balsuratcım ben ıslak mendil kullanıyom yeni dogan gece kalkıp su ile pamukla silmek zor oluyo uyku hali ile yerimden kalkmaya takatim olmuyomendilide elimde ısıtıp poposuna öyle dokunduruyom
ya canım yapmasamda o kadar bagırıyo ki göbegi çatlıyıcak sanıyorum artık son çare onu buldum ama çok sık yapmıyorum inş alışmazcanım, bence zeytinyagını poposunun icine sürme tembelleşir sonra.. günde 3-4 kere yapması gayet normal, zorlanarakta olsa.. benim kızımda yaparken kıpkırmızı oluyo ıkınıyo :)
ben sarıyorum canım, hafif bi kundak yapıyorum.. cogu zaman kollarını cıkarıyo hemen.. hic battaniyesiz yatınca dediğin gibi kollarını hareket ettirince uyanıyo hemen, yada uykuya dalamıyo..
canm taktgı neymıs
kızlar sızler bebegnızn kıyafetlerını utuluyormusunz her yıkadgnızda
uff aynen evde pamukla su dolu kapla geziyorum zor oluyorr.annemde ıslak mendill kullan diyor ama korkuyorum cildi tahriş olur die...gerç. o kadar pamuk ve su ile temizlememe ragmen alt acmada zeytınyag sürüyorumbugun totosunda minik sivilce gördüm
ama aşıkım ya ben kuzuma emişiyoz bi yandan :)
yok yaa korkma bişey olmuyo poposuna bende korkarak sürüyodum ama çok şükür pişik yapmadı .benim kzın en çok yüzünde ve boynunda oluyo sivilce
baylemurcum her yıkadıgımda ütülemiyorum canım yaa aslında vaktim olmuyo bi bakıyom üstü kıirlenmiş yıkanmış oluyo kurur kurumaz getirip giydiriyom
hım demek normalmiş bende arada üyüzünü siliyom acaba dokunuyozda ondan mı oluyo die .. geçmiyo ama neyse sorun yoksa:)o minik sivilceden bir kaç tane bizimde burun kenarında ve çenesinde çıktı :))) normal diye duydum bu sivilceleri
hemen bakıyorum fıstıgnaalbümüme ekledim kuzumu
bende yaaa ama ıcımde hıc rahat etmıyo kı bende hala cok yorgunum tempoya uyum saglar saglamaz utulerım umarım
slm kızlar, kimse yokmuu ??
dark, geçmiş olsun canım.. sakin olmaya calış, bebek hemen hissedermiş annenin stresli oldugunu..
kızım önceleri günde 7-8 kere kaka yapardı, şimdi 4-5e düştü, normal heralde..
şu vidyodaki anneye bakın kızlar, bebegin gazını cıkarıyom diye canını cıkarak yaa, kadına bakmaktan adamı dinleyemedim kac kere :))
Bebeğin gazı nasıl çıkarılabilir? - UZMANTV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?