2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben bi kac gündür geceleri altını degiştirmiyorum..
yatmadan önce bi güzel pişik önleyici kremini sürüyorum, sonra bezliyorum, sonra sabah 7 gibi uyanınca acıyorum.
uzmantvde dinlemiştim, burdada bi arkadaş yazmıştı, gercekten cok iyi oldu,
hem üşümüyo gece, hemde uykusu bölünmüyo kızımın :)

bizde gunduzlerı gazlıyız ya uykusunda acı cekıyo yawrum işallah 40 ından sonra duzelır bızım bebekler

kızlar sizin bebekler alt açmada huzursuzlanıyormu ...Benimki beni ter içinde bırakıyor totosunu siliyorum tam yeni bezi takıcam üstünü değiştiricem kıyameti koparıyorrr gören birşey yapıyorum zanneder hemen çıplak sarıyorum battanıyeye koynuma alıyorum susuyor ..yatırıyorum devam edicem yine başlıyor :)) annemde giyinmek istemiyor olabilir dedi:2:

bizimki bugün altını alırken öyle bi pırtlattı ki fışkırttı sanki. dahaönce çişini yaptığı olmuştu hatta kendi yüzüne ama kakasını yapmamıştı. allahtan altında alt açma bezi vardı yoksa yatağa sıçramıştı kuzumun poposunu yerim bennn. çok tatlı yavvv. ah birazda susup bi etrafa bakınıım dese.
ya uyuyo ya emiyo ya ağlıyooooooo başka seçenek yokkkkk

sadece anne sütü alan bebeklerde kakasını bi haftaya kadar yapmaması normalmiş ecrinece,
sancı falan cekmiyosa sıkıntı yok :)

bnde öle yapıom gece cok nadır acıyom annemde öle demişti gece altını acmazsan hıc gece altına yapmaz demişti eskılerın her dediği çıkıyo

aynı sorun bizdede var.... altını açıoz demi ne güzel temizlencen bi mutlu ol bi sus ya.. yok nerde?? kıyameti koparıo. bende aynen giydirmeden kucağıma alıom. bi kaç denemede anca bitio alt değiştirmeee

bugün kalabalığız maşallah :)
eski topic noldu kızlar, ben hic bakmıyorum artık oraya..
herkes dogurduguna göre burdanmı devam etsek??

valla ecrinece çok şanslısın. ne güzel bebişin usluuuu ahh ahhh. neyse maşşallah diyim nazar değmesin kuzucuğa. darısı başımıza gerçi annem 40ından sonra düzelir diyo ya onla avunuom valla :S
başlar cnm birazdan 2 gün oldu pazar günü sabah yapmıştı o zamandan beri hep çiş yapıo kaka yok.
sadece anne sütü alan bebeklerde kakasını bi haftaya kadar yapmaması normalmiş ecrinece,
sancı falan cekmiyosa sıkıntı yok :)
kız bir haftamı
bizim kırkımıza az kaldı, bakalım neler değişecek :)

hadi bakam haber et bizi

kızlar doktorlar vitamın olarak ne verdi bızımkı multıtaps diye bi vitamin verdi ...

dilek aynen ya ben hıc böle bısey görmedım altını acıyom temızlıyom tekrar pırtlatıyo o kadar hızlı yapıom kı degısım ısını etrafa sıcratmasın dıye cok komık ya bırgun kız işerken babası cığlık atdı bızım kız korktu çişi durdu yawrumun sonra devam etdı babası nıye cığlık atıyosa :))

bizim babada aferin oğluma yap yap dioo kızlarda problem yok ne güzel çişini yapsada yapsada çok sıçramaz. bizimki bi kere ben ayaklarından tutup kaldırdım altını siliodum kendi üstüne hatta yüzüne işedi. bi kerede annemin eline işedi

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
ecrinece, aymeh, fatma2005+, hdilekh, pike, yarican+

aha burdasınız işte

aynı sorun bizdede var.... altını açıoz demi ne güzel temizlencen bi mutlu ol bi sus ya.. yok nerde?? kıyameti koparıo. bende aynen giydirmeden kucağıma alıom. bi kaç denemede anca bitio alt değiştirmeee

Hepimizde aynı sorunlarr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…