ayni benim kizi tarif etin bir hizli cekyior sanki arkqasinda atli var 5 dakika dolar dolmaz kendisini geriye itiyor almyior ikinci gösümü de emmiyor
selam kızlar...yatmadan bakim bi dedim...
ece geldin mi??nasılsınız?merk ettik seni...
ben gece altını hiç açmıyorum 11-12 gibi temizleyip güzelce kremliyorum...sabah 8-9 gibi açıyorum sabah kakasını yapıyor yaparken uyanıyor zaten temizleyip biraz oynuyorum sonra emip tekrar uyuyor çok şükür uyku sorunumuz yok.....bizim gündüz uyusada uyumasada gece uyuyor...şuan babasıyla kafa kafaya vermiş uyuyor...
maaşallah canım
ben de öyle yapıyordum 11 gibi altını değiştirip uyutuyordum. ama bu akşam çok uyudu o yüzden akşam değiştirdiğim bezle kaldı.
neyse ki şimdi emzirirken uyudu tekrar.
cannlarr hepınıze tsk ederım kardesımın telden gırıyorum cok zormus bunla nete bakmak dogru duzgun okuyamadım annemdeyım bugunde ozur dıledı geldıde ama hala ıgnelı ıgnelı konusuyordu gıtmedım bende bılgısayardan gırersem uzun uzun yazarım kendınıze ıyı bakın
kızlar benım bebegım hergun kaka yapmıyor doktor nırmal dıyor ama bugun 4 gun oldu genelde 3.yada 4.gunu yapardı her yaptıgında normal kakası renk olarakta kıvam olarakta neden benım kuzum da hergun yapmıyor anlamıyorum anne sutu alıyor mama alsa dıcem mamadan
huzursuz deilse boşver yapmasın demekki kilo alıyor ay benim kızında metobolizma tam gaz çalışıyor:)bende ona deli oluyorum günde iki sefer bazen üç sefer hatta kaka yapıyor....
cannlarr hepınıze tsk ederım kardesımın telden gırıyorum cok zormus bunla nete bakmak dogru duzgun okuyamadım annemdeyım bugunde ozur dıledı geldıde ama hala ıgnelı ıgnelı konusuyordu gıtmedım bende bılgısayardan gırersem uzun uzun yazarım kendınıze ıyı bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?