Geçmiş olsun ece dikkat et kendine
benimde çok başım ağrıyor ya üşüyorum hep
nevyas teş ederim canım.. Bende fazladır diye 60 lık yaptım zaten azıcık içti. Bende içtim 1 fincan sonra emzirdim maşallah hemen yaptı. 4 gün olmuştu
geçmişi okuodum iyim tuba sen nasılsın.
gece çok fenaydım göğüsler oldu taş. ateşim çıktı kulağım. dişim başım herbiyerim ağrıodu. dedim ölüom galiba. bi yandanda donuom. kızda durmadı dellendiydim iicene ama şimdi iyiyim şükür az bi halsizliğim var.
geçmiş olsun, süt sıtması mı oldun naptın, sağsaydın göğüslerini
geçmiş olsun tekrar canım
merhaba hanımlar,yeni üye oldum,1 ekimde sezeryanla doğum yaptım,benim bir sıkıntım var;kızım hala oyun filan oynamaya meilli değil,sabahları biraz keyifli oluyor o kadar,sonrası hep mızır mızır,hele akşamları artık çekilmiyor sürekli bir memnuniyetsiz ifade tısıl tısıl oyuncakları filanda almıyor eline elini sımsıkı kapatıyor huylanıyor tutturmaya çalışınca gülmüyor renkli oyuncaklara,anormal bir durummu sizinkilerde aynımı?bugün sinirden ağladım artık önceden küçük diye tahammül ediyordum ama artık yavaş yavaş düzelmesini beklereken daha kötü oluyor sanki,depresyona gireceğim ya.ikinci kızım ama ilkini hiç hatırlamıyorum sanki ilk gibi oldu bu
merhaba hanımlar,yeni üye oldum,1 ekimde sezeryanla doğum yaptım,benim bir sıkıntım var;kızım hala oyun filan oynamaya meilli değil,sabahları biraz keyifli oluyor o kadar,sonrası hep mızır mızır,hele akşamları artık çekilmiyor sürekli bir memnuniyetsiz ifade tısıl tısıl oyuncakları filanda almıyor eline elini sımsıkı kapatıyor huylanıyor tutturmaya çalışınca gülmüyor renkli oyuncaklara,anormal bir durummu sizinkilerde aynımı?bugün sinirden ağladım artık önceden küçük diye tahammül ediyordum ama artık yavaş yavaş düzelmesini beklereken daha kötü oluyor sanki,depresyona gireceğim ya.ikinci kızım ama ilkini hiç hatırlamıyorum sanki ilk gibi oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?