2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

off benimki bazen dik durmaktan da sıkılıyo. illa ayakta gezcez, hanımefendi de bakınacak :)

slm kızlar nasılsınız ya istanbulda oturanlar bebekleri doktora nereye götürüyosunuz...iyi bir çocuk doktoru araştırıyorum cuma günü aylık kontrolü var birde kızlar siz bez ne kullanıyosunuz ben prima kullanıyorum ama kızımın altı başından beri hep pişik bi türlü geçmedi...ilaçta kullandm acaba bezmi dokunuyor..

bezini degiştirmeyi bi dene canım belki bezdendir..
bi arkadas kızına hep prima kullanıyodu, pişik bi türlü gecmeyince molfixe başladı, sonra emiciliği prima gibi deil ama pişiği gecti demişti.

ne verdi tatlım adlarını yazarmısın ??

metsil yada sap simplex alın dedi. nöbetci ezanede metsil vardı onu aldık. bide milupanın papatya cayı ve rezene cayı var onları verdi canım

rezeneyi bebeğemi içiriyosunuz
evet canım doktor verdi.

sagol canım ama ben ona üzülüyorum da stres oluyorum ufacık sey nasıl kıvranıyor karnı sürekli guruk guruk ediyo

selam canım. ablamın cocuklarının doktoruna götürüyorum ben ablam senelerdir gidiyor. Erdem hastanesindeydi doktor simdi hospitallium'da bebek yoğun bakımında duruyor öglenden sonraları inip muayne ediyor..

off benimki bazen dik durmaktan da sıkılıyo. illa ayakta gezcez, hanımefendi de bakınacak :)

amanııın işin zor valla :)
bende kucaga alışsın istemiyorum, içim gidiyo aglarken ama herseferinde almıyorum kucagıma, yanına gidip konusuyorum onunla :)

slm kızlar uykusuzluktan ölüyorum ama benim kız bi uyanık b uyuyo gibi dün 2.5 ta agladı sabah kaka meme alt degiştrme mıy mıylanma gaz derken sabah 7 de uyudum eşimde sinirden çatladı herşeyi yaptık nie aglıyo bu die
mervam benim kız günde 3yada 4 kez yapıyo kakasını canım çok zorlanıyo ama bende öglen yada akşam zeytin yagı veriyom bide poposua sürüyoz zeytinyagı iç kısmına

gaz sancısı devam hala canım emdi uyudu simdi yüz üstü yatırdım rahat etsin diye ama karnı büyük insanın karnı gibi guruk guruk ediyo. gece de durmadı zaten rezene cayı verdim öyle uyuya kaldı..

benimkisi de yapıyor 3-4 kere gazıyla birlikte böyle ishal gibi tuhaf normalmiş ama anne sütü aldıgı için öyle olurmuş.
ah ah gökcecim bizde neler yapıyoruz aglamasın da uyusun diye. artık ben uyumamasına razıyı yeter ki aglamasın.

hiç sormayın öyle ağlıyoki sesi kısılcak valla. oağlayınca sırtımdan ter akıyo valla.
gazını çıkarınca susuyor. hiçbişi olmamış gibi oluyor.

ya kızlar bişi sorcam. siz bebişinizi sarıyor musunuz? ben sarmayınca uyurken eli kolu hareket edince kendini uyandırıyor. bende battaniyesiyle kollarını hareket ettirmicek şekilde sarıyorum.

canım, bence zeytinyagını poposunun icine sürme tembelleşir sonra.. günde 3-4 kere yapması gayet normal, zorlanarakta olsa.. benim kızımda yaparken kıpkırmızı oluyo ıkınıyo :)

ben sarıyorum canım, hafif bi kundak yapıyorum.. cogu zaman kollarını cıkarıyo hemen.. hic battaniyesiz yatınca dediğin gibi kollarını hareket ettirince uyanıyo hemen, yada uykuya dalamıyo..

Son düzenleme:
kızlarr bebegınız gunde kackere kaka yapıyo benım sadece anne sutu alıyooo amaa gundee 4 5 kere cıkyoo bıde ıshalmı oldu dıyommm kendı kendıme habıre gaz cıkartıyo amaa banamısın demıyoo

yat kalk dua et maşallah de sürekli
benim yavrum 3gün yapamadı sora lavman yaptılar soraki 1hafta günde 1yada 2kere yapmaya başladı dün gene yapamadı karnı davul oldu kuzumun sora doktor bi arkadaş geldi sağolsun 10dkkada yaptırttı taktiğide öğretti inşallah deneme fırsatımız olmaz
günde 1kere bile yapsa şükredecek durumdayım valla yavrumun sancı çekmesine dayanamıyorum
dün kakasını yaptıktan sora meme verir vermez nasıl uyudu içim parçalandı nasıl sancısı vardı kimbilirde uyuyamıyodu yavrum

kızlar alt alçmada su ve ılık su ilemi temizliyorsunuzz.gece vakti ılık su ayarlamak kombiden zor oluyorr. ıslak mendilleride kullanmak istemiyorum zorda kalırsam yeni doğan ıslak mendilini çeşme altınında iyice yıkıp sıkıyorum .. pamuk ve su ilede zor oluyor yaa erkek cocugunu temizlemek :)))
birde ufak kazalar oluyor alt değiştiriken ne kadar temız beziyle kapatsamda p.psini :))sizdede oluyormu

canm taktgı neymıs

[QUOTE=hdilekh;16014295]hiç sormayın öyle ağlıyoki sesi kısılcak valla. oağlayınca sırtımdan ter akıyo valla.
gazını çıkarınca susuyor. hiçbişi olmamış gibi oluyor.

ya kızlar bişi sorcam. siz bebişinizi sarıyor musunuz? ben sarmayınca uyurken eli kolu hareket edince kendini uyandırıyor. bende battaniyesiyle kollarını hareket ettirmicek şekilde sarıyorum.[/QUOTE]
Bende battaniyesiile sarıyorum ama ellerini kesinlikle aşağıya indiremiyorum ağlıyor sinirleniyorrr hemen hep iki eli yukarda :) bi düzleyemıyorum yaaa anne karnındada elleri durmazdı yumruklardı beni

balsuratcım ben ıslak mendil kullanıyom yeni dogan gece kalkıp su ile pamukla silmek zor oluyo uyku hali ile yerimden kalkmaya takatim olmuyo mendilide elimde ısıtıp poposuna öyle dokunduruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…