2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tecrubeliler yardimci olabilir mi? Ogluma oglen 1 de 3 tane asi yapildi bu saate kadar atesi cikmadi artik cikmaz mi yoksa gece cikma ihtimali var mi? Endiseleniyorum

tecrubeliler yardimci olabilir mi? Ogluma oglen 1 de 3 tane asi yapildi bu saate kadar atesi cikmadi artik cikmaz mi yoksa gece cikma ihtimali var mi? Endiseleniyorum

canım valla bızım ates sorunu olmadı ama sen yınede tedbr ıcın ara ara olc arkadasımın oglunun ertesı gun haff atesı olmus

KIZLAR MULTI TABS KULLANAN VAR MI bu sadece demır ılacımı ıcergı ne kac lıra

biz doğduğundan beri kullanıyoruz
demir yok içinde o yüzden biz demir alıyoruz ayrıca
multitabs multivitamin d vitamini de içinde var o yüzden d almıyorsun ayrıca
yanılmıyorsam 15 tl idi

Son düzenleme:

cevaplarınız için teşekkürler crazy ve goncak.yarın doktora gideceğiz ve gün alacağız. bakalım nasıl geçicek....

iyi geceler kızlar.
kızım bu akşam beni çok şaşırttı. Her akşam uyuma zamanına kadar bizimle oyalanırdı ama bu akşam 6 buçukta uyudu. 9 buçukta uyandı. emerken tekrar uyudu ve hala uyuyor. altını değiştirmem lazım ama kıyamıyorum da ya.
bu arada, bu kadar uykudan sonra gece uyuyacak mı bilemiyorum.
:26:

Son düzenleme:
selam tüm annelere oku oku bitmedi artik son 20 sayfayi okumadim

Evet canım durmuyor illa vericem 2 gündür elma portakal havuç sıkıyorum 1 sürahi git gel içiyorum süt yaptı dediğin gibi çektikçede artar inş.Maşallah canım size..

portakal suyu bebekte pisik yapyior onun icin bu kis ne potakal ne mandalina yedim sizde pisik olmadimi

sarımsak yiyince çocuk yaklaşır koca uzaklaşır amaaa tehlikee yaniii:))))

ben iki gün safmisak tanesini deldim dis cöpüyle yutum ikinci gün kustum midem kaldirmadi biraktim

ben artik 3 saate bir emdiriyorum bir gögsümü diger gögsümü bir 3 saat sonra veriyorum her saat basi verince doymuyor du

selam kizlarr sarimsagi ilk kez duydum benim kiz da kendini itiyor zorla veriyorum ya.
birde dünden beri mememi isiriyor ve asiliyor basini sizinkilerde yapiyormu dis mi cikcak ki ondan mi böyle?

benimle ayni günde dogan bayanin kizi dis cikarmis annemlerde diyor senin kizinda dis cikaracak cok tükürüyor dr normal demisti ama dis icin bir sey dememisti

elinden geldigi kadar emdir emdirmek cok güzel bir duygu anneler bebekleri 3 ayda doymadiklaini sandikalrinda 3 ayda mama takviyesine baslyiormus biberonla cok rahat emdiklerinden memeyi bu ayda artik birakiyorlarmis elinizden geldigi kadar emdirin derim

rita aynı dert bende de var ne bulsam yiyorum süt olsun diye şükür oluyor süt ama iki kilo aldım ya katlancaz artık tahin helva yiyorum bolbol sonra al sana süt al sana kilo:)

yesen bir dert yemesen bin dert

ben yemeyince sütüm azalyior artik yiyiorum

kızlar az önce tahana çorbası verdim 2 kaşık yedi zilli kızım tabi baharatsız tarhana çorbasından

sütünüzle normal kilo aliyosa bence ek gida icin cok erken derim

ben artik yastikla yatiriyorum

ben de uyanmasını bekliyorum.altını değiştirip emzirsem bende yatacağım ama

ben gece altini hip hizli degistiriyorum los isikta hic ses cikarmyiorum kendini esnetiyor gülücük saciyor hic konusmyuorum sonra hemen emdiriyorum tekrar yatiyor konusunca sonra uyutmakta zorlanyiorum

ben gece altini hip hizli degistiriyorum los isikta hic ses cikarmyiorum kendini esnetiyor gülücük saciyor hic konusmyuorum sonra hemen emdiriyorum tekrar yatiyor konusunca sonra uyutmakta zorlanyiorum

Şu an biz o durumdayız
Altını değiştiriken uyandı gülücükler saçıyor şimdi.
Bakalım hemen uyuyacak mıyız :26:

yaa canım kaç dak.boşaltıyor bi göğsü benim kızım sanki saate bakıyomuş gibi ..5 dak. fazla emmiyor delirtiyor beni...ve günde iki seferde kaka yapıyor buay kesin çok az kilo aldı...aynı geliyor gözüme çünkü....

Şu an biz o durumdayız
Altını değiştiriken uyandı gülücükler saçıyor şimdi.
Bakalım hemen uyuyacak mıyız :26:

allah kolaylik versin bu saate de uyanirlarsa artik uyuta bilirsen uyut cok zor olyuor ben emzigi agzina verip yüzünü kasalrini oksuyirum kaslarini burnu hosuna gidiyor bizimkinin

ayni benim kizi tarif etin bir hizli cekyior sanki arkqasinda atli var 5 dakika dolar dolmaz kendisini geriye itiyor almyior ikinci gösümü de emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…