2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayni benim kizi tarif etin bir hizli cekyior sanki arkqasinda atli var 5 dakika dolar dolmaz kendisini geriye itiyor almyior ikinci gösümü de emmiyor

aynen işte hızlı hızlı çekiyor ama sadece 5 dak. yok altıncı dak... olmuyor....beiberonda almıyorki bakim kaç dak. ka. cc emiyor artık bakalım pazartesi kontolü var bu ay ne kadar aldı...

ben gece altını hiç açmıyorum 11-12 gibi temizleyip güzelce kremliyorum...sabah 8-9 gibi açıyorum sabah kakasını yapıyor yaparken uyanıyor zaten temizleyip biraz oynuyorum sonra emip tekrar uyuyor çok şükür uyku sorunumuz yok.....bizim gündüz uyusada uyumasada gece uyuyor...şuan babasıyla kafa kafaya vermiş uyuyor...

iyi geceler kızlar..
hayırdır ya, nolmuş eceye.. uzun zamandır bakamıyorum bi bakıyım dedim neler olmuş ???

maaşallah canım
ben de öyle yapıyordum 11 gibi altını değiştirip uyutuyordum. ama bu akşam çok uyudu o yüzden akşam değiştirdiğim bezle kaldı.
neyse ki şimdi emzirirken uyudu tekrar.

lara ben portakal ve mandalina sürekli yiyorum hiç pişik falanda olmadı sabahları suyunu sıkıp içiyorum akşamda kendisini yiyorum ya kızlar ben başından beri herşeyi yiyorum gaz yapar diye yememezlik etmedim sadece gaz yapan yemeklerin içine yerken kimyon koyuyorum...kuru fasülye nohut bulgur yeşil ve kırmızı mercimek hepsini yiyorum....çok şükür gaz problemimizde fazla olmadı..

cannlarr hepınıze tsk ederım kardesımın telden gırıyorum cok zormus bunla nete bakmak dogru duzgun okuyamadım annemdeyım bugunde ozur dıledı geldıde ama hala ıgnelı ıgnelı konusuyordu gıtmedım bende bılgısayardan gırersem uzun uzun yazarım kendınıze ıyı bakın

kızlar benım bebegım hergun kaka yapmıyor doktor nırmal dıyor ama bugun 4 gun oldu genelde 3.yada 4.gunu yapardı her yaptıgında normal kakası renk olarakta kıvam olarakta neden benım kuzum da hergun yapmıyor anlamıyorum anne sutu alıyor mama alsa dıcem mamadan

canım ya fazla uzatma boşver kafana bişey takma emziriyosun sen huzursuz olursan bebeğinede yansır..erkekler hep öyle...

gecmısı okyamadım ama hıcbırseyı takma kafana bak bene gokalple lımonıyım hatta ona cok kızgınım sutum 3 gundur azaldı stresten eskısı gıbı cok gelmıyor kendımıze yapıyoruz sen rahat ol bebegıne odaklan

huzursuz deilse boşver yapmasın demekki kilo alıyor ay benim kızında metobolizma tam gaz çalışıyor:)bende ona deli oluyorum günde iki sefer bazen üç sefer hatta kaka yapıyor....

huzursuz deilse boşver yapmasın demekki kilo alıyor ay benim kızında metobolizma tam gaz çalışıyor:)bende ona deli oluyorum günde iki sefer bazen üç sefer hatta kaka yapıyor....

keyfı soyle ıyı tum gun gayet huzurlu yatıyor hatta uykusuda baya uzun 2 sat 3 saat yatıyor uyanınya emıyor 1 saat 2 saat ayakta takılıyor sonra tekrar uyuyor bıtek su kaka olayı aksam sıkıntı yapıyo herhalde sebepsız aglamalr baslıyor

kızlar çok vicdan azbı çekiyorum
bebeğimi uyutmak için pış pış diyordum o da sürekli ağlıyordu
biraz sesimi yükselttim pış pış drken o da birden irkildi sonra sustu uyudu zavallım

canım benim kıyamam ya takma diyemeyeceğim ister istemez takıyorsundur...ama en az stres atlatmaya çalış bebişin etkilenmesin ona ilgini azaltma ...Allah yardımcın olsun ve de hayırlısı olsun..

günaydıııııııınnnnnnn herkes uyumu ya aaa
ben ayaktayım uyusun diye bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…