slm kızlar nasılsınız ya istanbulda oturanlar bebekleri doktora nereye götürüyosunuz...iyi bir çocuk doktoru araştırıyorum cuma günü aylık kontrolü var birde kızlar siz bez ne kullanıyosunuz ben prima kullanıyorum ama kızımın altı başından beri hep pişik bi türlü geçmedi...ilaçta kullandm acaba bezmi dokunuyor..
ne verdi tatlım adlarını yazarmısın ??
evet canım doktor verdi.rezeneyi bebeğemi içiriyosunuz
slm kızlar, kimse yokmuu ??
dark, geçmiş olsun canım.. sakin olmaya calış, bebek hemen hissedermiş annenin stresli oldugunu..
kızım önceleri günde 7-8 kere kaka yapardı, şimdi 4-5e düştü, normal heralde..
şu vidyodaki anneye bakın kızlar, bebegin gazını cıkarıyom diye canını cıkarak yaa, kadına bakmaktan adamı dinleyemedim kac kere :))
Bebeğin gazı nasıl çıkarılabilir? - UZMANTV
slm kızlar nasılsınız ya istanbulda oturanlar bebekleri doktora nereye götürüyosunuz...iyi bir çocuk doktoru araştırıyorum cuma günü aylık kontrolü var birde kızlar siz bez ne kullanıyosunuz ben prima kullanıyorum ama kızımın altı başından beri hep pişik bi türlü geçmedi...ilaçta kullandm acaba bezmi dokunuyor..
off benimki bazen dik durmaktan da sıkılıyo. illa ayakta gezcez, hanımefendi de bakınacak :)
slm kızlar uykusuzluktan ölüyorum ama benim kız bi uyanık b uyuyo gibi dün 2.5 ta agladı sabah kaka meme alt degiştrme mıy mıylanma gaz derken sabah 7 de uyudum eşimde sinirden çatladı herşeyi yaptık nie aglıyo bu die
mervam benim kız günde 3yada 4 kez yapıyo kakasını canım çok zorlanıyo ama bende öglen yada akşam zeytin yagı veriyom bide poposua sürüyoz zeytinyagı iç kısmına
hiç sormayın öyle ağlıyoki sesi kısılcak valla. oağlayınca sırtımdan ter akıyo valla.
gazını çıkarınca susuyor. hiçbişi olmamış gibi oluyor.
ya kızlar bişi sorcam. siz bebişinizi sarıyor musunuz? ben sarmayınca uyurken eli kolu hareket edince kendini uyandırıyor. bende battaniyesiyle kollarını hareket ettirmicek şekilde sarıyorum.
kızlarr bebegınız gunde kackere kaka yapıyo benım sadece anne sutu alıyooo amaa gundee 4 5 kere cıkyoo bıde ıshalmı oldu dıyommm kendı kendıme habıre gaz cıkartıyo amaa banamısın demıyoo
yat kalk dua et maşallah de sürekli
benim yavrum 3gün yapamadı sora lavman yaptılar soraki 1hafta günde 1yada 2kere yapmaya başladı dün gene yapamadı karnı davul oldu kuzumun sora doktor bi arkadaş geldi sağolsun 10dkkada yaptırttı taktiğide öğretti inşallah deneme fırsatımız olmaz
günde 1kere bile yapsa şükredecek durumdayım valla yavrumun sancı çekmesine dayanamıyorum
dün kakasını yaptıktan sora meme verir vermez nasıl uyudu içim parçalandı nasıl sancısı vardı kimbilirde uyuyamıyodu yavrum
kızlar sızler bebegnızn kıyafetlerını utuluyormusunz her yıkadgnızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?