birde portakal pişi yapyor yazmışsınız dogrumu bimiyorum 3-4 gündür yiyorum cocuk ondnmı rahatz acaba gaz yaparmıki ?:26oposuda ilk defa kızarmıs
kızlar gögsum resmen kesılmıs gıbı dıbden bnm kız nasıl bu hale soktu cok merak edıyorum sla emzıremıyorum ucu değıl kökünü mahvetdı dunden berı emzrmıyorum orayı sagıyorum işllah hızlıca ıyılesır kopucak gıbı
Canım bazen o kadar bunalıyoruz ki istem dışı ani tavırlar gösterebiliyoruz bebeklerimize. ben de yeter artık diye bağırmıştım yavrum birden susup öylece bakmıştı yüzüme. o zaman ben de çok vicdan azabı çekmiştim.kızlar çok vicdan azbı çekiyorum
bebeğimi uyutmak için pış pış diyordum o da sürekli ağlıyordu
biraz sesimi yükselttim pış pış drken o da birden irkildi sonra sustu uyudu zavallım
ben 11 gibi altını temizleyip uyutuyorum. sabah da 8-9 gibi açıyorum. çiş yapmış oluyor ama çok dolmuş olmuyor. kaka zaten yapmıyor gece.gecmişe biraz baktımda gece altını değişmiyorsunuz peki çiş dolmuyomu bez sabaha kadar ben her gece 3 ve 6da alıyorum yaa almasam rahatsız oluyor oğlan alıstı altı temız< ıstıyo :)
portakal pişik yapıyormu bilmiyorum ama çok güzel gaz yaptığını bizzat yaşayarak tecrübe ettim canımbirde portakal pişi yapyor yazmışsınız dogrumu bimiyorum 3-4 gündür yiyorum cocuk ondnmı rahatz acaba gaz yaparmıki ?:26oposuda ilk defa kızarmıs
kızlar gögsum resmen kesılmıs gıbı dıbden bnm kız nasıl bu hale soktu cok merak edıyorum sla emzıremıyorum ucu değıl kökünü mahvetdı dunden berı emzrmıyorum orayı sagıyorum işllah hızlıca ıyılesır kopucak gıbı
slm kızlar:2:çok kötü gripim oldum :2:başım çatlıyor hıc halım yok
portakal çok fena gaz yapıyor. belki içeriğindeki sitrik asit nedeniyle pişikte yapıo olabilir... limonda aynı.
kızlar kesilmiş gibi derken görüntümü acımı hani ucumu ucu ise bişi diyemicem bu saattten sonra alısmıs olması lazım bende sasırdım simdi ama acısı ise kanal tıkanmıs olabilir benim öle oluyordu arada banyo sagma falan ise yarıyor
benımkıde resmen kesılmıs gıbıydı krem surdum bıde zamn gerekıyo ne yazıkkı anlayabılıyorum senı yara bıseye benzemıyo
fatma dibi nere vlla anlamadım içi mi? içi ise nerden anlıonuz acısı kesik gibidir kesik degildir inş. yaucu olsa keske dıbden ya kesılmıs nasıl emdıyse bızımkıböle bıcakla kesesın ya öle kopucak sankı mememın ucu
fatma dibi nere vlla anlamadım içi mi? içi ise nerden anlıonuz acısı kesik gibidir kesik degildir inş. ya
dışı gögsumun ucunun dibi ucu kopucak gıbı kesılmıs anlatabıldımmı ?
dışı gögsumun ucunun dibi ucu kopucak gıbı kesılmıs anlatabıldımmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?