işallah olur bnde ucretsız ızn aldım 4 ay nısanda iş bası yapıcam ozmana kdar emzrebıldıgım kadar emzrmek istıyorum bagısıklık sıstemı ıcın allah yardımcımız olsun hepımızın bu arada
kızlarrr sizde benim gibi elinizde su şişesiyle dolaşıonuzmuuu
kaynanamla görümcem geldi yine benim melek kızım azdı...görmek bile istemiyo onları kıyametleri kopardı...beni bile konuşturmadı..gittiler şimdi ve kızımın sesi kesildi
elimde su şişesi dolsaşıom ama en çok gittiğim yer tuvaletttttttttt
kaynanamla görümcem geldi yine benim melek kızım azdı...görmek bile istemiyo onları kıyametleri kopardı...beni bile konuşturmadı..gittiler şimdi ve kızımın sesi kesildi
oğullarını sünnet ettiren annişler deneyimlerini paylaşabilir mi. lokal mi genel anestezi mi yapıldı* ne kadar zamanda iyileşti* şimdiden teşekkürler
inanırım canım benimde kaynanamlar geldiğinde kız bi tuhaf oldu sabahlara kadar huzursuz ağlayan bi bebek olmuştu dediğin gibi onlar gitti kız melek oldu..farklı seslere gürültüye görüntüye gelemiyorlar onu anladım ben..
benım kızda kalabalıgı hıc sevmıyo dun kayınvalıde geldı onu grnce agladı hanfendı kuznım geldı hıc durmadı kucagındamıllet gıdınce guluyo
bizde maddı konudan cok sıkıntıdayız ama bakabılecek kımse yok yawruma kayınvalıde suan bakamam dıyo annemde calısıyo
off benim kayınvalide benden hevesli. sen bi tane daha doğur ben buna bakarım benim olsun dio :S
şimdi kayınvalidem gelince onlar gidene kadar kucağıma bile alamıyorum yavrumu. sadece emzirebiliyorum. çalışmaya başlayınca aynı şeyi ben yapcam ben çok özledim siz sonra seversiniz diyip hiç vermicem. anlasınlar nasıl oluomuş. allah yardımcım olsun.bnde verırım deseydın ya :S ayy uyuz olurum ben öle dese bagzen ole yapan anneler var bırakıyo nenelere cocuk anneyı bılmıyo cok heveslıler ya
ay kuzum ya o yawrum nasıl bırakılsın ya allah yardımcımız olsun sen calısıncada bol bol yawruna sevgını ver yoksa babaanne senı unutdurmasın
‎'0'dan BaşLarsın yaşama..
'1' Bakmışsın girivermiş hayatına..
'2' de Bir özLersin..
'3' GünLük ayrıLık öLüm gibi geLir..
'4' GözLe bekLersin..
'5' Vakit namaz gibi bağımLıLık yapar..
'6' Üstü insandır haLbuki..
'7' Kat gökLerde hissettirir kendini..
'8' Köşesindir mutLuLuktan..
'9' Doğurursun bekLemekten..
'10'u Çok seversin.. ♥
şimdi kayınvalidem gelince onlar gidene kadar kucağıma bile alamıyorum yavrumu. sadece emzirebiliyorum. çalışmaya başlayınca aynı şeyi ben yapcam ben çok özledim siz sonra seversiniz diyip hiç vermicem. anlasınlar nasıl oluomuş. allah yardımcım olsun.
çok güzelmiş :):
off benim kayınvalide benden hevesli. sen bi tane daha doğur ben buna bakarım benim olsun dio :S
oğullarını sünnet ettiren annişler deneyimlerini paylaşabilir mi. lokal mi genel anestezi mi yapıldı* ne kadar zamanda iyileşti* şimdiden teşekkürler
ay sen beni anlatıyon he bizimde öyle akşam 8 den sonra uyumak istiyor bende 9 a kadar oyalıyorum sonrada sabah 4,5 yada 5 de uyanıyor sabah 8 e kadar uyumuyor nezaman düzene girecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?