2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oo desene baya uğraşcaz :) başlamak lazım o zaman ya, sağol canım :)

öncelikle tüm annelerin yeni yili kutlu olsun bir haftadir giremyiordum biraz okuyabildim gecmisi,

fatma emdirirken icebilirmiyiz peki bu arada o kadar yemek yiyorumki sorma gitsin

slm aparpil benim kizda müzigi cok seviyor senin yazdigin oyuncaklari merak etim tam olarak ismini yazarsan neten bakmak istiyorum

unutmadan aranizda hamile kalma korkusu yasayanlar varmi

Son düzenleme:
kızlar 10 gundur bebegıme surup kullanıyorum antıbıyotık bı kactane daha var ıctıgı surup elım tıtrıyo verırıkenn 10 gun bıttı daha kullanmıycam ama halen oksuruyo yavrum verdıgınız bıtkı cayları var mı ben ıhlamur alıp kaynatmayı dusunuyoruuuumm fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırımmm

Mervam bizim doktorumuz eğer viral enfeksiyon aldıysa öksürük 7-8 haftaya kadar uzayabilir dedi
sadece dikkatli olmamı söyledi bu kadar küçük bebeklerde 1 günde bronşite dönebilirmiş soğuk algınlığı bizde 5 gün kullandık antibiyotik bizim kullandığımız çok basit ve zararsız bir antibiyotikmiş zitromax ped. sanırım adı
bende telefon açıp sormuştum ıhlamuru verme demişti doktor

Günaydın annişler ve bebişleriiiii yeni seneniz bol kahkahalı sağlıklı huzurlu bebişleriniz ve sevenlerinizle geçsin :) miss kokulularımızla yeni senemiz mutlulukla geçsin inşallah :)

vercem ınternette okudum ıhlamur ayva yapragı bıde elma kabugu cok ii gelıyomuşş 2.5 aylık bebege verılmış cok faydası gorunmuşş herall iidirr ılactan dıye dusunuyorumm

kımse yomu nıye cvp yazmıonuz

ben nane verdim ama ıhlamur yada farklı bişiy vermedim sadece nane verdim bide rezene diğerleri için bişiy diyemem ama nette bulduğun her formulü uygulma istersen çünkü her bebiş farklı belki ağır gelir yada dokunur falan allah korusun ama bende nane verdim mesela bizimkini bi tuvalete çıkartıyor bağırsaklar bayram etti yani

valla ben nane kekik verdim oğluma bir zararı olmaz bence ya ilatan iyidir
slm kızlar bende yeni girdim loveli bende buyuk kızım çok hastalanırdı hala öle antibiyotiksiz zamanım geçmedi taki annem kekiği demle ver dedi o gün bgün grib olunca içiriyom ağrısınıda kesiyo gribide bitiriyo keşkem daha önce akıl etseymişim yavrum hastane köşelerinde neker çekti
ben şimdi yarimj çay bardağı sabah öle akşam veriyom ama bebek olunca 20 ml sabah 20 ml öğle 20 ml akşam bişeyi kalmaz inş hastalığı ter yoluyla idrar ve nefes yoluyla attığı için terini sık sık kontrol edip kıyafetini değştirmek lazim ben hiç ilaç bilem bebekken annemde bize öle yaparmiş küçük diye vermedim çok pişmanım
yanız kekik ağır bi bitki bidedeyin rahatsız ederse vermeyin bide taze demleyin öle verin öğleye tekrar yeni ...

hımm bıraz agır geldı bana da kekeı ama buyuk ogluma yapabılırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…