2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hepinize mutlu yıllar hanımlar ,allah 2010 da çektiğimiz sıkıntıların bu yıl sefasını sürmeyi nasip etsin hepimize,hakettik ama değil mi ?

eşim ,büyük kızım,küçük kızım ve ben evdeyiz bu yıl başı,biz hiç değilse bir yemeğe giderdik ya,olsun bunada şükür...gelecek yıl mama sandalyesine oturur kuzuşum yılbaşında dışarıda olabiliriz....inşallah o günleride görürüz...

Son düzenleme:
amannnn bizdee evdeyiz bu akşam kızım ben kociş iç pilavım var yanına fırın tavuk yapcam bi kadehte beyaz şarap içcem D daha banyo yapmam lazım ve duru uyumuyoooooooooooooooooo bu yılbaşına paspal gircem belli oldu :)

selam kızlar... hepimize mutlu yıllar.. Bizde evdeyiz bugün,yapabildiğim kadar birşeyler yaptımmm yemek olarakk.

bende iyiiym canım çok şükür
bebişin gaz sancıları azaldı ama 1 aydır kaka problemi var rezene aldım bugün ve saf zeytinyağı.
siz ne kadar veriyorsunuz? kutunun üzerindde 100ml yazıyor fazladır diye ben 50 ml yaptım deneyeceğim şimdi

geçmişi okuodum iyim tuba sen nasılsın.

gece çok fenaydım göğüsler oldu taş. ateşim çıktı kulağım. dişim başım herbiyerim ağrıodu. dedim ölüom galiba. bi yandanda donuom. kızda durmadı dellendiydim iicene ama şimdi iyiyim şükür az bi halsizliğim var.

Geçmiş olsun ece dikkat et kendine
benimde çok başım ağrıyor ya üşüyorum hep

nevyas teş ederim canım.. Bende fazladır diye 60 lık yaptım zaten azıcık içti. Bende içtim 1 fincan sonra emzirdim maşallah hemen yaptı. 4 gün olmuştu

sorma cnm bende çok üşüom bu ara. hep terliodum eski günlere dönüom galiba. bende diodum bu kış üşümücem ne güsel die. eşim bile şaşıodu sen üşürdün hep dio bana D

merak etme benimkide hergün yapmıo kakasını ama hergün bi kere yapsa iyi olur.

geçmiş olsun, süt sıtması mı oldun naptın, sağsaydın göğüslerini

geçmiş olsun tekrar canım

geçmiş olsun, süt sıtması mı oldun naptın, sağsaydın göğüslerini

geçmiş olsun tekrar canım

sağol cnm. walla anlayamadımki. 20 lik dişimde ağrıyo ondandır diye düşündüm. ilk zamanlar bu kdr sert oluodu göğüslerim annem artık olmaz dediydi. bulgur pilavını yiyip üstünede milupanın çayını içince coştu galiba. bircede memelerle başa çıkamadı. haha yarısını israf etti zaten. hala halsizim evide temizleyemedim artık tutçam birini kötü hissediom kendimi ev böyle oldukça. alışamadım ben. ev he toplu ve temiz dururdu. iki kişi olunca. hele yazın eve hiç girmediğimizden 1 ay temizlik yapmasam temiz oluodu. şimdi hem sürekli evdeyiz. hemde üstüne dağılıo :S

merhaba hanımlar,yeni üye oldum,1 ekimde sezeryanla doğum yaptım,benim bir sıkıntım var;kızım hala oyun filan oynamaya meilli değil,sabahları biraz keyifli oluyor o kadar,sonrası hep mızır mızır,hele akşamları artık çekilmiyor sürekli bir memnuniyetsiz ifade tısıl tısıl oyuncakları filanda almıyor eline elini sımsıkı kapatıyor huylanıyor tutturmaya çalışınca gülmüyor renkli oyuncaklara,anormal bir durummu sizinkilerde aynımı?bugün sinirden ağladım artık önceden küçük diye tahammül ediyordum ama artık yavaş yavaş düzelmesini beklereken daha kötü oluyor sanki,depresyona gireceğim ya.ikinci kızım ama ilkini hiç hatırlamıyorum sanki ilk gibi oldu bu

aa nie öyle yapıyorki. benimki oyuncaklara bakıyor şimdilik ama tutmuyor daha. şimdi daha çok bizimle oynamak istiyor. bizimkinin mızıltısıda ondan. oyuncaklarlada vakit geçirio gene :) ama gözü bizde D geçer cnm merak etme sürekli huy değiştiriyorlar.

canım benimki de seninkinden pek farklı değil ki, daha oyuncaklarla oyalanmaları için çok erken.

şu an yeni yeni bakmaya başlıyorlar, elini açıp biz verirsek tutuyorlar, yavaş yavaş olur bunlar. oyuncaklar benim kızımın ilgilisi çok az çekiyor, yani bi 5 dk falan, sonra yine bizi istiyor. akşamları da huysuz olabiliyor, hele bazen mız mız mız

normal yani, gereksiz takılma bu konuya canım

ayrıca hoşgeldin

bakıyor,bazen heyecanlanıyor ama gülmüyor, sabahları bana gülücükler atıyor ama akşam çok fena, saol canım,biraz daha anlatırmısın nasıl oynuyor sizinle,ben oynatmayımı bilemiyorum acaba

biraz rahatladım valla,çok saolun,epeydir okuyorum forumu üye olmak bugüne kısmetmiş,inşallah faydalanırız birbirimizden:)bu teknolojiyi seviyorum ben ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…