2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

BalSurat, *Kus-Yuvasi*, BAYLEMUR, bonzai, GokceRana23, hdilekh, johnnybravo+, kardelen_olelli, platin_06, yarican

baylemurcum her yıkadıgımda ütülemiyorum canım yaa aslında vaktim olmuyo bi bakıyom üstü kıirlenmiş yıkanmış oluyo kurur kurumaz getirip giydiriyom

balsuratcım ben ıslak mendil kullanıyom yeni dogan gece kalkıp su ile pamukla silmek zor oluyo uyku hali ile yerimden kalkmaya takatim olmuyo mendilide elimde ısıtıp poposuna öyle dokunduruyom

uff aynen evde pamukla su dolu kapla geziyorum zor oluyorr.annemde ıslak mendill kullan diyor ama korkuyorum cildi tahriş olur die...gerç. o kadar pamuk ve su ile temizlememe ragmen alt acmada zeytınyag sürüyorum bugun totosunda minik sivilce gördüm

ya canım yapmasamda o kadar bagırıyo ki göbegi çatlıyıcak sanıyorum artık son çare onu buldum ama çok sık yapmıyorum inş alışmaz tembel bi bagırsagı olmaz off

yok yaa korkma bişey olmuyo poposuna bende korkarak sürüyodum ama çok şükür pişik yapmadı .benim kzın en çok yüzünde ve boynunda oluyo sivilce

emerken bile gülümsüyo
bazen resmen sesli gülüyo kocaman açıyo ağzını gamzeleride var minoş minnoş hasta oluyorum

baylemurcum her yıkadıgımda ütülemiyorum canım yaa aslında vaktim olmuyo bi bakıyom üstü kıirlenmiş yıkanmış oluyo kurur kurumaz getirip giydiriyom

bende yaaa ama ıcımde hıc rahat etmıyo kı bende hala cok yorgunum tempoya uyum saglar saglamaz utulerım umarım

o minik sivilceden bir kaç tane bizimde burun kenarında ve çenesinde çıktı :))) normal diye duydum bu sivilceleri
hım demek normalmiş bende arada üyüzünü siliyom acaba dokunuyozda ondan mı oluyo die .. geçmiyo ama neyse sorun yoksa:)
albümüme ekledim kuzumu
hemen bakıyorum fıstıgna
bende yaaa ama ıcımde hıc rahat etmıyo kı bende hala cok yorgunum tempoya uyum saglar saglamaz utulerım umarım

valla benim için artık ilk sırada önemli olan karnının tok olması altının temiz olması ve hem n uyumasııııı diger şeyler ikinci sırada o yüzden ütü pek aklıma gelmiyo vaktimde olmuyo ki :)

hahaha koptum kadına kız sen şükret benim kız dünden beri kakasını yapmıo ama bi eziyetide yok :S inşllh bugun yapar.

valla ecrinece çok şanslısın. ne güzel bebişin usluuuu ahh ahhh. neyse maşşallah diyim nazar değmesin kuzucuğa. darısı başımıza gerçi annem 40ından sonra düzelir diyo ya onla avunuom valla :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…