındık aldım onu yedımmmm arttı :)))))))))

ay ben simdi rezene içiyordum...hemen salep yapayım..çok severim benim içmek hiç aklıma gelmemişti o kadar çok tarif varki

Son düzenleme:

güneydın herkese kaç gündür giremiyodum benim oğlan uyuyo biraz bakınıyım dedim
nevyas canım ben bodanın sıcaklığını 20 dc altına düşürmüyom bidekadife tulumu var onu giydiriyom benimkide tepikci. kızımda öleydi çok hasta oldu büyüdükce bide terliyolar ustlerini açınca şifayı kapıyolar bebekliğinde uyku tulumuna alıştır. hiç üstü açıldı derdin olmaz torba şekilleri daha rahat içinde tepinsin dursun

gunaydın hanımlar sabh ıkıkez cok kustu yawrum ya üşütmü acba anlayamadım hıc böle kusmazdı sımdıde uyuyo cokmu yedı anlamadımkı

Bebeklerde burun tıkanıklığı için eczanelerde ticari olarak satılan fizyolojik sıvılar mevcuttur. Ancak bu sıvılar yetersiz kalmaktadır. Bu konudaki harika bir uygulamayı ben Anadolu da gördüm.
Anadolu da kadınlar Bebeklerinin burunlarına zeytinyağı damlatarak tıkanıklığı kolaylıkla açmaktadırlar. Diğer bir uygulama ise dikkate değerdir. Çünkü birçok yerde bebeklerin burun tıkanıklığı bebeğin burnuna ana sütü(anne sütü) damlatılarak açılmaktadır.
Bu metotlardan 1. olanı yani bebeklerin burun tıkanıklığını zeytinyağı damlatarak açmak hijyene dikkat edildiğinde sorun çıkarmayacak bir yöntemdir. Ancak 2. olanı yani bebeklerin burunlarına anne sütü damlatmak hijyen yönünden de en ufak bir sorun çıkarmayacak bir yöntemdir.

burun tıkanıklıgı ıcın anne sutu damlatabılırsınız :)dokrorumda prof.burun tıknıklgı ıcın kaynatılmış su tuz karbnt hazrladı burunlara dmlatabılırsınız dedi ama ölçuyu kcrdım ya hıc para vermeyın kızlar hegun taze taze hazırlarsınız bn öle yapcmda ölçülei bulursam

canım bende izledim halada izliorum programı fakat karbonat zarar verebilirmiş die de okumuştum nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…