2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gecmişe biraz baktımda gece altını değişmiyorsunuz peki çiş dolmuyomu bez sabaha kadar ben her gece 3 ve 6da alıyorum yaa almasam rahatsız oluyor oğlan alıstı altı temız< ıstıyo :)

birde portakal pişi yapyor yazmışsınız dogrumu bimiyorum 3-4 gündür yiyorum cocuk ondnmı rahatz acaba gaz yaparmıki ?:26oposuda ilk defa kızarmıs

birde portakal pişi yapyor yazmışsınız dogrumu bimiyorum 3-4 gündür yiyorum cocuk ondnmı rahatz acaba gaz yaparmıki ?:26oposuda ilk defa kızarmıs

hmn atlıyım gunaydın portakal gaz yapar hmde fena gaz yapar canım hbrın olsun

kızlar gögsum resmen kesılmıs gıbı dıbden bnm kız nasıl bu hale soktu cok merak edıyorum sla emzıremıyorum ucu değıl kökünü mahvetdı dunden berı emzrmıyorum orayı sagıyorum işllah hızlıca ıyılesır kopucak gıbı

benımkıde resmen kesılmıs gıbıydı krem surdum bıde zamn gerekıyo ne yazıkkı anlayabılıyorum senı yara bıseye benzemıyo

günaydın agu bugu başladı. çalışan anneler izlesin haklar hakkında konuşulacak. ödül ve cezada

kızlar kesilmiş gibi derken görüntümü acımı hani ucumu ucu ise bişi diyemicem bu saattten sonra alısmıs olması lazım bende sasırdım simdi ama acısı ise kanal tıkanmıs olabilir benim öle oluyordu arada banyo sagma falan ise yarıyor

kızlar çok vicdan azbı çekiyorum
bebeğimi uyutmak için pış pış diyordum o da sürekli ağlıyordu
biraz sesimi yükselttim pış pış drken o da birden irkildi sonra sustu uyudu zavallım
Canım bazen o kadar bunalıyoruz ki istem dışı ani tavırlar gösterebiliyoruz bebeklerimize. ben de yeter artık diye bağırmıştım yavrum birden susup öylece bakmıştı yüzüme. o zaman ben de çok vicdan azabı çekmiştim.

gecmişe biraz baktımda gece altını değişmiyorsunuz peki çiş dolmuyomu bez sabaha kadar ben her gece 3 ve 6da alıyorum yaa almasam rahatsız oluyor oğlan alıstı altı temız< ıstıyo :)
ben 11 gibi altını temizleyip uyutuyorum. sabah da 8-9 gibi açıyorum. çiş yapmış oluyor ama çok dolmuş olmuyor. kaka zaten yapmıyor gece.

portakal pişik yapıyormu bilmiyorum ama çok güzel gaz yaptığını bizzat yaşayarak tecrübe ettim canım

çok geçmiş olsun fatma. inşaallah çabucak iyileşir.

portakal pişiği derken kızlar pötür pötür pişiğe isim olarak portakal pişiği deniyor bundan farklı bir varsayıma varmıs olabilir misiniz?

portakal çok fena gaz yapıyor. belki içeriğindeki sitrik asit nedeniyle pişikte yapıo olabilir... limonda aynı.

ucu olsa keske dıbden ya kesılmıs nasıl emdıyse bızımkı böle bıcakla kesesın ya öle kopucak sankı mememın ucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…