tecrubeliler yardimci olabilir mi? Ogluma oglen 1 de 3 tane asi yapildi bu saate kadar atesi cikmadi artik cikmaz mi yoksa gece cikma ihtimali var mi? Endiseleniyorum
canım valla bızım ates sorunu olmadı ama sen yınede tedbr ıcın ara ara olc arkadasımın oglunun ertesı gun haff atesı olmus
KIZLAR MULTI TABS KULLANAN VAR MI bu sadece demır ılacımı ıcergı ne kac lıra
tecrubeliler yardimci olabilir mi? Ogluma oglen 1 de 3 tane asi yapildi bu saate kadar atesi cikmadi artik cikmaz mi yoksa gece cikma ihtimali var mi? Endiseleniyorum
slm hoşgeldin.ben sünnet ettirdim oğlumu 2 hafta önce.çok zor oldu karar vermemiz.3aylık olmuştu tam.eğer şimdi yaptırmazsak büyüynce daha zor diye düşündük.nitekim iyi de olmuş.lokal anestezi oldu.1.5 yaşından sonra genel yapıyolarmış yanlış bilmiyorsam.sadece ilk çıktığında çok ağladı o da kokudan:)kuzum kıyamam ağlamaktan boğulmuştu emememişti bile.o an gerçekten çok zor bi anne için.sonra da ufak huysuzluğu oldu o akdar.ertesi gün hiçbişeyi kalmamıştı.bikaç gün sonra da kabuk bağlıyo bir haftada tamamen iyileşiyo.allah yardımcınız olsun.sorun olursa cvplarım cnm.
ben de uyanmasını bekliyorum.altını değiştirip emzirsem bende yatacağım ama
Evet canım durmuyor illa vericem 2 gündür elma portakal havuç sıkıyorum 1 sürahi git gel içiyorum süt yaptı dediğin gibi çektikçede artar inş.Maşallah canım size..
sarımsak yiyince çocuk yaklaşır koca uzaklaşır amaaatehlikee yaniii:))))
slm arkadaşlar nasılsınız birşey soracağım size benim kızım gece 1 saatte bir kalkıyor meme emiyor e tabi saat başı emdiği için sütüm birikmiyor hiç göğsüm boşalıyor mama veren arkadaşlar hangi mamayı veriyorsunuz yazarmısınız enazından gece yatınca 1 kere vereyim bakalım ozaman nasıl olacak acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll cevap lütfen
selam kizlarr sarimsagi ilk kez duydum benim kiz da kendini itiyor zorla veriyorum ya.
birde dünden beri mememi isiriyor ve asiliyor basini sizinkilerde yapiyormu dis mi cikcak ki ondan mi böyle?
ah canım ya benim 3 damla sütüm var zaten ilaç niyetine emziriyorum mamayı bıraksam hayatta doymaz onu da denedim evde tartı var tartıyorum kilo almıyo bi türlü mama olmayınca. benim süt hem az hem faydasız çıktı valla ne biçim şans bu
rita aynı dert bende de var ne bulsam yiyorum süt olsun diye şükür oluyor süt ama iki kilo aldım yakatlancaz artık tahin helva yiyorum bolbol sonra al sana süt al sana kilo:)
benim büyük oğlumda yemek yemsem su içsem genede süper süütm olur manken gibi olmustum kg vermekten bu bebişte ben de bol sulu seyller yemek zorunda kalıyorum hala kg duruyor sinir oluyorum eşimde sakın rejim filan yapma bak yazık cocuga diyip duryor.of hamile kalmadan 1 sen önce sigarayı bıraktım 7 kg aldım öyle hamile kalmışım hamileiktende var 6 kg ohohoh nasıl gidicek bunlar yaaaa yemesem süt azalıcak
kızlar az önce tahana çorbası verdim 2 kaşık yedi zilli kızım tabi baharatsız tarhana çorbasından
ben de uyanmasını bekliyorum.altını değiştirip emzirsem bende yatacağım ama
ben gece altini hip hizli degistiriyorum los isikta hic ses cikarmyiorum kendini esnetiyor gülücük saciyor hic konusmyuorum sonra hemen emdiriyorum tekrar yatiyor konusunca sonra uyutmakta zorlanyiorum
selam hnmlar ay gecmısı oku oku bıtmedıbnm pıtıcıkda bgn daha henuz kakasını yapmadı ama rahatsız değil bu durumdan suanda uyuyo yawrum ben nezman emmek ısterse verıyorum bı saat kısıtlamıyorum ve bol sutum oluyo ne bulduysam yıyom gce11 de bıle ymek yıyorum ama tatlı cok yemıyorum bu hafta 1 kılo daha vermısım cok mutlu oldum sımdı dha duzunlı yemelıyız hanımlar cunku enaz 120 ml sut ıcıyorlar bır seferde ben bır gögsu ıyıce boşaltana kadar emzryorum snra dıgerını verıyorum o zamn zarfında dger gögsumde doluyo uyurken bol bol yıyın oda etkılıyo sutu 6 aydan snra işe baslıcam ozamna kadar anne sutu alsa ondan snrada sagıp bırakırım işllah 1 yasına kadar emzrırız kızalr ecrin gitmese daha ıyı olurdu ama gelıcegıne cok sevındım bızde dun barıstık koçişle hıc konyu acmadım zaten o bna kus deıldı bn kusmustum hıc olmamıs gıbı konustuk bu koçişler tamsopalık işe gtmek cok zor gelıyo ama mecbur
Şu an biz o durumdayız
Altını değiştiriken uyandı gülücükler saçıyor şimdi.
Bakalım hemen uyuyacak mıyız :26:
yaa canım kaç dak.boşaltıyor bi göğsü benim kızım sanki saate bakıyomuş gibi ..5 dak. fazla emmiyor delirtiyor beni...ve günde iki seferde kaka yapıyor buay kesin çok az kilo aldı...aynı geliyor gözüme çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?