2 haftadr ugrasıyorum ancak bgn emdı ama gene zorlaya zorlaya acıkmasını bekledım :)öle verdım dunde 50 ml rezene içti hemsıreler işe gtmeye 1 ay kala baslayın dıyorlar ama ılerde bıldıklerı zamn bıberon alması daha zor bnce sende yawas yawas haftada 1 kez ver snra alışır bn sımdı haftada bır kez veyaz 2 kez verıcem untmaması ıcın
oo desene baya uğraşcaz :) başlamak lazım o zaman ya, sağol canım :)
Doktor Ender Saraç Zayıflama konusunda yardımcı olan Sarımsak çayının tarifini açıkladı.
Angelina Jolie'nin Sarımsak çayı ile 11 kilo verdiği biliniyor.
Sarımsak çayı tarifi:
Malzemeler:
• 3 adet taze kök zencefil
• 4 diş sarımsak
• Limon suyu
Hazırlanması: 3 adet iri taze zencefil parçasını ince ince doğradıktan veya rendeledikten sonra bir litre suya koyarak hafif kaynatın. İyice kaynamaya başladığı zaman ezdiğiniz 4 diş sarımsağı kaynayan suyuniçine ekleyin. 5-6 dakika demlenmesi için bekleyin.
Uygulama: Sarımsak çayından sabah ve öğlen birer büyük fincan için. dilerseniz akşamları da içebilirsiniz. Sarımsak çayını içmeden önce içine yarım tatlı kaşığı limon suyu koyun. Sarımsak çayına kesinlikle şeker koymayın.
İstediğiniz kiloya düşene kadar içmeye devam edin.
NETDE BULDUM AY TADI NASILDIR ACABA
mrb kızlar
nasılsınız? pek giremiyorum artık burası bagımlılık yapıyor birde bebegimle daha cok ilgilenmeye calısıyorum yakında işe baslayınca üzülmeyeyim diye. Elbette üzülecegim ama en azından vicdanım rahat olur. Ev işleri temizlik dinlenme yemek derken pek nete girmiom oda facebooka giriyorum daha pratik cünkü.
Sizleri özledim. Oyun halısı konusu gecmiş ben tiny love tekmele oyna aldım ama bebegim sevmedi. playskool 2 li egzersiz arkadasım almıstım baya sevio o müziği cok guzel ona kıpırdanıyor zaten 1 ay oldu alalı ancak alıstı. İlkin korkuyor :) birde fisher price ın 3in 1 gym ini aldım oda eh idare eder.
Bence bu oyun işi bebegine göre degişir. Benimki muzige karsı cok duyarlı dönenceyi cok sevmişti ondan dolayı muzikli oyuncakları sevdigini düşündüm hakikaten öyleymiş. Tekmele oynanın muziği var ama tekmeleyince cıkıyor digeride mozart melodisi zaen herseyde o var sıkıldık dönencede bile.
chicconun gece lambası projektörünü aldım cok güzel tavana yıldız yansıtıyor sesleride cok gücel renk degiştiriyor gece lambası olarakta cok güzel.
Tomy yıldızlı rüyalar cok satıyor diye önce onu almıstım amahiç begenmedim calısırken makaranın sesi cıkıyor görüntü fulu hiç önermem chicco da oyuncakta %20 indirim varken degerlendirin derim
herkesin yeni yılı kutlu olsun
görüşmek üzere
kızlar 10 gundur bebegıme surup kullanıyorum antıbıyotık bı kactane daha var ıctıgı surup elım tıtrıyo verırıkenn 10 gun bıttı daha kullanmıycam ama halen oksuruyo yavrum verdıgınız bıtkı cayları var mı ben ıhlamur alıp kaynatmayı dusunuyoruuuumm fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırımmm
günaydın annişler kimse yukmuuu
kımse yomu nıye cvp yazmıonuz
valla ben nane kekik verdim oğluma bir zararı olmaz bence ya ilatan iyidir
slm kızlar bende yeni girdim loveli bende buyuk kızım çok hastalanırdı hala öle antibiyotiksiz zamanım geçmedi taki annem kekiği demle ver dedi o gün bgün grib olunca içiriyom ağrısınıda kesiyo gribide bitiriyo keşkem daha önce akıl etseymişim yavrum hastane köşelerinde neker çektivalla ben nane kekik verdim oğluma bir zararı olmaz bence ya ilatan iyidir
slm kızlar bende yeni girdim loveli bende buyuk kızım çok hastalanırdı hala öle antibiyotiksiz zamanım geçmedi taki annem kekiği demle ver dedi o gün bgün grib olunca içiriyom ağrısınıda kesiyo gribide bitiriyo keşkem daha önce akıl etseymişim yavrum hastane köşelerinde neker çekti
ben şimdi yarimj çay bardağı sabah öle akşam veriyom ama bebek olunca 20 ml sabah 20 ml öğle 20 ml akşam bişeyi kalmaz inş hastalığı ter yoluyla idrar ve nefes yoluyla attığı için terini sık sık kontrol edip kıyafetini değştirmek lazim ben hiç ilaç bilem bebekken annemde bize öle yaparmiş küçük diye vermedim çok pişmanım
yanız kekik ağır bi bitki bidedeyin rahatsız ederse vermeyin bide taze demleyin öle verin öğleye tekrar yeni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?